Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Blant czegoś tu nie rozumiem ? Piszesz, że multiplatformy tyle lepsze na PC a dużo, jak nie większość ogrywasz na PS4.

No kupiłem tą gównianą konsole to w coś muszę na niej grać. :P

Cw mode off: gramy w 1 dzień świąt w far cry?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Blantman, wymień jakieś duże tytuły AAA na pc z tego roku, ktòre nie wyszły/nie wyjdą na konsole?

O multiplatformach nie wspominaj, bo wiemy jak sprawa wygląda z wycinanymi shaderami, schrzanionymi optymalizacjami, drm-ami na premierę, i setkami innych problemòw przez ktòre pc powinien być na ostatnim miejscu w Twoim zestawieniu...

Tryb sony slave wyłączony.

Dobrze, że nie zadałeś pytania o dobre, duże tytuły AAA, bo byłoby ciężko wybrnąć, gdyby ktoś zapytał o to samo względem konsol. No ok, może łącznie z 3 platform można by było uzbierać kilka gierek, ale po co się blaźnić, skoro można pominąć "dobre".

Pewnie dlatego, że w tym roku wyszło TYLE exów na konsole(w domyśle, wiadomo którą) dużo osób z forumka, w tym ja, kupiło ją dopiero z końcem roku. Pomimo łaknienia nowej generacji, trwającej od dobrych dwóch lat... Nie znam nawet jednej osoby, która uważa ten rok za dobry pod względem jakości exów na konsole i raczej nikt z wyjątkiem Mendrka nie wojnie tymi Infamousami. Ostatnio dużą wartość w oczach fanów gierek na konsole zyskał deszcz i kolorowe pif paf do stworków. Faktycznie, tyle tego... Gdybyś jednak chciał pogadać o dobrych grach na PC i konsole, to śmiało.

O jakich problemach multiplatform na PC mowa? Optymalizacja i wycinane shadery? To w końcu piszesz o PC czy o konsolach? Problem z DRM na premierę? Tak całkiem serio, to nie rozumiem czy chodzi o samo to, że jest DRM (i nie można się wymieniać gierkami 2-3krotnie tańszymi na premierę niż na konsolach) czy chodzi o jakieś błędy związane z DRM (coś jak z SIM CITY,no ale to jest jedna sztuka). Jak to drugie, to chyba każdy pamięta problemy z działaniem online na konsolach za które dodatkowo się płaci, a które ma już nawet Microsoft w gejlo.

Wytykanie problemów technicznych PC w 2014, stawiając na szali konsole? Grubo. Może i odważnie.

Tryb sony słave włączony.

Masz 100% racji. Siadam przed konsolą i nie wiem za jakiego exa na PS4 się zabrać, bo tyle tego. Do tego wkładam sobie płytę i gram, zero problemów, gierki śmigają, a na PC co? windows 10 i patche już ściągnięte z torrentów?

Opublikowano

wybor drivecluba failem roku to kolejny dowod tego jak obiektywni sa baroni - to skandal jak ta gra dzialala i jak zostala wykastrowana w dniu premiery i to jest fakt i wlasnie tym glosowaniem pokazalismy, ze pomimo pozniejszej pelnej rekompensaty to dajemy czytelny przekaz, ze branza jak ognia powinna sie powstrzymywac od podobnych zagrywek w przyszlosci

Opublikowano

Dla mnie najlepszą grą w 2014 było Destiny, a jest to mega niedorobiona gra - niech to świadczy o 'poziomie' jaki nam zaserwowano w 2014. Oby w 2015 faktycznie zaczęła się nowa generacja, czego sobie i Wam życzę. 

Opublikowano

w 2015 jeszcze bedzie niestety kilka middlegenow, chyba dopiero 2016 sie od ps3x360 calkowicie odetnie

Opublikowano

Ficuś serio żyjesz marzeniami. Dobrych gier w 2015 nie zabraknie(zwłaszcza jak się ma do dyspozycji coś więcej niż czarne pudełko pod TV), ale na tych sprzętach middlegenowość będzie ci towarzyszyć i w 2016.

Wczoraj widziałem w końcu Deszcz w 1080p.

Opublikowano

kupiles drivecluba? wrrrrr jakas e-randka w czasie swiat ? jakie wrazenia?

Opublikowano

U Masorza obczajałem. Gierka wiadomo git, ale ja tutaj nie o tym. Po samym deszczu spodziewałem się więcej, może przez ten cały hajp na forumku. Na pewno w znacznym stopniu maskuje niedostatki techniczne w stylu doczytywania obiektów (chociaż mam wrażenie, że też je potęguje) , dodaje klimatu itp. ale to jest kurde jeden efekt i nie wyobrażam sobie jeździć w deszczu cały czas.

Opublikowano

Nie wiem, czego jeszcze mozna bylo sie spodziewac, faktem jest jednak to, ze tak zrobionych warunkow pogodowych nie bylo jeszcze w zadnych wyscigach. Druga sprawa, ze wiele tras nawet bez efektow pogodowych wyglada oblednie, a samochody sa wykonane znacznie lepiej niz u konkurencji.

Warto również zaznaczyć, że w owym rankingu klapkowo - mesjaszowe DC okazało się być największym fuckupem tego roku...

widac malo osob gralo w MCC ^^

Edytowane przez easye

Opublikowano

doczytywanie obiektow w dc? o_O

Opublikowano

Ej no nazywanie Rime i No man Sky indykami jest troche no nie bardzo a i w tym czasie jaranie sie Ori jako mega eksem na Xo.

Opublikowano

Blantman, wymień jakieś duże tytuły AAA na pc z tego roku, ktòre nie wyszły/nie wyjdą na konsole?

O multiplatformach nie wspominaj, bo wiemy jak sprawa wygląda z wycinanymi shaderami, schrzanionymi optymalizacjami, drm-ami na premierę, i setkami innych problemòw przez ktòre pc powinien być na ostatnim miejscu w Twoim zestawieniu...

Tryb sony slave wyłączony.

Dobrze, że nie zadałeś pytania o dobre, duże tytuły AAA, bo byłoby ciężko wybrnąć, gdyby ktoś zapytał o to samo względem konsol. No ok, może łącznie z 3 platform można by było uzbierać kilka gierek, ale po co się blaźnić, skoro można pominąć "dobre".

Pewnie dlatego, że w tym roku wyszło TYLE exów na konsole(w domyśle, wiadomo którą) dużo osób z forumka, w tym ja, kupiło ją dopiero z końcem roku. Pomimo łaknienia nowej generacji, trwającej od dobrych dwóch lat... Nie znam nawet jednej osoby, która uważa ten rok za dobry pod względem jakości exów na konsole i raczej nikt z wyjątkiem Mendrka nie wojnie tymi Infamousami. Ostatnio dużą wartość w oczach fanów gierek na konsole zyskał deszcz i kolorowe pif paf do stworków. Faktycznie, tyle tego... Gdybyś jednak chciał pogadać o dobrych grach na PC i konsole, to śmiało.

O jakich problemach multiplatform na PC mowa? Optymalizacja i wycinane shadery? To w końcu piszesz o PC czy o konsolach? Problem z DRM na premierę? Tak całkiem serio, to nie rozumiem czy chodzi o samo to, że jest DRM (i nie można się wymieniać gierkami 2-3krotnie tańszymi na premierę niż na konsolach) czy chodzi o jakieś błędy związane z DRM (coś jak z SIM CITY,no ale to jest jedna sztuka). Jak to drugie, to chyba każdy pamięta problemy z działaniem online na konsolach za które dodatkowo się płaci, a które ma już nawet Microsoft w gejlo.

Wytykanie problemów technicznych PC w 2014, stawiając na szali konsole? Grubo. Może i odważnie.

Tryb sony słave włączony.

Masz 100% racji. Siadam przed konsolą i nie wiem za jakiego exa na PS4 się zabrać, bo tyle tego. Do tego wkładam sobie płytę i gram, zero problemów, gierki śmigają, a na PC co? windows 10 i patche już ściągnięte z torrentów?

Pajgi powiem tyle po co się produkujesz do mendrka? On nie ma styczności z światem innym niż plejstejszon. Kupił GTA V może przynajmniej zniknie na kilka dni. Szczerze to ten mimo wszystko mi się podoba gierkowo, nadal odkopuje się zaległości z lat poprzednich więc mi to nie robi posiadacze PC i WiiU mieli bardzo dobry rok (ale bym grał jak zły w bayo 2, ale ja jeszcze SMG 2 nie skończyłem lol) dobry posiadacze XO a taki na naciągane 3 posiadacze ps4.

W forumkowym goty 2014 2 eksy na xboksa, 2 na wiiu i 0 na ps4, coz za zaskoczenie :reggie:

Zapomniałem dodać do opcji wybóru patcha z deszczem do DriveCluba

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

jestes klapkiem nie znasz sie

Opublikowano

Ej no nazywanie Rime i No man Sky indykami jest troche no nie bardzo a i w tym czasie jaranie sie Ori jako mega eksem na Xo.

Rime i NMS wychodza w pudelkach?

Rayman Legends i Origins to indyki?

Opublikowano

W forumkowym goty 2014 2 eksy na xboksa, 2 na wiiu i 0 na ps4, coz za zaskoczenie :reggie:

Nawet na pc sie zalapal 1 eks xDD na pc!! Na konsolowym forum. A na ps4 0. Konsola roku.

Dominacja. Jak. Za. Czasów. PS2.

:kaz:

Ważne że się dobrze sprzedaje. :kaz:

Opublikowano

Rime i NMS wychodza w pudelkach?

Rayman Legends i Origins to indyki?

Child of Light i Valiant Hearts to indyki. Outlast to AAA bo w 3D.

Opublikowano

Oddworld N'Tasty indyk?taknieco?

Opublikowano

Piękne, w temacie DC ciągle jakieś ustawki, dzień w dzień, community kwitnie, a Forza Horizon 2? Wszystkie boty zapomniały, wszystkie. Smutne.

Opublikowano

jak nie mają w co grać to co się dziwić że ustawki kwitną :Coolface:

Opublikowano

Piękne, w temacie DC ciągle jakieś ustawki, dzień w dzień, community kwitnie, a Forza Horizon 2? Wszystkie boty zapomniały, wszystkie. Smutne.

Najważniejsze, że wszystkie mapety jak jeden zagłosowały na GOTY 2014 :kaz:

Opublikowano

nie obrażaj szlachty

Granat.jpg

Opublikowano

Doprawdy żałosne i godne pogardy.

Paczcie jakie piękne PS4ki :3

gallery_l_img_01.jpg

torops4-1nxszv.jpg

torops4-39ysul.jpg

Opublikowano

jak nie mają w co grać to co się dziwić że ustawki kwitną :Coolface:

I kto to piszę. :yao:

Przez najbliższe pół roku będzie w modzie widzieć xbota na głodzie.

:kaz:

PS. Jest pierwsza ocena DC w formie obecnej.

http://www.paradiger.com/driveclub-after-the-1-09-patch-in-a-league-of-its-own-review/

9/10

Edytowane przez YETI

Opublikowano

DLC do Forzy Horizon ma lepszy oceny niż całe DC. Smutne.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.