Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

A prądu to nie ciungnie?

Opublikowano

To jest fajne, bo loadingi w grach potrafią wku.rwić i jak masz mało czasu to każda chwila z wczytywaniem system etc tylko denerwuje. 

Opublikowano

to dziala tylko gdy konsola rowniez jest w trybie instant on, ale nie znam nikogo kto wylacza xboxa calkowicie

Opublikowano

Wylaczasz konsole. Jutro wlaczasz z zapauzowana gra.

Aha, w PSP też mi się to podoba,bardzo fajna opcja.

Opublikowano

najdziwniejsze jest to ze na vicie rowniez jest ta opcja ktora dziala rewelacyjnie, vite od poczatku mam w uspieniu xD a z ps4 japonce nie potrafia sobie poradzic

Opublikowano

ano jest beka z ta opcja, nawet ostatnio sony sie o niej nie wypowiada a reklamowali to jeszcze zanim ps4 mialo premiere :P

Opublikowano

Microsoft ma w ostatnim czasie pecha. W trakcie świąt Lizard Squad unieruchomiło Xbox Live, a właśnie inna grupa hakerów – H4LT – poinformowała, że dotarła do zestawu narzędzi programistycznych Xboksa One

Software Development Kit pozwala twórcom na instalowanie swoich produkcji na urządzeniu. Dzięki temu programowi deweloperzy mogą sprawdzać pozycje i dostosowywać je do konsoli Microsoftu.

http://www.ppe.pl/news-33069-hakerzy_zdobyli_software_development_kit_od_xboksa_one.html

obstawiałbym, że przez świeta to wyciągneli, z ciekawości w jakich okolicznościach złamano x360 ?

Opublikowano

Ale co z tego, że mają dostęp do SDK? :P

Dostęp do SDK może mieć każda firma, która dołączy do programu ID@Xbox, to żaden szczególny wysiłek ;)

Opublikowano

masz dziwny tok myślenia, przecież nie jest to zwykła aplikacja którą wpiszesz w google i możesz pobrać, dev pracujący na tym na pewno są zobowiązani do nieudostępniania tego, nie znam sie na tym ale przy instalacji pewnie i tak jest wymagane połączenie z sewerem MS i uwierzytelnienie, to da sie złamać podobnie było z grami Blizzarda, trwało to kilka mscy, ale złamano

z tego co wiem ten soft pozwala przerzucić software/pliki z pc na xbox i na pewno na spora ingerencje w ustawienia konsoli

od takich rzeczy pewnie zaczynają sie pierwsze próby odpalenia skopiowanej gry bez użycia płyty

dlatego też zapytałem z ciekawości, w jakich okolicznościach x360 złamali od czego sie zaczeło?

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Trzeba zainwestowac w dobra nagrywarke bluray bo spodziwam sie naglego zwrostu sprzedazy Xbona w Polsce.

Opublikowano

verbc50bluray.jpg

15zł za sztuke

Opublikowano

giphy.gif

Dla forumkowych ekolegow 20% znizki, na gry Ubi 100% (hej suteq :kaz:)

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

verbc50bluray.jpg

15zł za sztuke

ku.wa jak potaniały ja pamietam jak kupowałem dvd w czasach ps2 to Bluray jeden kosztował 60zł

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

pewnie da sie i taniej, to tak szybko cena po allegro

pamiętam jak kolega kiedyś nagrywał pierwsze gry na x360 właśnie na Verbatimach i płyta była po 6zł

a teraz 50gb za 15zł

oczywiście nie pochwalamy, ale taki przykład :)

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

>płyty w 2014 roku

a na co to komu

Opublikowano

Jako ze rok dobiega konca postanowilem zrobic male podsumowanie odnosnie PS4 & XBOX 

r870oi.gif

Szczesliwego nowego roku forumku!!!!!!!

niestety nie potrafie zrobic zeby napis xbox pojawil sie w momencie kopa, no ale kazdy wie ze xbox zgniotl ps4 ;)

Opublikowano

Wszystkiego Xbox w 2015r forumku.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Zielona Krew niech będzie z Wami bracia ;)

Szczęśliwego Nowego Roku, oby dla branży 2015 okazał się tak za(pipi)isty, na jaki się zapowiada.

Opublikowano

Życzę wam, aby w 2015 Mazzeo zagrał w końcu w dobrą grę, Fanek przestał być dziwką graficzną, raven zaruchał i zrozumiał, że granie > kupowanie, bluber się tak nie hipsterował, Ficuś otworzył klaperskie oczy, dobrej Zeldy, xbotom więcej gier w 1080p, klapkom faktycznych gier, nintendowcom kolejnego roku zwyciężania, zapowiedzi Last Guardian oraz kolejnych edycji CW pełnych hipokryzji, nienawiści i pisania o grach, zamiast w nie grać.

I miłego grania w TR dzisiejszej nocy.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

nowego roku!

ec8.gif

408143.gif

Opublikowano

6BC.gif?4098

gif3.gif

98F.gif?4933 Wii U w tle because nobody cares

I na koniec tez smieszny, ale w spoiler bo blacha wygrywa

0d206ff9c8b4.gif

Edytowane przez Bansai

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.