Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

ja o obecnym stanie japonskich gierek na plejstejszyn a klapki w odpowiedzi znow o DC i kiedy ostatni post w temacie Forzy xD

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

jak to jedyny sensowny ex na ten system to co sie dziwisz :P 

ps. aaaa sorki bo Ukyo obraze - najlepszy ex to oczywiscie Guilty Gear wiec sa dwie sensowne exy pudelkowe na ps4

Opublikowano

Jak juz pisalem, co sie dziwic ze jest ruch w temacie DC jak gra zaczela wam dzialac 2tyg temu? Jak boty wesolo jezdzily po burakach, nabijaly kolejne levele, zaliczaly kolejne mistrzostwa i bawily sie w malowanie samochodow z liczba 72 to w temacie DC pojawialy sie posty o tresci:

''ej ciekawe co jest w zakladce challange? Ja mam krecace sie kolko na czarnym tle, a wy?''

Jak w temacie Forzy pojawil sie temat ''kacik zdjeciowy'' to fani wyscigow only on Playstation czekali na pacza z photo modem, a jedyne screeny jakie wrzucali to z errorow nie dzialajacych serverow online, bo jakies screeny z gry to bylo wstydz wrzucac tak to slabo wygaldalo bez warunkow pogodowych :kaz:

Na Playstation nie ma zadneog community tylko jest taka ''gruba wyznaniowa'' ktora bedzie czekala w ukryciu kilka mesiecy az gra zacznie dzialac, a jak juz jest ok to trzeba odwiesc calemu swiatu ze sa to najlepsze wyscigi Arcade tej generacji, najlepiej nabijajac 50 postow przed poludniem XDDDD. Pozwole sobie tutaj zacytowac klasyka:

''Klapy, ciemnota gamingu''

Pozdrawiam.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

konsolowy ex na vite  :banderas:  :banderas:  :banderas:

super ex w którego mogę sobie zagrać na telefonie :reggie:

Opublikowano

No ale żaden klapek przecież tego nie usprawiedliwia, Evolution należy się kop w du.pę za to i oceny 7/10 całkowicie zasłużone. Nauczka by nie kupować gier na premierę.

Opublikowano

teka ty mnie nie denerwuj. A tak z innej beczki, kiedy będę mógł spenetrować jakieś czarne dziury w mass effect?  :reggie:

Opublikowano

konsolowy ex na vite  :banderas:  :banderas:  :banderas:

super ex w którego mogę sobie zagrać na telefonie :reggie:

granie w cokolwiek bez fizycznych przyciskow jest gorsze niz gejostwo

Opublikowano

no screamride w marcu. @ficuś: akurat do p'n'c ekran dotykowy się nadaje

Opublikowano

bezguscie jestes i tyle - mgs'ow nie szanowac, finali nie szanowac, silent hill nie szanowac itp itd - to tak jaby w ogole nie byc graczem, zamiast tego jarac sie kazdym kolejnym tepym pif paf czy to z oczu bohatera czy z widoku zza plecow - no (pipi)a az mi sie (pipi) zachcialo

filmiki przerobki robisz genialne ale gust to masz typowy botowy, dziecko pc z ciebie i tyle, smutne miales dziecinstwo synek

Ja pie.rdole ficek dlaczego starasz się komuś wmówić co ma lubić a co nie? Jesteś starszy od Mazzeo, ale mentalnie to gimbaza albo tatusiek, który pie.rdoli metaliki nie słuchałeś, ac/dc nie słuchałeś to smutne dziecinstwo miałeś synek. 

Żeby nie było japonskiej gierki są najlepsze :lapka: ale bezsensu wmawiać komuś co ma szanować, wychowałeś się na FF, MGS czy SH to normalne, że te gry to dla ciebie są synonimem za(pipi)istego kawałka kodu. No, ale tak samo w drugą stronę nie grałeś w planscape torment, baldur's gate 2 czy system shock 2 albo deus exa to też jakby w ogóle nie być graczem. 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

gralem w te co wymieniles na pc ;)

przeciez to CW panie B wiec tutaj sie trolluje caly czas, ty powinienes wiedziec to jak najlepiej bo od pewnego czasu to juz w ogole hamulce ci tutaj poszly i sam od dawna wszystkich ustawiasz po katach jako rzekomy koneser dobrych gierek ;)

Opublikowano

No ale żaden klapek przecież tego nie usprawiedliwia, Evolution należy się kop w du.pę za to i oceny 7/10 całkowicie zasłużone. Nauczka by nie kupować gier na premierę.

Za to, co odyebało Evolution, to należały sie noty 4/10. Ale zapomniałem, że żyjemy w takich czasach, że ta niby dziesięcio - stopniowa skala, ma 5 ocen:

6/10 - dno i muł

7/10 - można zagrać, jak dadzą w Plusie

8/10 - dobra giera, ale trochę (pipi)owa, za dużo myślenia

9/10 - w sumie OK, tylko to szczelanie z kapiszonów to ch.uj

10/10 - GOTY gierka, można kupić używkę za 60 złotych. :banderas:

Edytowane przez Majin Buu

Opublikowano

Na niektórych portalach nawet jak gra jest bardzo słaba, to i tak dostaje 7/10, chociaż w recenzji jest wylew hejtu i ogólnie wszystko na nie.

Opublikowano

w jakie gry na 4/10 grałeś ostatnimi czasy?

Opublikowano

prawda jest taka, że klapki przez szacunek do hitów z psx i ps2 szanują także dziś ps4 na którym jedyne w co można zagrać to amerykański driveclub, z japońszczyzny jest knack a sama konsola made in czajna

fuck :reggie: logic

W którym miejscu DriveClub jest amerykański?

Opublikowano

Brytyjski to prawie jak Amerykański.

XD

Polskie to prawie jak Rosyjskie

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

ps4 to prawie jak ps2 :reggie:.

Opublikowano

driveclub to prawie forza killer  :dog:

Opublikowano

tyolulka w singlu to prawie gra :reggie:

Opublikowano

driveclub to prawie forza killer :dog:

Ale to jest Forza Killer, nie wyszlo Ci, sorka
Opublikowano

o fuck mozliwe ze dzis lub jutro bede mial stycznosc z xone bo kolega jak sie okazalo kupil na swieta, ubierac sie w garniak? :D

Opublikowano

o fuck mozliwe ze dzis lub jutro bede mial stycznosc z xone bo kolega jak sie okazalo kupil na swieta, ubierac sie w garniak? :D

Tylko nie sprzedaj od razu PS4 po tym szoku, jak dobra może być konsola, bo kto tu wtedy będzie padawanem klapków? :(

Opublikowano

Na pewno weź okulary bo obraz bedzie rozmazany.

Tylko nie sprzedaj od razu PS4 po tym szoku, jak dobra może być konsola, bo kto tu wtedy będzie padawanem klapków? :(

Przeziez trzeba być nie normalnym by widzieć zalety w wolniejszym daszu, długich instalacjach i braku jakiej kolwiek intuicyjności w menu.

I powiedz koledze ze 2h przed przyjazdem żeby jakaś gre w napęd wrzucił żeby zdążyła sie zainstalować jak przyjedziesz.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.