Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Tu się szykuje GOTY gra:

>2015

>klapy odkrywają indie gry

teraz jeszcze bedą mieli swoje gears of war :kaz:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

i to podobno robi jeden koleś. O.o Pikna muza. 

Co jest niezwykłego w tym, że grę robi jedna osoba?

że jej sie chce? że zapowiada się mega? no kurfa ostatni raz słyszałem tak klimatyczny retro ost chyba w pecetowym FF7 w formacie midi. <odpala trailler czwarty raz dla samej nuty>

Opublikowano

Dajcie spokój z tym Ethanem. Przecież to dobre do robienia bullshotów (odpalamy w 8K@3fps, robimy screeny, wrzucamy na forum konsolowe jednocześnie dotykając się w kroku), bo w ruchu specjalnego wrażenia nie robi. Fajna technika modelowania to trochę mało w czasach, kiedy liczy się zaawansowane oświetlenie, efekty cząsteczkowe i shadery.

3527_04a1.gif

Beka z Lema. Las w Ethanie robi masakryczne wrażenie. Cała reszta zresztą też nie odstaje.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

że jej sie chce? że zapowiada się mega? no kurfa ostatni raz słyszałem tak klimatyczny retro ost chyba w pecetowym FF7 w formacie midi. <odpala trailler czwarty raz dla samej nuty>

Też robię sam, łudzę się że osiągnę choć 1% sukcesu szanowanych przeze mnie indie twórców i co? Pewnie gó.wno z tego będzie, ale liczy się droga, a nie cel, prawda? :(

Opublikowano

Zreszta Hyper Light Drifter wychodzi na wszystko więc nie wiem czemu tutaj jest przytaczany. 

Opublikowano

prawda bez cienia sarkazmu.

Opublikowano

Adi, jeszcze napisz że Ethan poraża dynamiką i interakcją, i że przelicza tyle samo rzeczy co Driveclub. I że to sandbox. Wiem że jesteś do tego zdolny, bo boli cię to że wybuliłeś szmal na kartę, a nie ma gier tak efektownych technicznie.
Nie moja wina że dałeś się nabrać, ale oszczędź tego innym.

Ethana można obejrzeć u kogoś, i niewiele stracić. Ja widziałem. Gra pełna ścian i utartych scieżek. Nawet gameplaye na YT wyglądają praktycznie tak samo, to nie Skyrim.

Dajcie spokój z tym Ethanem. Przecież to dobre do robienia bullshotów (odpalamy w 8K@3fps, robimy screeny, wrzucamy na forum konsolowe jednocześnie dotykając się w kroku), bo w ruchu specjalnego wrażenia nie robi. Fajna technika modelowania to trochę mało w czasach, kiedy liczy się zaawansowane oświetlenie, efekty cząsteczkowe i shadery.

1384838106983.gif

Gorsi od januszy kupujących gry Ubisoftu są tylko teoretycy gier video.
Opublikowano

Nie ma nic gorszego od zaślepionego blachą manipulanta, który nagania innych na prowizoryczną platformę do grania...

Opublikowano

A tak uciekając na chwilę do plotek i spekulacji, Spencer coś ostatnio bardzo niekonkretnie odpowiedział na pytanie jednego z graczy - "czy można liczyć na Crackdowna w 2015". Odpowiedział, że nie może tego skomentować.

Ktoś czeka na tego szrota ?

Ja. Jedynka Crackdowna to bardzo fajny szpil. 

Moim problemem jest to, że grałem tylko w dwójkę, syf to mało powiedziane :/

Opublikowano

Nie ma nic gorszego od zaślepionego blachą manipulanta, który nagania innych na prowizoryczną platformę do grania...

:rofl:  

Ta nienawiść do komputerów klasy PC. No już, spokojnie, wszystko będzie dobrze.

CW to CW widać kto trolluje, kto po prostu lubi pograć w gry a kto ma nierówno pod kopułą. Szkoda mi Cię Mendrek, dziwny z Ciebie hipek.

Opublikowano

Adi, jeszcze napisz że Ethan poraża dynamiką i interakcją, i że przelicza tyle samo rzeczy co Driveclub. I że to sandbox. Wiem że jesteś do tego zdolny, bo boli cię to że wybuliłeś szmal na kartę, a nie ma gier tak efektownych technicznie.

Nie moja wina że dałeś się nabrać, ale oszczędź tego innym.

Ethana można obejrzeć u kogoś, i niewiele stracić. Ja widziałem. Gra pełna ścian i utartych scieżek. Nawet gameplaye na YT wyglądają praktycznie tak samo, to nie Skyrim.

1384838106983.gif

Gorsi od januszy kupujących gry Ubisoftu są tylko teoretycy gier video.

Mendrek pisał jakiś czas temu, że Uncharted jest goty bo dostało duzo nagród i ma wysoką średnią, ale sam nie grał bo nie jego klimaty. 

th_tumblr_lebsb5U6dB1qcubjz.gif

Opublikowano

Mendrek, Adi przynajmniej kupuje gry, a to jednak bardziej istotne niz oplacanie plusa.

O, dzięki że mi przypmniałeś o zaległych grach z plusa, ostatnio ogrywam gry kupione w mega promocjach. Nawet GTA V nie miałem sposobności jeszcze odpalić, za dużo tego...

@bluber, a jest inaczej?

Edytowane przez Mendrek

Opublikowano

Mendrek juz dzis nie pije

Opublikowano

Mendrek, Adi przynajmniej kupuje gry, a to jednak bardziej istotne niz oplacanie plusa.

O, dzięki że mi przypmniałeś o zaległych grach z plusa, ostatnio ogrywam gry kupione w mega promocjach. Nawet GTA V nie miałem sposobności jeszcze odpalić kupić, za dużo tego...

fixed :Coolface:

Opublikowano

Paradoksalnie zazdroszczę blachom jednego. Beztroski w braku dobrobytu. Odpalą sobie raz na ruski rok Icewind Dale remastered Divinity: Original Sin , nakupią indykòw i skòrek do broni, pobawią się sterownikami i poczytają bugfix reporty do reszty exòw, a nuż wreszcie da się grać. Kurcze, a na konsolach hitòw tyle, że radość z grania w hit i podwòjny żal z niegrania w całą resztę...

Opublikowano

same hity....z 6 ostatnio przez ciebie granych pozycji cala jedna nie wyszla na pc

Opublikowano

Czyli to jednak prawda ze po 24 budza sie nocne mary. A imie ich Mendrek xDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

co jak co ale Mendrek oba obozy jednoczy w krucjacie przeciw temu co pisze

Opublikowano

O, dzięki że mi przypmniałeś o zaległych grach z plusa, ostatnio ogrywam gry kupione w mega promocjach. Nawet GTA V nie miałem sposobności jeszcze odpalić kupić, za dużo tego...

fixed :Coolface:

Nope!

53855a3a4a.jpg

@Ficuś: Psnprofiles pokazuje ostatnie trofea, a nie grane gry. Ostatnio męczę Hard Corps, GoW: A , Nights HD i Pacmana CE DX+ , a do tego Diablo 3 i Tekken Tag Tournament 2 rutynowo...

Opublikowano

@bluber, a jest inaczej?

xD no jest, to że komuś smakuje gó.wno nie znaczy, że każdemu będzie. 

Opublikowano

Bluber, czyli Twoim zdaniem Uncharted to kupa i cała armia profesjonalnych krytykòw, opinia rzeszy graczy, liczba nagròd, i wpływu na gatunek gier, oni wszyscy się mylą?

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Nie znasz się i Twoje zdanie nikogo.

Opublikowano

Uuuuu ciśnienie podskoczyło, spodziewaj się Blubi pmki z życzeniami.

Hehehehe.

Opublikowano

co jak co ale Mendrek oba obozy jednoczy w krucjacie przeciw temu co pisze

Do ktorego moda moge sie zglosic by zdjal ten tytul z mojego profilu ? 

Bo kogos tutaj ewidentnie poniosl melanz !

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.