Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Szkoda, że poza grafiką PS4 nie ma nic. :kaz:

Przecież ma GOTY Racera i GOTG Arcade Racera, ale co ty mozesz wiedzieć jak gry nie ma na PC wiec nie mozesz ukraść.
  • Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Idź się synkiem zajmij, bo tylko siedzisz w cw i grasz. :kaz:

Jak klapkom niewiele potrzeba aby coś bylo GOTY. Ch.uj rok obsuwy, ch.uj że 2 miechy gra nie działała, brak gry w plusie, dostali deszcz i orgazmy. xD

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Nie wiele potrzeba? Deszcz jest tylko ciekawostka, czymś na widok czego blacharze dostają spazmów, boty ubierają biały kaftan a klapki traktują to jako urozmaicenie gameplayu, urozmaicenie podnoszące poziom frustracji jaki towarzyszy podczas jazdy na takiej nawierzchni ścigając sie nie o setne a o tysięczne sekundy.

Na forum sa dwa turnieje, tylko raz był deszcz.

DriveClub to poprostu najlepszy racer w jaki grałem.

A to ze miał poślizg?

Jaka gra go nie ma, failem natomiast jest premiera tej gry, ale przy części drugiej to sie nie powtórzy.

Może klapy nigdy deszczu na oczy nie widzieli? Zobaczyli te smugi na szybach i krople i od razu :obama:

A czym dla was jest deszcz?

Tym co jest w Horizon 2?

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Skąd wiesz, że się nie powtórzy? Sony nie jest ślepe, widzi, że mimo failu ludzie się rzucili na grę, słupki poszły w górę więc w sumie mogą wszystko, w końcu ludzie i tak im wybaczą jak teraz.

Aczkolwiek wierzę, że team zdobył potrzebne doświadczenie i nie zrobi ponownej wtopy. 71 na MC to na pewno krzywdząca ocena, ale wystarczyło wydać grę te 2 miechy później i nie byłoby prawdopodobnie żadnej spiny.

Opublikowano

Z cyklu ex4ct poznaje swiat - odkrycie 3 cyfry po przecinku w czasie przejazdu wyscigu. Potrzebowal na to az zmiany konsoli, bo w trybie rivals w FM5 tego nie zauwazyl.

Opublikowano

Rozbraja mnie ta podnieta DC xD

I to AŻ o tysięczne sekundy, jakby w F5 tego nie było...

Opublikowano

Z cyklu ex4ct poznaje swiat - odkrycie 3 cyfry po przecinku w czasie przejazdu wyscigu. Potrzebowal na to az zmiany konsoli, bo w trybie rivals w FM5 tego nie zauwazyl.

Tryb Rivals w FM można sobie w tyłek wsadzić.
Opublikowano

Mendrek

ik636Iy.png

obok Metroid Primie najwyżej oceniana gra fpp w historii, nagrody od BAFTY, EDGE, Rolling Stone, IGN, Gamespotu, EDGE daje 10/10, gra sprzedała się w 6,5 miliona kopii (a cała seria w ponad 60mln). Postać Master Chiefa wpłynęła na popkulture tak mocno, że jest to obok Lary Croft najbardziej rozpoznawalna i ikoniczna postać z gier na świecie. I co krytycy się mylą a ty masz racje pisząc jakieś paszkwile na ppe o tym, że Master Chief to słaba postać, a seria Halo to gó.wno?

* Game of the Year, Academy of Interactive Arts and Sciences, 2002

* Console Game of the Year, Academy of Interactive Arts and Sciences, 2002

* Editor's Choice, Game of the Year, IGN.com, 2002

* Editor's Choice, Game of the Year, Electronic Gaming Monthly, April 2002

* Best Console Game, BAFTA Interactive Entertainment Awards, 2002

* Best Multiplayer Game, BAFTA Interactive Entertainment Awards, 2002

* Console Action/Adventure Game of the Year, Academy of Interactive Arts and Sciences, 2002

* Outstanding Achievement in Visual Engineering, Academy of Interactive Arts and Sciences, 2002

* Best Game of Year One, Official Xbox Magazine, November 2002

* Best Multiplayer Game of Year One, Official Xbox Magazine, November 2002

* Game of the Year, EDGE magazine (UK), April 2002

* Technical Innovation of the Year, EDGE (UK), April 2002

* Audio Achievement of the Year, EDGE (UK), April 2002

* Best Original Soundtrack, Rolling Stone, May 2002

* Editor's Choice, Best Xbox Game of 2001, IGN.com, 2002

* Reader's Choice, Best Xbox Game of 2001, IGN.com, 2002

* Readers' Choice, Best Xbox Game of 2001, GameSpot, 2002

* Editors' Choice, Best Xbox Game, GameSpot, 2002

* Reader's Choice, Best Combat Game, GamePro, July 2002

* Readers' Choice, Best Xbox Game of the Year, Electronic Gaming Monthly, April 2002

* Editors' Choice, Best Shooting Game, GameSpot, 2002

* Best Graphics in a Console Game, Electric Playground, 2002

* Best Console Shooter, Electric Playground, 2002

* Best Multiplayer for a Console, Electric Playground, 2002

* Best Developer: Bungie, Electric Playground, 2002

* No. 1, Best First-Person Shooters, PLAY, February 2002

* Best First-Person Shooter, GameNow, February 2002

* Best Multiplayer Game, GameNow, February 2002

* Platinum Editors' Choice Award, Electronic Gaming Monthly, January 2002

* Game of the Month, Electronic Gaming Monthly, January 2002

* Revolutionary Xbox Game of 2001, Game Revolution, January 2002

* Best Xbox Action Game of 2001, Game Revolution, January 2002

* Editors' Choice, Best Xbox Action Game of 2001, IGN.com, 2002

* Readers' Choice, Best Xbox Action Game of 2001, IGN.com, 2002

* Editors' Choice, Best Xbox Storyline, IGN.com, 2002

* Readers' Choice, Best Xbox Storyline, IGN.com, 2002

* Editors' Choice, Best Xbox Graphics, IGN.com, 2002

* Runner-up, Readers' Choice, Best Xbox Graphics, IGN.com, 2002

* Editors' Choice, Best Xbox Sound, IGN.com, 2002

* Readers' Choice, Best Xbox Sound, IGN.com, 2002

* Game of the Year, Toronto Sun, 2001

* Xbox Game of the Year, GameZone Online, 2001

* Best Console Game of the Year, Voodoo Extreme, 2001

* Action/Adventure Xbox Game of the Year, GameSpy, December 2001

* Gamer's Choice Xbox Game of the Year, GameSpy, December 2001

* Premier Choice Award, ActiveWindows, December 2001

* Viewer's Choice: Game of the Year, TeamXbox, December 2001

* Editors' Choice 2001, GamePen, November 2001

Opublikowano

Rozbraja mnie ta podnieta DC xD

I to AŻ o tysięczne sekundy, jakby w F5 tego nie było...

W F5 leaderboardsy praktycznie nie istnieją, bo masz milion opcji do włączenia lub tez wyłączenia i jedyne czego mozesz sie dowiedzieć to to ze ktoś był od ciebie szybszy bo jechał z linia pomocnicza, albo jechał na skróty lub kontrole trakcji miał włączona.
Opublikowano

Eh,tyle nagród dla zwykłego pif-paf z mdłym designem.Tego chyba nigdy nie zrozumiem.Nawet ogranie drugi raz jedynki pewnie by tego nie zmienilo.

Opublikowano
 Postać Master Chiefa wpłynęła na popkulture tak mocno, że jest to obok Lary Croft najbardziej rozpoznawalna i ikoniczna postać z gier na świecie.

A to info to skąd wytrzasnąłeś?

Opublikowano

Postać Master Chiefa wpłynęła na popkulture tak mocno, że jest to obok Lary Croft najbardziej rozpoznawalna i ikoniczna postać z gier na świecie.

A to info to skąd wytrzasnąłeś?

Pewnie od Microsoftu xD

Opublikowano

Przecież to clever jak nic. Śmiało go można stawiać obok Mariana czy Lary czy samego Pac-Mana.

Opublikowano

kidnappa tak się zbulwersował, że aż wyszedł z ukrycia xD

Opublikowano

ex4cT_PL, czego można dowiedzieć się drejwklubowego LB?

Przykro mi ale nie znam twojego języka.
Opublikowano

Mi się design podoba w Halo 

UNSC-Infinity.jpg

tumblr_me5v9dPSLp1rdbngho4_1280-750x421.

ridgeline2.jpg

ICE_CAVE.jpg

e3-2014-halo-2-anniversary-ascension-est

Opublikowano

Fajnie,że wrzucasz foty z chyba tych najnowszych odsłon, a nie potworków z pierwszego X'a.Nigdy nie zapomnę tych jakże pasjonujących bojów we wnętrzach budynków H1 zrobionych na zasadzie jedna tekstura razy XXXX i ociosana geometria otoczenia XD

Ale żeby nie było z tego co widziałem to H4 w końcu ma dobry design in-game, a nie tylko na concept artach.

Opublikowano

mnie design sie nie podoba, ogolnie nie kumam fenomenu tej serii ale oceny i nagrody to fakt niezbity, fakt tak mocny a raczej rownie mocny jak oceny i nagrody dla U2 czy TLOU ale mimo to w oczach Mendrka ktory nie gral zarowno w halo jak i u2 to niewystarczajace bo jedna serie hejtuje, a druga ocywiscie na konsoli sony wywyzsza

Opublikowano

Szkoda, że poza grafiką PS4 nie ma nic. :kaz:

To i tak więcej niż do zaoferowania ma XO które nawet tego zaoferować nie potrafi :whistling:

Grafike masz w Ryse a gameplay o jakim możesz pomarzyć w SO, FH2 i Halo MCc, pozdro musisz sie bardziej postarać

Opublikowano

Fajnie,że wrzucasz foty z chyba tych najnowszych odsłon, a nie potworków z pierwszego X'a.Nigdy nie zapomnę tych jakże pasjonujących bojów we wnętrzach budynków H1 zrobionych na zasadzie jedna tekstura razy XXXX i ociosana geometria otoczenia XD

Ale żeby nie było z tego co widziałem to H4 w końcu ma dobry design in-game, a nie tylko na concept artach.

Jakby nie było 14 lat to szmat czasu. 

Opublikowano

wy sie serio jaracie grafika w grze ktora chodzi w 900p, klatkuje i ma prerenderowane cutsceny bo by ich w realtime konsola nie udwignela? moze niech microsoft zacznie swoje exy wypuszczac w 480p wtedy tez bedziecie gadac ze grafa lepsza niz na ps4

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.