Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano
Meanwhile, the Take 2 partnership was to be short-lived. In 2000, Microsoft, recognizing the brilliance of the Halo project, decided to acquire the game, the company and the employees, and bring Halo exclusively to Xbox – Microsoft's first video game console. The news sent ripples of excitement, anti(pipi)tion and disappointment throughout the industry. This meant no PlayStation2 version for sure, and it put the PC and Mac versions in doubt, at least as far as the press were concerned.

"We never got it running on PS2 anyway," quoth an anonymous staffer.

:Coolface:

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

jeszcze Mendrek napisz ze to Sony wprowadzilo innowacje na rynek konsol xDDDDDDD 

whyinnovate.jpg

True_Innovation_20131207_TrueInnovation.

e6c2f9cc_154ulus.jpg.png

najlepszy tekst nad tym smiesznym kontrolerem bananem What happens when sony must think for themselves xDDDD haha ta firma jest mega zalosna xDDDDDD

Edytowane przez kubson

Opublikowano

manetteps3.jpg

pamiętamy xDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Mylisz się suteq. Kutaragi w jednym z dawnych wywiadòw na długo przed Xboxem i ku zdumieniu dziennikarzy, powiedział że kolejne konsole postawią bardziej na infrastrukturę sieciową. Gdy powstawalo PS2 , nie było zbytnio warunkòw do tego. Xbox wyprzedził przyszłe plany Sony i ową usługę wprowadził wcześniej.

Wcześniej o 10lat  :pawel:

Opublikowano

no co, chcieli rozszerzyć target o aborygenów.

Opublikowano
bla bla nauczcie się kurna cytować bla

Wole audiencie Halo niż psychofanów sony

UCv4Kw1.jpg

Opublikowano

:obama:

Opublikowano

Tylko SONY

lTZrtoa.jpg

Opublikowano

manetteps3.jpg

pamiętamy xDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Jak oni mogli coś takiego zaprojektować, do dziś mnie rozbraja ten kontroler.

Gdyby to weszło na rynek, byłaby największa klęska i porażka w dziejach, wygląda na kompletnie niewygodny, nieprzemyślany i z(pipi)ony :/

Opublikowano

Prawdę mówiąc wyglada na wygodniejszego niz kontroler od pierwszego Xboxa

Opublikowano

jeszcze Mendrek napisz ze to Sony wprowadzilo innowacje na rynek konsol xDDDDDDD 

najlepszy tekst nad tym smiesznym kontrolerem bananem What happens when sony must think for themselves xDDDD haha ta firma jest mega zalosna xDDDDDD

Microsoft jest dużo bardziej żałosny gdyż pomimo swojego bogactwa od 15 lat nie potrafi zrobić z xboxa lidera wśród konsol, zawsze kończy za playstation. Xbxo to skierowana do hamburgerów  tandetna podróbka playstation. Na szczęście xbox one to już ostatnia konsola microsoftu.

sony>>>>>(pipi) obesrane>>>>>>(pipi) rozmazane>>>>>>>>>>>>>micorosoft

Opublikowano

ta, balon był trochę chu.jowy

poszedł raport, mam nadzieję że zostaniesz surowo ukarany.

Opublikowano

262-cover-reveal-spread.jpg

Kapiszony :fsg:

Opublikowano

Jaranie się uncharted to straszne upośledzenie. 

Opublikowano

oficjalnie gorny slask przeprasza za Mendrka

Opublikowano

whyinnovate.jpg

True_Innovation_20131207_TrueInnovation.

e6c2f9cc_154ulus.jpg.png

A co powiesz o m$? GwG trzy lata po PS+ (cross-buy już skopiowali?), blu-ray w konsoli 7 lat po Sony, dysk twardy to samo, wifi 4 lata, nawet z HDMI się spóźnili :yao: ale pewnie to wszystko szczegół w obliczu skopiowania przez Sony GUIDE BUTTONA(!!!) :lol:

Opublikowano

Jaranie się uncharted to straszne upośledzenie. 

Gdzie byłeś jak mi dawali minusy za mówienie prawdy o Uncharted?

Opublikowano

uwielbiam serie Uncharted, U2 uwaza za jedna z najwazniszych gier obecnej generacji i tytul absolutnie topowy w momencie premiery - nie wstydze sie tego przyznac

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.