Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

mogę mieć ps4 ale nigdy nie będe jednym z was! 

Wyjątkowo się zgadzam.

Synek jak ja naku.rwiałem na psx to ty w jajku ojca jeszcze na plecach pływałeś więc zbastuj z bajerą. 

Ficuś - nie jesteś pierwszy, który mi to mówi :> 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Yeti - już czas, wklej swoją liste

Opublikowano

Xbone:

Forza 6

Quantum Break

Halo 5

TR 2

a Fable Legends?

Opublikowano

swoją drogą jak myślicie ile konsol sprzeda Bloodborne?

milion, dwa, trzy , pier.dylion?!

bedzie to game seller

Najwięcej konsol sprzedadzą multiplatformy w 1080p i to jest potwierdzone info, potem Uncharted 4. Swoją drogą The Last of Us 2 póki co jest dużym "what if" bo ND jest skupione nad własnie kapiszonami 4 :frog:

Opublikowano

Xbone:

Forza 6

Quantum Break

Halo 5

TR 2

a Fable Legends?

No tak sie konczy pisanie z glowy na szybkiego :(

Ogolem nie ma co porownywac, bo Ms zapowiada sobie gry od tak, zaraz przed premiera, jak FM6 czy Horizon 2, a Sony wszystko zapowiada 3lata w przod :reggie:

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Kiedy jakiś eks na podkonsole?

Forze dziś zapowiedzieli

#thisiswaiting

Czyli już będą z 4 eksy na ten rok, gdzie pierwszy pewnie wyjdzie po wakacjach.

Suuuucccckkkeeerrssssss!!!11

:kaz:

Jak Mikroszafot gnębil dotad Sory wieksza iloscia eksow to...

2r70gih.jpg

...siedziały jak mysz pod miotla, ale skoro wychodzi korytarzowe Zamowienie z 1886 roku to juz mesjasz itp...Smiech przez ich łzy. I tak pod koniec roku jak wyjdzie imperator/cesarz wsrod fps-ow tj Halo 5 to nawet to co na obrazku z Was nie zostanie. Biedne kuboty... :empathy:

Opublikowano

Podsumujmy pare ostatnich stron

PlayStation 4 > Xbox One

Opublikowano

plaża + driveclub > fm5, fh2, fm6

Opublikowano

TLOU 2 to pewnie będzie 2017, ND nigdy sie nie śpieszy

troche poczekamy

Opublikowano

widzieliscie jakie prace wygrywaja jubileuszowe playstation na konkursach facebookowego profilu playstation? no jak to nie jest wal to nie wiem jak to nazwac, kliknijcie w link i potem obrazki przesuwajcie w prawo

https://www.facebook.com/PlayStationPolska/photos/ms.c.eJw9zMENADEIA8GOToBxgP4bOwlCniNbmyqWUDOEUf3LsY75XILS1PVhCNOxjv5LXZv0P2zt7ZPX6L7X9sHx9ol2bN~_nx~_3RZ7cfX4omYQ~-~-.bps.a.787486081318885.1073741909.205010466233119/810283122372514/?type=1&theater

Opublikowano

A ratchet to gdzie?

A Disgaea 5?

Ogolem nie ma co porownywac, bo Ms zapowiada sobie gry od tak, zaraz przed premiera, jak FM6 czy Horizon 2, a Sony wszystko zapowiada 3lata w przod :reggie:

Jeszcze wam się powtarzanie tych bzdur nie znudziło? Bloodborne wychodzi 9 miesięcy po zapowiedzi, LBP3 potrzebował ledwie pół roku, a z drugiej strony takie Quantum Break zaraz dwa lata od pierwszego teasera, a daty premiery ciągle brak.

Opublikowano

Podsumowujac ostatnie kilka stron to w 2016 roku w koncu beda 3 eksy na ps4 warte ogrania :reggie:

skoro wszystko z listy yetiego jest na 2015 to w 2016-17 zostana im 2 exy, gt7 i tlou2

Opublikowano

2016 to bedzie rok gow4, nowej gry od bend i nowej gry od guerilla

Opublikowano

Nie no serio drogie botki, szósta forza, trzydzieste halo, podkupiony tumb rajder gó.wno obesrane definitywnie 2 oraz QTE Break to słaby line up na 2015

Opublikowano

Nie no, kermit, bedzie jeszcze God of war 6 w 2016.

siódmy :P a nawet osmy bo byl jeszcze gow betrayal na komorki

Opublikowano

Nie no serio drogie botki, szósta forza, trzydzieste halo, podkupiony tumb rajder gó.wno obesrane definitywnie 2 oraz QTE Break to słaby line up na 2015

moze bede kontrowersyjny ale nie

Opublikowano

Ficus, stracilem rachube, sorry :P

Bluber, sam mowiles, ze wolisz TR od Uncharted, a teraz nagle obesrany definitywnie, co oni Ci tam zrobili :(

Opublikowano

Jak ktos nie lubi wyscigow (hi ex4ct) to pewnie mu wystarczy driveclub do 2017, w innym wypadku zycie bez bonera nie ma sensu :(

Jak ktos nie lubi fpsow to tez mu wystarczy killzone 5 do 2016.

Bloodborne spoko, ale dla jednej gry kupic konsole?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.