Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano
Będzie na E3, wierzę. Będzie, kur.wa, no będzie no, plox, plis, no błagam, komu mamy polizać? :frog:

No ale serio, mam nadzieję, że prace nad Falloutem 4 już trwają.

Ja po ponad 4 latach straciłem nadzieję na fallouta 4. :frog:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Niby czemu ma nie wyjść, skoro poprzednik sprzedał się (chyba) dobrze. Takie duże tytuły nie wychodzą co 2-3 lata. Na E3 bankowo będzie zapowiedź. 

Opublikowano

A jak nie będzie, TO CO?! :dog:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Będzie tak samo jak The Last Guardian.  :Coolface:

Opublikowano

adi wiem, że się da, ale nie mam zamiaru szukać i testować modów. Zainstalowałem kilka na próbę i gra się świetnie. Szczególnie biegając pod ziemią, jest sporo ciemniej niż w podstawce przez co muszę ganiać z pochodnią w jednej łapie

Szkoda, że gra ch.ujowa

Fuck, to trzeba odinstalować w takim razie  :frog:

Opublikowano

Będzie tak samo jak The Last Guardian.  :Coolface:

31964-2dda0535551a9335894fc88b99464a96..

:[

Edytowane przez suteq

Opublikowano

E3 2015, konferencja Bethesdy, Chris Avellone wychodzi na scenę, publiczność zamiera, 1.2 miliona oglądających na twitchu wstawia Kappy i FrankerZ z częstotliwością 5,6 biliona na sekundę. C. A. zaczyna mówić "Mogę z dumą ogłosić, że Bethesda zaprosiła mnie ponownie do współpracy, zdecydowaliśmy zlikwidować obsidian oraz odkupić i odbudować Black Isle Studios żeby zrealizować to na co czekają wszyscy fani Fallouta na świecie

Fallout 4: Tower Defense na iOS, Super Mutant Behemoth upgrade tylko $1,99".

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Fallout 3 HD Radioactive Pack 1080p/30fps na konsole nowej generacji

e: i jeszcze obowiązkowo z tekstem "Takiego Fallouta chcieliśmy wydać od zawsze, ale dopiero teraz mamy taką możliwość"

Edytowane przez teddy

Opublikowano

Fallout Tactics 2 z rzutem izometrycznym :obama:.

Opublikowano

Czym jest spowodowany ten hajp na Fallouta od Bethesdy? Przecież oni zrobią co najwyżej grę na miarę Fallouta 3 czyli zbiedzonego RPGa który sam w sobie może nie jest złą grą ale porównując go do poprzednich części serii to zastanawiam się, czy nie powinni tego wydawać pod inną nazwą.

Skończyłem dziś Wasteland 2, jeśli wam brakuje takich klimatów to ogrywajcie bo to jest ten "prawdziwy" nowy Fallout. Poszło u Yana na komputrze bo to nawet nie jest grafika więc na waszych tosterach też pogracie.

Opublikowano

Uch miałem okazję akurat grać i obejrzeć Wasteland i owszem klimat ma ciekawy, ale fabularnie, mechanicznie i ogólnikowo tak daleko mu do klasycznych Falloutów, które były wybuchową mieszanką czarnego humoru i dramatu dewaluacji (dehumanizacji?) ludzkich wartości, a także trochę grą drogi. Wszystko to okraszone swobodą, która dziś by odpadła u cenzury w przedbiegach. Co mnie w W2 urzekło, to fajna interakcja między miastami i ogółem czuć że ten świat jakoś się kręci, ale z drugiej strony to chyba jednak w obliczu apokalipsy realniejsze jest paradoksalnie takie wyizolowanie miast i egoizm.

IMO za daleko Wastelandowi 2 by był silnym argumentem za PC ;)

Fallout Bethesdy jest w świecie Fallouta, ale ma swój własny i mocny wydźwięk. Trochę pompatyczności, grania na emicjach, i klimatu odosobnienia. Pokazuje postapokalipsę od strony, której klasyczny Fallout tego nie robił.

Opublikowano

Fallout 2 - Król jes tylko jeden !!

Opublikowano

Fallout 2 - Król jes tylko jeden !!

Włączyłem raz w życiu na 3 godziny by dać szansę tej grze i nigdy więcej ponownie tego nie zrobiłem. Nie rozumiem fenomenu tej serii.

Czy jestem dziwny?

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

jestes botem wiec to juz jest wystarczajaca odpowiedz

fallou2 czy homm3 trzeba szanowac

Opublikowano

To jak z ziemią obiecaną czy obywatelem cainem. Filmy mogą ci młodemu człowiekowi się nie podobać ale szanować trzeba bo to klasyka.

Jezeli nie grałeś w fallouta kiedy wyszedł w okresie do 3 lat od premiery to nie zrozumiesz fenomenu tej gry. Fallout 1 to był mind fuck wtedy. Tak wielka gra z tak bogatym w historię światem który odkrywales sam bez pomocy neta.

Opublikowano

bo to nawet nie jest grafika więc na waszych tosterach też pogracie.

No i masz odpowiedź czemu ludzie się tym nie jarają 

czy obywatelem cainem.

Kanem :potter: nie zgadzam się z tezą, że musisz szanować klasykę mimo, że ci się nie podoba, to jest absurd

Opublikowano

jestes botem wiec to juz jest wystarczajaca odpowiedz

fallou2 czy homm3 trzeba szanowac

W Homm też nigdy nie wsiąknąłem... może dlatego, że nigdy nie byłem Blacharzem.

W ogóle czuję dyskryminowany. Klasyki z PC wymaga się, by bez dyskusji szanować. Nawet jeżeli komuś dany typ gry pasuje. Z drugiej strony od zawsze czuję się związany z konsolami - mimo to nikomu nie narzuca się bezwarunkowej miłości do mariana czy FF.

W przypadku konsol czuję się wolny w możliwość wyboru gier, którym chcę stwarzać ołtarzyki. Blacharze niczym komuniści narzucają wielbienie baldura czy homm.

Opublikowano

Każdy system ma jakieś klasyki. Napisz, że nie lubisz FFVII albo CTR to plejstejszonowcy cie na widłach wyniesom

e; a co do starych pecetowych gier to może być ciężko się do nich przekonać jak wcześniej nie miało się z nimi styczności. Taki Baldur np. gdzie trzeba czytać, rozmawiać, zastanawiać się nad doborem członków drużyny, czarów no i najważniejsze brakiem strzałki z questem i wykrzykników nad łbami npców może być ciężki do przełknięcia na dzisiejsze standardy

Edytowane przez teddy

Opublikowano

Przesadzasz. Nie każdy tak bardzo wielbi FF. Pisałem o tym post wyżej:)

Opublikowano

Każdy system ma jakieś klasyki. Napisz, że nie lubisz FFVII albo CTR to plejstejszonowcy cie na widłach wyniesom

Przesadzasz. Nie każdy tak bardzo wielbi FF. Pisałem o tym post wyżej:)

nie przesadza - np do mnie FFVII to bezdyskusyjnie gra wszechczasow i tez uwazam ze ja tak jak np mgs'y czy zeldy trzeba szanowac w rownym stopniu co przytoczone klasyki z pc

Opublikowano

Szkoda, że gra ch.ujowa

Ty jesteś ch.ujowy. :lapka:

Złodziej, który hejtuje platinium? Panu już dziękujemy 

Michael-Scott-Closes-The-Door-Awkwardly-

Opublikowano

Ty ze swoim hipsterstwem wylyz.

Opublikowano

Mi się zmieniło. Kiedyś lubiłem jrpgi (finale, golden sun, chrono trigger itp), a teraz po prostu nie ma szans żebym w jakiegoś zagrał. No nudzę się niesamowicie i ten bezustanny grind ugh. Kupiłem ni no kuni i pograłem ze 3 godziny, głównie dlatego, że byłem oczarowany stylem graficznym, ale niestety się poddałem i już nie wróciłem  :frog:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.