Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Dave gra miala swoja premiere ponad miesiac temu i codziennie gra z 150 osob bez EU premiery plus tak jak napisal tutaj kiedys Bansai jest to gra ktora ma stala baze fanow i grac beda w nia ci sami ludzie ktorzy kupili ja na premiere do czasu nowej czesci

to akurat minus dla nowych, ktorzy dopiero wsiaknac by chcieli w ta gra i online bo odpalajac ten tryb beda dostawac po duspku od kazdego bo graja tylko stare wygi znajace gre na pamiec

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

150 osob gra online w ex'a na ps4? wow to tyle ile nasz forumowy klub forzy horizon 2 - dobry wynik

Opublikowano

Kiedys chodzilem na automat Mortal Kombat 4 (to był pierwszy w 3D jak sie nie myle) i ogarnalem patent ze zamiast 1zł automat przyjmował 5gr. 

W koncu karma do mnie wróciła jak właściciel salonu mial wyczyszczona kasete z kasą i przyszedł sprawdzic jaka moneta zostala wrzucona kiedy grałem a tam tylko wylacznie jedna 5 groszówka. Wzial mnie za fraki i wylecialem z salonu z kopniakiem na (pipi)e :D

Opublikowano

i oczywiscie dziennie te 150osob gra co nie? poza tym 150osob...to chyba polski klub wszystkich uzytkownikow xone, na forumku one to moze z 30osob ma

Opublikowano

i oczywiscie dziennie te 150osob gra co nie? poza tym 150osob...to chyba polski klub wszystkich uzytkownikow xone, na forumku one to moze z 30osob ma

XD

Klub PSX ma ponad 180 os., a w znajomkach mam jeszcze inne dwa polskie kluby, oba powyżej 200 os.

:reggie:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

na forumku lekko 100 osób gra w Driveclub, tyle osób jest zapisanych w klubach

i to na pewno nie wszyscy

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Gry które same kreują nam postać, nie dają wolności wyboru, narzucają nam jedną lub dwie możliwe wersje wydarzeń wydają się po ukończeniu W2 puste.

Hehe, jakbym czytal siebie po ukonczeniu W2 :> ...

Imo najlepszy rpg ubieglego roku oraz jeden z najlepszych rpg w jaki gralem przez ostatnie lata, bezapelacyjnie, szkoda ze takich gier juz sie nie robi i mam nadzieje ze klepia 3jke, musza.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Klub PSX ma ponad 180 os., a w znajomkach mam jeszcze inne dwa polskie kluby, oba powyżej 200 os.

kłamiesz, na gafie nic takiego nie piszą

Opublikowano

Co jak co ale nie spodziewalem sie przy zakladaniu klubu ze az tyle osob dolaczy :P

180 osob, ile to bedzie klubow w DC? 30? :yao:

Opublikowano

pewnie daddy z mazzeo zakladali na konsoli po 44 konta żeby nabić staty, przecież to martwa konsola

Edytowane przez kermit

Opublikowano

180 userow z forum posiadajacych xone jest w waszym klubie? wy w to serio wierzycie, przeciez tylu userow nawet w historii dzialy Xbox nie napisalo posta

z tego 180 to moze 20-30 to beda forumowicze, reszta pewnie jakies randomy z innych krajow lub zbieranina z innych forow

Opublikowano

#Ficus Mowie ze jest stala baza a nie ze kazdy gra w ta gre od 1990 roku jest masa graczy z ktorymi nawet grac mi sie nie chce bo to w ogole nie ma sensu. GG/BB Community jest tez na plus bo malo kto jest zapatrzonym w siebie fiutem i duzo sie mozna nauczyc od innych graczy ktorzy chetnie dziela sie wiedza i sa bardzo pomocni. To jest bijatyka a w kazdej bijatyce po nauczeniu sie podstaw nauka ogranicza sie od dostawania w(pipi) caly czas az w koncu powoli zaczynasz cos wygrywac po tygodniach treningu. 

Do wszystkich skislych botow (pipi) mnie obchodzi ile osob gra w buraczana Forze grunt ze gra w to codziennie wiecej osob niz w KI (pipi) rozmazane kiedykolwiek gralo bo jak chcecie do czegos to porownywac robiac to zestawiajac niszowy na dzien dzisiejszy gatunek bijatyk z buraczanymi wyscigami dla casuali to wychodzicie na wiekszych ( wstawcie sobie dowolna obelge ) niz jestescie 

T_T

Opublikowano

jak klapow boli ze komjunity jedynej bijatyki na ps4 jest mniejsze niz 1 klub polskiego forum o gierkach w fh2 xd

Opublikowano

z całego świata zbieranina, murzynków z ugandy zaprosili żeby po burakach pojezdzić 

Opublikowano

Do wszystkich skislych botow (pipi) mnie obchodzi ile osob gra w buraczana Forze grunt ze gra w to codziennie wiecej osob niz w KI (pipi) rozmazane kiedykolwiek gralo bo jak chcecie do czegos to porownywac robiac to zestawiajac niszowy na dzien dzisiejszy gatunek bijatyk z buraczanymi wyscigami dla casuali to wychodzicie na wiekszych ( wstawcie sobie dowolna obelge ) niz jestescie 

T_T

:fsg:

Will, nie możesz po prostu zbanować tych wszystkich botów, czyli jakieś 5 osób. Nawet nikt by nie zauważył, a na forumku panowałby spokój, harmonia i plejsztejszon.

Opublikowano

z całego świata zbieranina, murzynków z ugandy zaprosili żeby po burakach pojezdzić

I nawet ci murzyni nie chcieli grac z easym, sad.

PS. Ladnie wam dupy popekaly XDDDD

Opublikowano

A to w bijatyki gra ktoś poza dinozaurami pamiętającymi wozy drzymały z automatami?

Opublikowano

DriveClub 1.51 mln

Buraki 2 0.79 mln

Według jedynej prawilnej stronki, vgchartz.

:kaz:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

2x więcej konsol na świecie ? to jest się czym chwalić ?

Opublikowano

A to w bijatyki gra ktoś poza dinozaurami pamiętającymi wozy drzymały z automatami?

Willy gra i 149 innych osob.

Opublikowano

Przynajmniej gram w to co lubie zamiast a (pipi) kupie buraki bo ... nie ma zadnej innej dobrej gry 

Opublikowano

jaki bol pupska maja boty - nazwali sie klub psx extreme, jezdza w nim randomy z calego swiata, no ale przeciez nazwa zobowiazuje wiec bedziemy bajerowac ze to 180 uzytkownikow tego forum :D :D

jezu jaka ja mam beke z tej waszej konsoli, #teamneverxone, nawet jakbym go kupil to bym sie chyba do sieci nie logowal ha

Opublikowano

DriveClub 1.51 mln

Buraki 2 0.79 mln

Według jedynej prawilnej stronki, vgchartz.

:kaz:

O JA PIE.RDOLE JAKI BOOM HEADSHOT W GŁOWE LEMA 

Słuchaj blubera... W kilka dni po premierze było ponad milion pudełek. Cyfrowo z dużą zniżką dla posiadaczy PS+ poszło przynajmniej drugie tyle. Do tego bundle i świetna sprzedaż w okresie świątecznym. Trzy miliony wg mnie minimum, a pewnie bliżej czterech.

MILION W TYDZIEN :kaz:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Przynajmniej gram w to co lubie zamiast a (pipi) kupie buraki bo ... nie ma zadnej innej dobrej gry

Jakas trauma z posiadania ps4 przed wyjściem pierwszej gry, ktora Ci sie podoba?

Nie wiem jak Ty, ale ja kupilem konsole od razu z grami, ktore lubie.

Opublikowano

jaki bol pupska maja boty - nazwali sie klub psx extreme, jezdza w nim randomy z calego swiata, no ale przeciez nazwa zobowiazuje wiec bedziemy bajerowac ze to 180 uzytkownikow tego forum :D :D

jezu jaka ja mam beke z tej waszej konsoli, #teamneverxone, nawet jakbym go kupil to bym sie chyba do sieci nie logowal ha

Nawet na Xboxie randomy szukaja klubu co ma w nazwie PSX :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.