Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Starania eXperta dobrze podsumowuje poniższy gif:

1309197288_mortar_fail.gif

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nie porównuje a pokazuje i stara się wytłumaczyć, że jedno nie wyklucza drugiego, może być trudny  action rpg z animacją na poziomie dobrego slashera i tyle. Jeżeli dla ciebie jest to nie wykonalne i nie możliwe to ty masz dauna a nie my. Napisałem też w temacie BB, że moja uwaga jest skierowana do każdej nowej gry "tego typu"

Soulsy - animacja walki naśladująca realne starcia z użyciem broni białej (ok, rozumiem zarzuty wobec rag dolla i poruszania po zalockowaniu). Slashery/ Hack & Slashe - totalne over the top, nie starające się udawać nawet realizmu

Weźcie chłopaki pojedźcie na inscenizację bitwy pod Grunwaldem i doradźcie chłopakom, by robili więcej wślizgów, oraz juggli, bo wyglądają drewniano.  :pawel:

vZlzg9.gif

Drewniana animacja.  :yao: 

Opublikowano

Ori juz w marcu na stem!

Opublikowano

Wlasnie sie dowiedzialem, ze soulsy to symulator walki bronia biala

2fe.jpg

Opublikowano

no a drajwkrap to symulacja wyścigów

w 30 fpsach

Opublikowano

zmień sobie termin naśladujące na udające i będzie okay trajhardzie.  :lapka:

Opublikowano

Nowe dlc do Europa Universalis IV, główna zmiana - wprowadzanie możliwości modyfikowania niektórych parametrów państwa przed rozpoczęciem rozgrywki (np. możliwość wyboru stolicy czy idei narodowych). Cholera, wszystko wskazuje na to, że EUIV coraz bardziej wyrasta na niekanoniczną część serii - niektóre zmiany są wręcz drastycznie przeciwne temu do czego przyzwyczaiła ta seria. Trochę jak z, nie wiem, tekkenem. Ja nie przepadam, ale wiecie, piątka była uznana za najlepszą część serii, nie mieli czego poprawić w szóstce to pododawali jakieś pier.doły.

No ale i tak kiedyś zagram, bo ten cholerny handel zdaje się być ciekawie zrobiony, no i design mapy i interfejsu jest o wiele bardziej przyjazny dla oka.

Opublikowano

a dissy botów to symulacja sarkazmu.

Opublikowano

PS4 symuluje (pipi) obesrane.

Opublikowano

vZlzg9.gif

Symulator broni białej  :yao:

rozumiem wszyscy rycerze właśnie tak się poruszali ......zaraz zaraz zapomniałem jest gra która mocno czerpie z DS i nie jest drewnem obesrany.

ibgcDirLFSPYYS.gif

Opublikowano

rozumiem wszyscy rycerze właśnie tak się poruszali

Dokladnie Soul, tak walczyli rycerze, na tym gifie widac symulacje pojedynku rycerskiego, zwracam honor oburzonym fanom dark souls.

Opublikowano

Nie no super. Za przykład robi gierka z 2014, kiedy mowa o prekursorach z lat 09, 11. które i tak prezentują poziom lepszy od Wieska 2, czy DA: Hiszpańska Inkwizycja z tego samego roku, co LoF.

edit:

Dokladnie Soul, tak walczyli rycerze, na tym gifie widac symulacje pojedynku rycerskiego, zwracam honor oburzonym fanom dark souls.

A teraz przywdziej tym postaciom 25 kg zbroję, oraz 2-metrowy miecz obusieczny zamiast lekkich katan i spróbuj powtórzyć te wszystkie "drewniane ruchy". :reggie:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

DS 2 wyszedł 2014r dalej drewno......więc próbuj dalej, może w końcu  Ci się uda coś sensownego wypocić. 

A teraz przywdziej tym postaciom 25 kg zbroję, oraz 2-metrowy miecz obusieczny zamiast lekkich katan i spróbuj powtórzyć te wszystkie "drewniane ruchy".  :reggie:

Ale jak biegasz nago bez tej zrobi to masz slashera, true story  :reggie:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Większość animacji w Lordsach to copypasta z Soulsów :reggie:

Opublikowano

No zwłaszcza roll, akurat jest na obu gifach, faktycznie wygląda identycznie a nie czekaj nie wygląda  :reggie:

Opublikowano

DS 2 wyszedł 2014r dalej drewno......więc próbuj dalej, może w końcu  Ci się uda coś sensownego wypocić. 

mam wyebane na past genową gierkę której design, hitboxy, i zasady rozgrywki zostały tak spjerdolone, przy której nie pracował twórca pierwowzoru, a który grzebie teraz przy tych "drewnianych animacjach":

ilsNB8vHZwEFr.gif

2645526-bloodborne_backstep.gif

Ładnie się odpiera wasz nieudolny tag team.  :kaz:

Opublikowano

Tak masz wy(pipi)ane, że (pipi)iesz post pod postem  :kaz:

ładnie to sobie bzdury do głowy wmawiasz. 

Opublikowano

Shadows are lower quality on Xbox One, the same as PC's low setting. This produces a banding artifact on Jill in this shot, and also makes edges flicker. The PS4 uses the PC's medium shadow setting, sharpening their appearance slightly.

Zgadnijcie o jakiej to grze.

Opublikowano

Skoro o drewnie mowa, to chciałem zaprezentować wam jeden z trzech cross-genowych i cross-platformowych "exów" (bo tylko takie na XOne), jaki Łoniak otrzyma do jesieni:

Brzydszego syfu już się na tę konsolę odgrzać nie dało?

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

Jezu, remaster Borderlandsów, w dodatku bez pierwszej części. Co za masakra. Tylko czekam na triple pack Mass Effectów, Bioshocków i Batmanów. To kwestia czasu.

Ponad rok minął, a na PS4 najlepszą grą pozostaje remaster :reggie:

Opublikowano

Skoro o drewnie mowa, to chciałem zaprezentować wam jeden z trzech cross-genowych i cross-platformowych "exów" (bo tylko takie na XOne), jaki Łoniak otrzyma do jesieni:

dało się. nazywa się hz21 czy jakoś tak.

ze znakiem jakoście sony :kaz:.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Tak masz wy(pipi)ane, że (pipi)iesz post pod postem  :kaz:

ładnie to sobie bzdury do głowy wmawiasz. 

napisałem że mam wyebane w DS2. nie w Des i DS1 sprzed 3-5 lat...

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

dało się. nazywa się hz21 czy jakoś tak.

ze znakiem jakoście sony :kaz:.

Do tego robione z myślą o wykorzystaniu pałera PS4  :reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.