Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Plan wydawniczy 3DSa na najbliższe mesiące wygląda przy tej biedzie na XO jak targi e3.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

To tak samo jak teraz trzepanie do gier pokroju The Order, Uncharted czy Heavy Rain. Te gry mają wiecej wspólnego z kącikiem filmowym niż grami, ale jest grafika jest jaranko. Co te soony zrobiło z graczami. 

co ty masz do tego uncharted? jesli ta seria to dla ciebie kacik filmowy to rozumiem ze seria gyrosow czy szczegolnie trojka max payna tez laduje w tym kaciku tak?

Opublikowano

To tak samo jak teraz trzepanie do gier pokroju The Order, Uncharted czy Heavy Rain. Te gry mają wiecej wspólnego z kącikiem filmowym niż grami, ale jest grafika jest jaranko. Co te soony zrobiło z graczami.

Zapomniales jeszcze wymienić Gearsy of War czy QB.
Opublikowano

No tak, NASA jest podekscytowana, klapy z forum psx e sa sceptyczne :reggie:

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ej, ale wiesz, że Sony współpracuje z NASA z Project Morpheusem, co wiadomo już od roku.

No ale MS zapowiada to samo i od razu szok i zachwyt. Smutne.

Opublikowano

Styczeń

Funk of Titans

AC Unity Dead Kings

Unmechanical

Blue Estate

Luty

The Escapists

Pneuma Breath of Life

Marzec

ScreamRide

Ori and the Bilnd Forest 

no tak nie ma gier na ONE  :reggie:

oficjalna lista gier na Xboxa  na najbliższe miesiące :D

Yeti - przypomnij swoją liste, chce zobaczyć co tam było

Opublikowano

niezla bieda na Xie sie zapowiada w najblizszych 3 miesiachach. Tymbardziej smiesznie sie czyta o narzekaniach na The Order, czy animacje w Bloodborn - no trudno, wazne ze mozna ogladac holo Lens + przejsc po raz 150 gre od Taitalle Games, tym razem wybierajac 3 odpowiedz zamiast 4tej! :banderas:

3 miesiącach? A co wychodzi za 3 miesiące?
Opublikowano

Styczeń

Funk of Titans

AC Unity Dead Kings

Unmechanical

Blue Estate

Luty

The Escapists

Pneuma Breath of Life

Marzec

ScreamRide

Ori and the Bilnd Forest 

no tak nie ma gier na ONE  :reggie:

to ja zacznę

ewrybody gone to raptur

Opublikowano

Boże, co ja tu czytam. Dla Indie gu.wna kupujo konsole xD. Niektórzy tez kupują BMW 7 do jazdy głównie po mieście i to jeszcze regulaminowej xD

To samochód stworzony do jazdy regulaminowej.
Opublikowano

Boże, co ja tu czytam. Dla Indie gu.wna kupujo konsole xD. Niektórzy tez kupują BMW 7 do jazdy głównie po mieście i to jeszcze regulaminowej xD

No nie wiem co ty czytasz bo nikt tu czegoś takiego nie napisał. 

Opublikowano

No oprócz BB podobny poziom syfu. 

niezla bieda na Xie sie zapowiada w najblizszych 3 miesiachach. Tymbardziej smiesznie sie czyta o narzekaniach na The Order, czy animacje w Bloodborn - no trudno, wazne ze mozna ogladac holo Lens + przejsc po raz 150 gre od Taitalle Games, tym razem wybierajac 3 odpowiedz zamiast 4tej!  :banderas:

No tak jak na ps4 tez w 2014 było grania, że hej Infamous w marcu 5 miesięcy pózniej kotlet z ps3 potem 2 miesiące pózniej niespatchowany DriveClub i czekanie miesiąca na naprawę serwerów i potem jeszcze kilka tygodni na patch z deszczem i koniec. LBP 3 i GG grają dwie osoby na tym forum więc się nie liczą. 

to ja zacznę

ewrybody gone to raptur

evrybody gon to raptur :sorcerer:

Zapomniales jeszcze wymienić Gearsy of War czy QB.

Girsy przynajmniej mają multi :teehee:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Ej, ale wiesz, że Sony współpracuje z NASA z Project Morpheusem, co wiadomo już od roku.

roznica jest taka ze NASA pomagala sony robic ich okularki (a raczej jeden kolo z nasa, pewnie tam robi kawe czy coś)

a okularki MS pomagaly NASA pracowac na marsie

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Uncharted też. Ciekawe czy QB będzie miało multi.
Opublikowano

Uncharted też. Ciekawe czy QB będzie miało multi.

no wiedziałem, że napiszesz o multi uncharted w grzej w której totalnie mi nie podchodzi gunplay :sick: czy setting to jak grać w multi max'a payne 3 

Opublikowano

U4, BB, Order, do tego wild, rime, no man sky vs lista soula. Przestańcie, jest zbyt śmiesznie  :banderas: 

Opublikowano

Bluber jesli chce serie uncharted wrzucac do kacika filmowego to rozumiem ze obok tematow o serii gyrosow czy szczegolnie trzeciej czesci max payne3. Kumam miec beke z watpliwej ilosci gry w grze w heavy rain czy tych tworach kopiuj-wklej od telltale ale seria uncharted ma przeciez tyle samo cutscenek co kazda inna pozycja w tym gatunku

Opublikowano

roznica jest taka ze NASA pomagala sony robic ich okularki (a raczej jeden kolo z nasa, pewnie tam robi kawe czy coś)

a okularki MS pomagaly NASA pracowac na marsie

Po angielski tu i tu jest NASA:3

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Mam nadzieję, że nie zapomnieliscie o Natal i Milo <banderas>

pamiętamy [*] moc cella + ta woda w szklankach pod koniec <3

Opublikowano

U4, BB, Order, do tego wild, rime, no man sky vs lista soula. Przestańcie, jest zbyt śmiesznie  :banderas:

indyki vs indyki, wow

Opublikowano

JEDEN RDZEŃ!!!!!!111

Opublikowano

tylko ze kaczuchy to bylo tech demo, a natal/milo rzekomo gra na x360

Opublikowano

indyki vs indyki, wow

Indyki w 3d? Poje,bało?

Opublikowano

w ogole jakby Fez na tych okularkach wygladal - bylby preorder co nie Bluber ;)

Opublikowano

JEDEN RDZEŃ!!!!!!111

ALE SIEDEM SYMULOWANYCH <Mendrek z szotganem>

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.