Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

nie gralem w gt6 ale kazdy tak wygladal czy jak zwykle tendencyjne porownianie w tym przypadku auta, ktorej najbardziej sie zmienilo?

poza tym mimo tego to ta kamera z wnetrza w standardach to brecht, a slabe detale i tak beda razic w wyscigu, tym bardziej ze pewnie premiumy beda tak wykonane ze zaden racer do konca generacji ich nie dogoni

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Wiele standardów  już w patchach do GT5 dostało upgrade. W GT6 nie spotkałem nic zbliżonego do wklejanego co rusz białego Suzuki z GT5. W wyścigu nie da się wizualnie stwierdzić z czym się ścigamy. W GT7 pewnie jeszcze poprawią bryły, dojdzie nowe oświetlenie, shadery, etc. i nie wierzę, że komuś normalnemu te samochody będą przeszkadzać. Najważniejsze żeby liczba aut premium systematycznie rosła.

2397125-0210432689-k5yt..jpg

Opublikowano

O, a tak nawiasem to blaszki będą wyklinać jeszcze MS , gdy okaże się że w imię parytetów, gry na Xboxie One i na PC będą musiały być g*wnem rozmazanym, haha ;)

Opublikowano

(...) haha ;)

1313351766545.jpg

Nie liczylbym na to, nvidia czy amd im na to nie pozwola, nie mowiac juz o tym ze taboreciarze poszliby z widlami na glowna siedzibe ms w redmond.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Jakoś nikt na Ubisoft nie poszedl, gdy wyciekło info o podobnym zabiegu przy Unity. Trochę dymu, ale bez wybuchu. To tylko daje zielone światło dla takich praktyk w kuluarach.

Zaś Nvidia czy AMD to sobie mogą w nosie podłubać, niż zakazać czegoś MS-owi ;)

Opublikowano

GT5 może i było mocno nierówne, za to GT6 to widoczny skok jakości. Sam kupiłem GT6 i gra się naprawdę miodnie tylko rozwalają mnie te myśli o konieczności pobrania ponad 10gb danych, żeby pograć online.

Opublikowano

Jakoś nikt na Ubisoft nie poszedl, gdy wyciekło info o podobnym zabiegu przy Unity. Trochę dymu, ale bez wybuchu. To tylko daje zielone światło dla takich praktyk w kuluarach.

Zaś Nvidia czy AMD to sobie mogą w nosie podłubać, niż zakazać czegoś MS-owi ;)

Bo to konsole, na PC nie bylo zadnego parity z unity, byl po prostu chuyowy port (wciaz ladniejszy), ale to normalka na pc. :kaz:

Zdziwilbys sie co amd czy nvidia moze a czego nie moga jesli chodzi PC i ich benchmarkowych fanatykow.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

O, a tak nawiasem to blaszki będą wyklinać jeszcze MS , gdy okaże się że w imię parytetów, gry na Xboxie One i na PC będą musiały być g*wnem rozmazanym, haha ;)

Jak tam 640p na ps3?

Opublikowano

Top 10 oczekiwanych tytułów 2015 wg Gametrailers

1. The Legend of Zelda (Wii U)
2. Bloodborne
3. The Witcher 3
4. Persona 5
5. MGSV: The Phantom Pain
6. Batman: Arkham Knight
7. Overwatch
8. No Man's Sky
9. Xenoblade Chronicles X
10. Uncharted 4

Solidna lista :) Tylko to Overwatch nie pasuje.

Opublikowano

to ten klon team fortress od blizzarda?

Opublikowano

2. Bloodborne

3. The Witcher 3

4. Persona 5

7. Overwatch

8. No Man's Sky

10. Uncharted 4

sporo gier z xbona
Opublikowano

klaperski serwis, ziew

Opublikowano

klaperski serwis, ziew

neogaf klaperski, ppe klaperskie, gametrailers klaperskie... Ciekawe co następne.

Opublikowano

Ciekaw jestem czy Persona 5 wciąż będzie na silniku P4 z ps2. Swoją drogą jest cholernie wysoko (głód dobrych jrpg?).

Opublikowano

onlinecenter :P

persona5 ma na jakims nowym silniku chodzic, swego czasu byly ploty ze ta tym samym co catharine ale to zdementowali

Opublikowano

2. Bloodborne

3. The Witcher 3

4. Persona 5

7. Overwatch

8. No Man's Sky

10. Uncharted 4

Zamiast Overwatch dałbym Star Fox'a :)

Opublikowano

O, to świetnie, ale wątpię teraz czy się wyrobią do grudnia.

Opublikowano

O, to świetnie, ale wątpię teraz czy się wyrobią do grudnia.

Nagle zacząłeś wątpić "bo nowy silnik"?

Opublikowano

Nope. Teraz po prostu wątpię bardziej.

Opublikowano

4 lutego sie pewnie czegos konkretniejszego dowiemy bo maja wreszcie cos pokazac z tej czesci

Opublikowano

Lista dobra, ale zelda na 1ym mi nie pasuje, moje top anti(pipi)ted:

1 Wiedzmin

2 MGS5

3 Bloodborne

4 Xeno

5 Zelda

6 Persona

7 Batman
8 Uncharted

9 Star Fox

10 Quantum Break

I to w sumie tyle jesli chodzi o gry na ktore mocno czekam.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Nigdzie nie jest napisane, że z tej części.

Opublikowano
Lista dobra, ale zelda na 1ym mi nie pasuje, top 3 IMO

Tu się puknij, o tu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.