Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

No niestety, Forza Horizon jest okropne nudne po dwóch godzinach.

Za takie teksty powinien być ban  :reggie:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

bez kitu jest mi aż niedobrze po chwili z tą grą i coraz bardziej mam wrażenie, że to wina 30 fpsów. To samo z Hot Pursuit. Obie wydają się zbyt ślamazarne.

Nie to co Paradise... so smooth :fsg:

Opublikowano

FM jest nudna po godzinie

O to, to!

Jak szły tutaj wojny DriveClub vs. Horizon 2, to mówiłem chłopakom po dobroci: panowie, CW to CW, ale autami się tutaj jarać? Toż to prawie jak jarać się Nintendo! :kaz:

Opublikowano

Dokładnie. Mnie znudziła po 20 minutach. :reggie:

Opublikowano

Broni maga i dust.Gorzej jak iras  :obama:

Zmasakrujcie go drogie botki jak kidnappe,bo trochę wstyd takiego ananasa mieć pośród niebieskiej szlachty.

Kupił plejstejszon w 2014 i szlachtę udaje :pawel:

Opublikowano

Ktoś z was dwóch w ogóle w niego grał? Dobra cofam pytanie. :kaz:

:pawel:

Opublikowano

Zmasakrujcie go drogie botki jak kidnappe,bo trochę wstyd takiego ananasa mieć pośród niebieskiej szlachty.

Kupił plejstejszon w 2014 i szlachtę udaje :pawel:

Ty nadal go nie masz  :reggie:

Opublikowano

BOOM COS TAM KTOS TAM NA KOLANACH Z CZYMS TAM PELNYM GDZIES TAM!

Ja myslalem ze Lem z forum Go Go ma pleja, tak aktywnie sie ciagle udziela w sprawie grafiki w DC, w debatach 1080p vs 900p a tu prosze, nawet next-gena na oczy nie widzial.

Wstyd kolego, wstyd. Psujesz tylko szlachcie fejm, jutro marsz po pleja.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Za co, za kasę na bUłki do gimbazy? :kaz:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ja myslalem ze Lem z forum Go Go ma pleja, tak aktywnie sie ciagle udziela w sprawie grafiki w DC, w debatach 1080p vs 900p a tu prosze, nawet next-gena na oczy nie widzial.

no jakby to miało jakiekolwiek znaczenie w tym temacie dla którejkolwiek ze stron.  :pope:

Opublikowano

no jakby to miało jakiekolwiek znaczenie w tym temacie dla którejkolwiek ze stron.  :pope:

No bo kurcze ma, co innego pryskac jadem z nudow na lewo i prawo jak taki bluber :kaz:, a co innego zagorzle walczyc tutaj o walory graficzne jednej konsoli kiedy w rzeczywistosci kontakt z ow walorami mialo sie tylko na youtubie :reggie:

Opublikowano

Ej, ale nie bijemy się w jednej drużynie jak dzikusy... Zostawmy to botom, u nas kultura i szacunek. Nie dajmy się sprowokować obcej propagandzie, i skierujmy wolę walki naprzeciw prawdziwym wrogom niebieskiego porządku! ;)

Opublikowano

Troche za pozno Mendrek, zebys Ty widzial co sie w statusie Kasiasa przed chwila wyrabialo (no chyba ze widziales i to Ty go usunales :Coolface:)

Opublikowano

CU6BWqD.png

kiedy wreszcie będzie to oficjalna ikonka? Bansai masz moda weź wrzuć

bez kitu jest mi aż niedobrze po chwili z tą grą i coraz bardziej mam wrażenie, że to wina 30 fpsów. To samo z Hot Pursuit. Obie wydają się zbyt ślamazarne.

Nie to co Paradise... so smooth :fsg:

No tylko modele aut a paradisie wyglądają jak z czasów ps2 :reggie:

BOOM COS TAM KTOS TAM NA KOLANACH Z CZYMS TAM PELNYM GDZIES TAM!

pożyczył od kumpla żeby ograć killzone szadą fą więc wie co to nowa generacja kurtyzano 

Troche za pozno Mendrek, zebys Ty widzial co sie w statusie Kasiasa przed chwila wyrabialo (no chyba ze widziales i to Ty go usunales :Coolface:)

kasia najgorszy foruming atakuje ludzi z pod tęczowej bandery jak te półmózgi na marszu niepodległości :frog:

Opublikowano

@Bluber

Ja tu tylko sprzatam, pisz do ktoregos z zoltych ;). Ale nie wiem czy nie za duza ta ikonka jest, ja ją obrobilem do uzytku wlasnego (i suteq lubi sobie jej uzyc od czasu do czasu jak widac) jako wiec nie jest zeskalowana do odpowiedniego rozmiaru.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Mendrek następny znawca ps4 prosto z media marktu wypełzł. Najlepsza wojna jest jak walczą prawdziwi żołnierze, a nie pipidówki z nsr co walki widzieli w tvn24.

Przez takich jak wy boty mają lepsze morale.

Opublikowano

On naprawde broni MAG-a i Dusta??OMG! :obama:

2wn1f05.jpg

Opublikowano

No dla mnie DYNIA to jedna z lepszych propozycji do emotek, obok :obama: i :fsg:

Ah, jakże mógłbym zapomnieć o sex_konik.gif

Edytowane przez suteq

Opublikowano

kasia najgorszy foruming atakuje ludzi z pod tęczowej bandery jak te półmózgi na marszu niepodległości :frog:

Powiem tak: trzeba umieć oddzielić grubą, niebieską kreską rzeczy dobre od złych. Sprawcy tych drugich muszą zostać ukarani - czas i przestrzeń nie grają tutaj roli. Tyczy się to tak samo sytuacji geopolitycznej, jak i konfliktu PlayStation vs. Xbox vs. Nintendo.

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

status Kasiasa dobry troll. Niestety jakiś kut@si@rz go usunął.  :dog:

tzn. chciałbym żeby to był troll.  :[

Opublikowano

No dla mnie DYNIA to jedna z lepszych propozycji do emotek, obok :obama: i :fsg:

Ah, jakże mógłbym zapomnieć o sex_konik.gif

Hmm, w takim razie chyba opatentuje dynie i fsg bb i bedziesz mi placil za kazde uzycie :kaz:

PS. Wole ten wariant: fap.gif

Opublikowano
No tylko modele aut a paradisie wyglądają jak z czasów ps2 :reggie:

Kochany, ale głupot to Ty nie bzdurz ;o

Opublikowano

To ja opatentuje ten Raikoh.gif

Tylko go nikt nie używa. :frog:

Opublikowano

Dobra, ćwierćinteligenci, ustalmy kilka faktów. PS4 miałem, grałem na nim i sprzedałem. Teraz w ogóle nie gram na konsolach stacjonarnych, a dlaczego na pewno nie będę się tłumaczył jakimś zajadłym łebkom z forum internetowego, bo - niespodzianka - nic wam do tego.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.