Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

napisalem do nich, zobaczymy co odpisza, choc playstation polska ma wlasne forum wiec raczej na nim by byla wieksza szansa na nagrody od nich

Don cudownie sie czyta twoj bol pupy, ze ktos komus chce dac cos za darmo i prywatnie sponsoruje nagrode choc wcale nie musi - oczywiscie wiadomo, ze najlepiej by bylo jakby to sama firma fundowala fanty i nagrody ale hejtowac i gadac ze to chore ze ktos prywatnie cos komus chce dac bo po prostu tak chce wewnatrz naszej forumkowej spolecznosci to zakrawa juz o polaczkowosc 

jeszcze widze, ze zaraz odwroci sie ta incjatywa i odwrocicie kota ogonem, ze to super ze boty w nic nie rywalizuja i beka z klapkow ze sami w wlasnym gronie o cos walcza

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

60272e7b15dabaa8d400efbd04f28e7b.jpg

:kaz:

Opublikowano

Dobrze rozumiem, że boty dupa boli, bo ktos postanowił zasponsorować nagrode w rywalizacji w driveclub?

Czy to już się nadaje do tematu polactwo? Dyskutujmy.

Opublikowano

Ale macie mózgi przez Sony wyprane XD 

Wpadliście na pomysł żeby finansować rywalizację w grze produkcji korpo, które na tym zarabia gruby hajs :) Oczywiście, nie ma w tym zupełnie nic dziwnego.

Opublikowano

No ale nie ma Don, to jest ich wlasna inicjatywa i sposob na wiecej zabawy oraz zachecanie do bardziej zacieklej rywalizacji.

To nie jest konkurs na pol (pipi)a polszy tylko male zawody dla zamknietej grupy ktora od jakiegos czasu juz ze soba kreci czasy. Jakbym zorganizowal turniej pokera i zafundowal nagrody to co? Korpo ktore stoi za produkcja kart ktorymi gralismy zle bo nie dolozylo? :D

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Bardzo śmieszne :) Sorry, ale to jest chore, że kupujecie grę, płacicie Sony i jeszcze za nich finansujecie nagrody za udział w grze. Intencje można ocenić na plus, ale taka sytuacja to patologia.

Co kuźwa, serio? Przecież to za(pipi)isty motyw, sam bym chłopakom nagrody sponsorował i zresztą niebawem mam taki zamiar ;) Świetna sprawa, fajnie, że coś takiego się tutaj dzieje i oby to zapoczątkowało więcej takich akcji.

Ja to prawilnie propsuję.

Opublikowano

co ty don nie składałeś się nigdy z ziomeczkami na wspólną pulę w osiedlowym turnieju pesa? przecież to prawie to samo.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

co ty don nie składałeś się nigdy z ziomeczkami na wspólną pulę w osiedlowym turnieju pesa. przecież to prawie to samo.

dokladnie :D

no ale wg dona na osiedlowy turniej w pesa kase mialo dawac konami!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Moim zdaniem to rola producenta gry.

Opublikowano

Boty na cos takiego by nigdy nie wpadly a nawet gdyby to... 14 latkow nie stac na inicjatywy pokroju fundowanie nagrod z kieszonkowego 

Szacun dla Welny i YETIego za nagrody 

Don dalej

:notsure:  :notsure:  :notsure:  :notsure:  :notsure:

Opublikowano

co ty don nie składałeś się nigdy z ziomeczkami na wspólną pulę w osiedlowym turnieju pesa? przecież to prawie to samo.

>sugerowanie że xboty miały kiedyś kolegów

Opublikowano

EJ NAMCO ODDAWAC KASE ZA PIWO KTORE ZAFUNDOWALEM NA TURNIEJU TEKKENA!!!!

Opublikowano

Don prowo albo prawdziwy debil

:notsure:

Miałem go za jedynego powaznego bota tutaj.
Opublikowano

O rany, ile tego było! Ale mi przypomniałeś. Te rozgrywki w PESa 5 czy 6, zrzuta do wspólnej puli, turnieje i zwycięzca, który zgarnia wszystko :D

Albo kiedyś kręciliśmy z chłopakami najlepsze czasy w jakiejś wyścigówce i zrzuta na jakieś fanty (jak byliśmy młodsi, to pakiet słodyczy czy jakaś gierka, jak starsi to krata browarów albo połówka) i rywalizacja nabierała tempa.

Producent nie zasponsorowałby mi takich atrakcji jak te niezapomniane chwile z kumplami :)

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Osiedlowe konkursy X lat temu to chyba trochę inna skala niż rywalizacja na jednym z większych for internetowych o grach w Polsce ;)

Opublikowano

Boty na cos takiego by nigdy nie wpadly a nawet gdyby to... 14 latkow nie stac na inicjatywy pokroju fundowanie nagrod z kieszonkowego 

Szacun dla Welny i YETIego za nagrody 

Don dalej

:notsure:  :notsure:  :notsure:  :notsure:  :notsure:

i ussr czyli dar-kos, dal vite w swoim turnieju, teraz sponsoruje ten event gdzie 3x100zl w psn + dowolna gra dla najlepszego

Opublikowano

Hav3en tyle: XD

Opublikowano

Która jest inicjatywą userow tego właśnie forum a nie ludzi związanych z PE,Sony czy Evolution ja prdle

Opublikowano

Osiedlowe konkursy X lat temu to chyba trochę inna skala niż rywalizacja na jednym z większych for internetowych o grach w Polsce ;)

Właśnie dlatego tym bardziej należy to propsować ;)

Opublikowano

Don lepiej skoncz ten temat :P

Opublikowano

czyli co wolisz by jednak nic nie robic i bysmy sami nagrod sobie nie dawali tak? lepiej biernie nic nie robic jak microsoft polska i udawac ze sie jest WKK

Opublikowano

Don, nawet boty się z Tobą nie zgadzają.

W wyrażeniu własnej opinii chyba nie chodzi o to, że wychodzimy z założenia, że inni muszą się z nami zgadzać. Możecie mieć inne zdanie na ten temat.

Opublikowano

Don nie badz xboxowym Lemem, ja Ciebie bardzo prosze.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.