Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ci co grają tylko na jednej konsoli to żadna szlachta. A moja panna nigdy by się nie zgodziła na zdjęcia w staniku na forum i za to ją cenie. Wszystkie te zdjęcia są po prostu wieśniackie i słoma wam z butów wychodzi.

Szlacheckiej krwi to wy nie nacie za grosz.:)

Najwidoczniej nie ma nic do pokazania cała prawda :/Mylisz się po prostu porządna z niej kobieta i się szanuje. Zrozumiesz to kiedyś
  • Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nie chce mi się wyciągać złomów i robić fotki, ale serio ketczupy to wy zmieńcie...

85448.jpg    :wub:

i-wloclawek-ketchup-wloclawek-pikantny-2

Opublikowano

Nie mam konsol, za to mam toooooooooooooooooooooo :

Mxb4Rp7.jpg

Opublikowano
idze idze już staruchu, kup se SNESa i przestań jękolić bo nie da sie tego czytać. Wpisz sobie w google "gry już nie są takie jak kiedyś" i masz czytania do weekendu. nie ma za co

Nie da to się czytać waszego żalu i tego jakie w waszych oczach SONY jest wy(pipi)ane a ta lektura bardziej przyda się wam, bo ja wiem gdzie moje miejsce wiem gdzie szukać dobrych gier.

To naucz się pisać poprawnie, botku.

pocałuj mnie w dupę i jak (pipi) poczuj się.......

Edytowane przez Soul

Opublikowano

EDIT

ADI ile wydasz na kompa, który pociągnie nowe GTA w jakości next-genów? Byłaby za to paleta Tortexów?

Po niezoptymalizowanym Watch_Dogs się tym nie przejmuje jak u mnie całkiem dobrze chodziło. No fear my friend.

Opublikowano

Adi Ty się już bój - producenci hardware'u właśnie przewalają walizki czystej gotówki pod stołem do R* pod kątem wymagań, bo taka premiera to dla nich żniwa sprzedaży. Oto cały ten PC gaming ekspiriens, jeszcze wrócisz do Co mnie napawa optymizmem: "Zmodernizowany komp i piekący odbyt. Nowe GTA <3" 

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Moze jakis CW który ketchup lepszy i dlaczego.

Sony:

ketchup-o.gif

PC:

ketchup-bottle.gif

Nintendo:

pikachu-loves-ketchup-o.gif

MS:

giphy.gif

Opublikowano

Won z tymi tortexami , szlachta używa jedynego prawego ketchupu wysokiej jakosci

sonz_Untitled_1.jpg

Opublikowano

Najlepszy jest Heinz. Tortex dużo chemii , ale specyficzny i klasyczny. Swego czasu najłatwiej dostępny w Polsce i chyba pierwszy wyciskany ( pudliszki był wtedy w słoiczku ).

Opublikowano

idze idze już staruchu, kup se SNESa i przestań jękolić bo nie da sie tego czytać. Wpisz sobie w google "gry już nie są takie jak kiedyś" i masz czytania do weekendu. nie ma za co

Nie da to się czytać waszego żalu i tego jakie w waszych oczach SONY jest wy(pipi)ane a ta lektura bardziej przyda się wam, bo ja wiem gdzie moje miejsce wiem gdzie szukać dobrych gier.

To naucz się pisać poprawnie, botku.

pocałuj mnie w dupę i jak (pipi) poczuj się.......

jaki bul dupki bocika, bo ktoś mu wypomniał, że nie potrafi poprawnie pisać. No już już, odpal sobie x-boksa. W 2016 dostanie Phantom Dust, będzie w co grać :)

Opublikowano
  • Autor

Won z tymi tortexami , szlachta używa jedynego prawego ketchupu wysokiej jakosci

sonz_Untitled_1.jpg

Keczup dla każuali wyprodukowany przez Sony?

W sumie zgodne z ich polityką.

Po drugie - wyluzuj Soul.

Opublikowano

Adi Ty się już bój - producenci hardware'u właśnie przewalają walizki czystej gotówki pod stołem do R* pod kątem wymagań, bo taka premiera to dla nich żniwa sprzedaży. Oto cały ten PC gaming ekspiriens, jeszcze wrócisz do Co mnie napawa optymizmem: "Zmodernizowany komp i piekący odbyt. Nowe GTA <3" 

Ehe, połowa czerwca 2014 i nadal nie ma multiplatformy która chodziła by lepiej na konsoli niż na moim blaszaku.

Poza tym dla Star Citizena pewnie w przyszłym roku zrobie upgrade do prawdziwego peasant crushera. No i do Carsów w VR żeby chodziły na ultra 1440p/60fps.

Wracając jednak do roku 2014 to nawet nie trzeba mieć dobrego PCta żeby się na nim bawić lepiej niż na konsoli. Wasteland 2 czy Pillars of Eternity nie powinny mieć dużych wymagań więc może nawet na waszych biedronkowych PCtach będziecie mogli wreszcie zagrać w coś bardziej złożonego niż kapiszony i chowanie się za osłone.

Opublikowano

No nie wiem Wasteland 2 w becie wyglądał jak z PS2 a chodził jak kupa. Na PC-tach mają wy(pipi)ane na optymalizację , wolą wchodzić w zmowy z producentami krat. Np. Titanfall, sztuczne wymogi co do 2GB ( High ) i 3GB ( Ultra ) na karcie a gra przecież wygląda przeciętnie. Ładne dymanko.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Pillars of Eternity:

Pillars-of-Eternity-5.jpg

Adi musisz zrozumieć, że grając na 120 calach Szlachta żąda uber emocji i prawdziwego, kompletnego (grafika, gameplay, fabuła, emocje) growego orgazmu po same oczodoły a nie k,urwa nerdowskiego klikania przy biurku po nocach we wsadzone w izometrię figurki. PC, so 90s. 

Opublikowano

No nie wiem Wasteland 2 w becie wyglądał jak z PS2 a chodził jak kupa. Na PC-tach mają wy(pipi)ane na optymalizację , wolą wchodzić w zmowy z producentami krat. Np. Titanfall, sztuczne wymogi co do 2GB i 3GB na karcie.

Te wczesne buildy zawsze tak chodzą o jakiej grzy by nie pisać. Project CARS rok temu podczas deszczu mi karte prawie przegrzewało, teraz jest spoko.

@Waldek

Ja wiem, że dzisiejsze realia konsolowego gamingu zrobiły z Ciebie całkowitego casuala ale bez przesady co.

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

HebBcy1.png

Jedyny słuszny zestaw, PS4 i Wii U.

Opublikowano

Ej a co z musztardą ? Xbox to musztarda po obiedzie ? 

Opublikowano

Dokładnie tak, hehe

Opublikowano

Project CARS rok temu podczas deszczu mi karte prawie przegrzewało, teraz jest spoko.

XDDDDDD

nie no co tu więcej dodawać. :D

Opublikowano

Project CARS rok temu podczas deszczu mi karte prawie przegrzewało, teraz jest spoko.

XDDDDDD

nie no co tu więcej dodawać. :D

Pre-alpha build z przed roku. Czegoś nie rozumiemy?

Opublikowano

sonz_Untitled_1.jpg

ftfy

n4tc47.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.