Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ci co grają tylko na jednej konsoli to żadna szlachta. A moja panna nigdy by się nie zgodziła na zdjęcia w staniku na forum i za to ją cenie. Wszystkie te zdjęcia są po prostu wieśniackie i słoma wam z butów wychodzi.

Szlacheckiej krwi to wy nie nacie za grosz.:)

Najwidoczniej nie ma nic do pokazania cała prawda :/Mylisz się po prostu porządna z niej kobieta i się szanuje. Zrozumiesz to kiedyś
  • Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nie chce mi się wyciągać złomów i robić fotki, ale serio ketczupy to wy zmieńcie...

85448.jpg    :wub:

i-wloclawek-ketchup-wloclawek-pikantny-2

Opublikowano

Nie mam konsol, za to mam toooooooooooooooooooooo :

Mxb4Rp7.jpg

Opublikowano
idze idze już staruchu, kup se SNESa i przestań jękolić bo nie da sie tego czytać. Wpisz sobie w google "gry już nie są takie jak kiedyś" i masz czytania do weekendu. nie ma za co

Nie da to się czytać waszego żalu i tego jakie w waszych oczach SONY jest wy(pipi)ane a ta lektura bardziej przyda się wam, bo ja wiem gdzie moje miejsce wiem gdzie szukać dobrych gier.

To naucz się pisać poprawnie, botku.

pocałuj mnie w dupę i jak (pipi) poczuj się.......

Edytowane przez Soul

Opublikowano

EDIT

ADI ile wydasz na kompa, który pociągnie nowe GTA w jakości next-genów? Byłaby za to paleta Tortexów?

Po niezoptymalizowanym Watch_Dogs się tym nie przejmuje jak u mnie całkiem dobrze chodziło. No fear my friend.

Opublikowano

Adi Ty się już bój - producenci hardware'u właśnie przewalają walizki czystej gotówki pod stołem do R* pod kątem wymagań, bo taka premiera to dla nich żniwa sprzedaży. Oto cały ten PC gaming ekspiriens, jeszcze wrócisz do Co mnie napawa optymizmem: "Zmodernizowany komp i piekący odbyt. Nowe GTA <3" 

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Moze jakis CW który ketchup lepszy i dlaczego.

Sony:

ketchup-o.gif

PC:

ketchup-bottle.gif

Nintendo:

pikachu-loves-ketchup-o.gif

MS:

giphy.gif

Opublikowano

Won z tymi tortexami , szlachta używa jedynego prawego ketchupu wysokiej jakosci

sonz_Untitled_1.jpg

Opublikowano

Najlepszy jest Heinz. Tortex dużo chemii , ale specyficzny i klasyczny. Swego czasu najłatwiej dostępny w Polsce i chyba pierwszy wyciskany ( pudliszki był wtedy w słoiczku ).

Opublikowano

idze idze już staruchu, kup se SNESa i przestań jękolić bo nie da sie tego czytać. Wpisz sobie w google "gry już nie są takie jak kiedyś" i masz czytania do weekendu. nie ma za co

Nie da to się czytać waszego żalu i tego jakie w waszych oczach SONY jest wy(pipi)ane a ta lektura bardziej przyda się wam, bo ja wiem gdzie moje miejsce wiem gdzie szukać dobrych gier.

To naucz się pisać poprawnie, botku.

pocałuj mnie w dupę i jak (pipi) poczuj się.......

jaki bul dupki bocika, bo ktoś mu wypomniał, że nie potrafi poprawnie pisać. No już już, odpal sobie x-boksa. W 2016 dostanie Phantom Dust, będzie w co grać :)

Opublikowano
  • Autor

Won z tymi tortexami , szlachta używa jedynego prawego ketchupu wysokiej jakosci

sonz_Untitled_1.jpg

Keczup dla każuali wyprodukowany przez Sony?

W sumie zgodne z ich polityką.

Po drugie - wyluzuj Soul.

Opublikowano

Adi Ty się już bój - producenci hardware'u właśnie przewalają walizki czystej gotówki pod stołem do R* pod kątem wymagań, bo taka premiera to dla nich żniwa sprzedaży. Oto cały ten PC gaming ekspiriens, jeszcze wrócisz do Co mnie napawa optymizmem: "Zmodernizowany komp i piekący odbyt. Nowe GTA <3" 

Ehe, połowa czerwca 2014 i nadal nie ma multiplatformy która chodziła by lepiej na konsoli niż na moim blaszaku.

Poza tym dla Star Citizena pewnie w przyszłym roku zrobie upgrade do prawdziwego peasant crushera. No i do Carsów w VR żeby chodziły na ultra 1440p/60fps.

Wracając jednak do roku 2014 to nawet nie trzeba mieć dobrego PCta żeby się na nim bawić lepiej niż na konsoli. Wasteland 2 czy Pillars of Eternity nie powinny mieć dużych wymagań więc może nawet na waszych biedronkowych PCtach będziecie mogli wreszcie zagrać w coś bardziej złożonego niż kapiszony i chowanie się za osłone.

Opublikowano

No nie wiem Wasteland 2 w becie wyglądał jak z PS2 a chodził jak kupa. Na PC-tach mają wy(pipi)ane na optymalizację , wolą wchodzić w zmowy z producentami krat. Np. Titanfall, sztuczne wymogi co do 2GB ( High ) i 3GB ( Ultra ) na karcie a gra przecież wygląda przeciętnie. Ładne dymanko.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Pillars of Eternity:

Pillars-of-Eternity-5.jpg

Adi musisz zrozumieć, że grając na 120 calach Szlachta żąda uber emocji i prawdziwego, kompletnego (grafika, gameplay, fabuła, emocje) growego orgazmu po same oczodoły a nie k,urwa nerdowskiego klikania przy biurku po nocach we wsadzone w izometrię figurki. PC, so 90s. 

Opublikowano

No nie wiem Wasteland 2 w becie wyglądał jak z PS2 a chodził jak kupa. Na PC-tach mają wy(pipi)ane na optymalizację , wolą wchodzić w zmowy z producentami krat. Np. Titanfall, sztuczne wymogi co do 2GB i 3GB na karcie.

Te wczesne buildy zawsze tak chodzą o jakiej grzy by nie pisać. Project CARS rok temu podczas deszczu mi karte prawie przegrzewało, teraz jest spoko.

@Waldek

Ja wiem, że dzisiejsze realia konsolowego gamingu zrobiły z Ciebie całkowitego casuala ale bez przesady co.

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

HebBcy1.png

Jedyny słuszny zestaw, PS4 i Wii U.

Opublikowano

Ej a co z musztardą ? Xbox to musztarda po obiedzie ? 

Opublikowano

Dokładnie tak, hehe

Opublikowano

Project CARS rok temu podczas deszczu mi karte prawie przegrzewało, teraz jest spoko.

XDDDDDD

nie no co tu więcej dodawać. :D

Opublikowano

Project CARS rok temu podczas deszczu mi karte prawie przegrzewało, teraz jest spoko.

XDDDDDD

nie no co tu więcej dodawać. :D

Pre-alpha build z przed roku. Czegoś nie rozumiemy?

Opublikowano

sonz_Untitled_1.jpg

ftfy

n4tc47.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.