Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

HC Gracze z SONYfamilii już ograli, teraz mądre SONY zniża poziom dla leszczy

Edytowane przez Gość

Opublikowano

HC Gracze z SONYfamilii już ograli, teraz mądre SONY zniża poziom dla leszczy

Ograli, bo trzeba szybko sprzedać, żeby 10zł na używce nie stracić.

Japoński Xbox 360 z grami po 500-2000zł = tylko dla HC Graczy.

PS4 z grami za darmo (bo kupi nówkę z bundle za 120 i na forum sprzeda za 130) = tylko dla biznesmenów z podwórka.

Dyskutujmy.

Ogólnie top beka z tego DC. Dajcie znać jak to wyjdzie z bety, kupię sobie wtedy.

Edytowane przez ping

Opublikowano

http://m.ppe.pl/news-33536-driveclub_bedzie_latwiejsze_i_do_gry_trafia_samochody_z_calego_swiata.html

Ex4ct sie tak jaral skillowym racerem, ale jak widac klapki nie radza sobie nawet z tepym AI i jeszcze im gwiazdki zmniejszaja, zeby sie dalo szybciej przejsc i sprzedac po weekendzie XD

chyba w god of war wstąpienie też obnizyli poziom trudnosci bo gracze nie dawali sobie rady na najniższym poziomie xd dla równowagi w obcym izolacja tez kombinują z poziomem trudności.

Opublikowano

http://m.ppe.pl/news-33536-driveclub_bedzie_latwiejsze_i_do_gry_trafia_samochody_z_calego_swiata.html

Ex4ct sie tak jaral skillowym racerem, ale jak widac klapki nie radza sobie nawet z tepym AI i jeszcze im gwiazdki zmniejszaja, zeby sie dalo szybciej przejsc i sprzedac po weekendzie XD

chyba w god of war wstąpienie też obnizyli poziom trudnosci bo gracze nie dawali sobie rady na najniższym poziomie xd dla równowagi w obcym izolacja tez kombinują z poziomem trudności.

W Catherine, jednej z największych PEREŁ poprzedniej generacji, którą wyplatynowałem dwa razy, raz zrobiłem calaka, a teraz jestem w trakcie drugiego, też musieli dać tryb EASY w patchu, bo dziewczynki z dwoma lewymi rączkami sobie z gierką nie radziły, oj jak mi przykro. Klocki dla kasuli, a im nie wychodziło :(

A obniżenie poziomu w obcym propsuję - lubię jak gra jest TRUDNA, a nie jak po prostu dyma gracza. Zresztą co to za fun przez 4 minuty siedzieć w ukryciu, potem wyjść i zginąć, bo randomowo typ od tyłu Cię zachodzi? Dla mnie to dymanie gracza w kapsko, a takie Catherine jak pokarało, to tylko siebie mogłeś winić za brak skilla, a nie losowość konsoli.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Nie zapominajmy o PESie, gdzie przez pol roku kombinuja z calym systemem

Opublikowano

w obcym niedlugo dadza poziom trudnosci "bez obcego" a i tak same dzwieki i klimat beda dalej straszyc

Opublikowano

I to mnie bardzo denerwuje. Wychodzi gra wideo, taki DC, PES, ALIEN czy inne co. Połowa rzeczy nie działa, przez rok dłubią i końca zmian nie widać. Powoli zaczyna się bardziej opłacać na wypuszczenie wydania GOTY ze wszystkimi łatkami w budżetowej cenie, bo większość teraz płaci za EARLY ACCESS. W The Crew na premierę nie działało prawie nic z funkcji społecznościowych, a na to Ubi położyło nacisk.

Opublikowano

szczerze to tez nie widziałem zbytniej róznicy w obcym między najwyższym a najniższym poziomem trudności xd gdyby inaczej zrobili ten system save to gra by rozkwitła a tak to festiwal failów.

Ping skończyłem w sobote kampanie b4, gra ma ponad rok i raka szło dostać z glitchami i niedziałającymi skryptami xd

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

PES działa weźcie nie pie.rdolcie to z 2014 mieli cyrk.

Opublikowano

jelopy zle przetlumaczyli sens jego twiitta, koles sie zapytal czy przyszle kampanie w dlc beda latwiejsze - rushy mu odpisal ze beda bo zredukowany drafting (ktory juz przeciez wprowadzili w tym ostatnim patchu) sprawi, ze bedzie latwiej, do tego zmniejsza liczbe gwiazdek potrzebnych do odblokowania eventu (dotychczas w kazdej kampani z season passa finalowy wyscig odblokowywal sie przy 27 gwiazdkach, teraz ma byc potrzebna mniejsza ilosc), nawet slowem nie pisneli ze beda dalej zmniejszac poziom trudnosci gry

Opublikowano

szczerze to tez nie widziałem zbytniej róznicy w obcym między najwyższym a najniższym poziomem trudności xd gdyby inaczej zrobili ten system save to gra by rozkwitła a tak to festiwal failów.

Ping skończyłem w sobote kampanie b4, gra ma ponad rok i raka szło dostać z glitchami i niedziałającymi skryptami xd

Najlepszy glitch w B4 jest taki, że jak grasz sobie kampanię i w międzyczasie ogarniesz kilka meczyków online, może Ci w kosmos wyrzucić save. Stało się tak ziomeczkowi na PS4 z pół roku temu, a miesiąc wstecz znajomy na live narzekał, że mu save poleciał.

Opublikowano

mi w obcym skasował się save grałem na najwyższym i zrobiłem rage quit xd moze kiedyś zaczne od nowa

Opublikowano

jelopy zle przetlumaczyli sens jego twiitta, koles sie zapytal czy przyszle kampanie w dlc beda latwiejsze - rushy mu odpisal ze beda bo zredukowany drafting (ktory juz przeciez wprowadzili w tym ostatnim patchu) sprawi, ze bedzie latwiej, do tego zmniejsza liczbe gwiazdek potrzebnych do odblokowania eventu (dotychczas w kazdej kampani z season passa finalowy wyscig odblokowywal sie przy 27 gwiazdkach, teraz ma byc potrzebna mniejsza ilosc), nawet slowem nie pisneli ze beda dalej zmniejszac poziom trudnosci gry

Typowe boty - normalnie beka z ppe, ale jak się nadarzy okazja, to leci z niusem do CW i nawet źródła nie sprawdzi :facepalmz:

Opublikowano

Typowe boty - normalnie beka z ppe, ale jak się nadarzy okazja, to leci z niusem do CW i nawet źródła nie sprawdzi :facepalmz:

Tak jak ty z milionem DriveClubów w kilka dni po premierze? :facepalmz:

Opublikowano

Nick zobowiązuje. KRÓL FORUMOWEJ FANTASTYKI.

Opublikowano

W AC Unity też komuś się skasował save.

Opublikowano

Nick zobowiązuje. KRÓL FORUMOWEJ FANTASTYKI.

:dynia:

Opublikowano

ale stron na(pipi)aliście od rana, dopiero usiadłem i przekopałem sie od 8 rano

nie spamujcie tak nic nie wnoszącymi postami, serwery kosztują

Opublikowano

ale stron na(pipi)aliście od rana, dopiero usiadłem i przekopałem sie od 8 rano

nie spamujcie tak nic nie wnoszącymi postami, serwery kosztują

kupiłem wczoraj gazetke i mam właczone reklamy zejdź ze mnie ;/

Opublikowano

Sorry, gamonie, ale wiarygodne plotki podparte umiejętnością logicznego myślenia i analizowania faktów > niusy z ppe tłumaczone z angielskiego bez znajomości języka na poziomie szkoły podstawowej. DriveClub w pierwszym tygodniu sprzedał się w liczbie miliona egzemplarzy. Handluj z tym borubar.

Opublikowano

przecież żartuje :D   ale stron zapisaliście dzisiaj hehe

Lem - wiadomo ile kopii DC całkowicie sie sprzedało?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.