Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

skoncz juz (pipi)ic te farmazony - rownie dobrze mozna napisac, ze tylko Forza Horizon moze kogokolwiek przekonac do Loniaka, a tak to sorry, brak gier, exy, o ktorych nawet boty dawno zapomnialy i rozmazane multiplatformy bez spolecznosci.

Ja pisze za siebie, Ty za siebie, wiec niech tak juz pozostanie...

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nawet podobny do ciebie.

Faktycznie, noszę bryle, mam kuca i blond włosy. Skoro jesteś tak ślepy, to nie dziwota że złe platformy do grania wybierasz :kaz:

Chodzi mi głownie o grube dup,sko i siedzenie w piwnicy. A o moje platformy do grania się nie bój, jestem na czasie, jeszcze tylko się weźmie ps4 dla persony.

Ratowcu sonowcu.

Opublikowano

Ale czego można się spodziewać po kimś, kogo nie stać nawet na własnego PSN ID  i musi się posilać cudzym, żeby wstydu nie było.

I swoją drogą na 160 gier, które masz w psn id to masz 12 exów na ps3 licząc z playstation home gdzie ja na 20 gier na ps3, które grałem mam 10 exów lol

Opublikowano

Bluber bo wygladal c(pipi) - do tego znudzil pod koniec, Titanfall zas wyglada jak g(pipi)no.

No i nie uwazam, ze indyki z Ona sa Goty, ale w takiego Resoguna juz zagrac nie warto, nadal nie stawiam gier pokroju Ryse, DR3 przed Infamousem, czy The Order. Wqrwia mnie taka hipokryzja botow. BloodBorn slabe animacje, ale na mysl o drewnianym Wiedzminie klaskanie uszami. Uncharted samograj, ale Tomb Ridera czy QB beda calakowac.

Edytowane przez easye

Opublikowano

No juz sie wylamuja, zrozumieli ze multiplatformy i exy najladniejsze na nadkonsoli. 

ale czy najlepsze?

driveclub stal sie goty praktycznie dopiero w grudniu 2014, na premiere to byl zart, z drugiej strony horizon2 z tona zawartosci sprawnie dzialacy od dnia zakupu

lbp3 - najgorsza i najkrotsza czesc serii, na rpemiere tonela w bugach

second son - solidny i ladna kontynucja serii, ale po tym co widzialem jak gralem chwile w sunset to mimo wszystko to wlasnie ex od m$ wydaje mi sie bardziej rajcowny (szkoda, ze systemu walki wrecz z first light nie dali do second son)

singstar - totalnie wykastrowany wzgledem jakiejkolwiek czesci z ps2, brak miliona trybow, teraz nagle pat(pipi)a

m$ dal pupy w 2014 w exach jedynie z kolekcja halo

Prawda to, gdyby nie fajne DriveClub i nadchodzący Bloodborne to w ogóle bym nie rozważał kupna PS4. 

No bo wygladal c(pipi), a Titanfall nadal wyglada jak (pipi)!

No i nadal nie uwazam, ze indyki z ona sa Goty, ale w takiego Resoguna juz zagrac nie warto, nadal nie stawiam gier pokroju Ryse, DR3 przed Infamousem, czy The Order. Wqrwia mnie taka hipokryzja botow. BloodBorn slabe animacje, ale na mysl o drewnianym Wiedzminie klaskanie uszami. Uncharted samograj, ale Tomb Ridera czy QB beda calakowac.

Nie mieszaj mnie w suchy trolling warszafki. 

Opublikowano

piekne jest to ze pewnie w 2015 wiekszosc botow obok xone postawi ps4, a naczelny klap sony tego forum dalej bedzie ogrywac gierki na ps3 i pisac eseje o grach w jakie nigdy nie zagral

No moje PS4 wyląduje w domu razem z Wieśkiem  :sir: a później jeszcze tylko lepsza wersja Batmana  :kiss:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

soul ty kupujesz ps4 dla bloodborne czy dla 180p w wieśku3?

Opublikowano

Prawda jest taka, ze klocone i chinskie ps4 to (pipi) obesrane. Dobrze, ze sa Soulsy, bedzie Bloodborne plus kilka innych tytulow w ktorych nie patrze na grafike, bo gameplay i klimat mnie miazdzy. Dziekuje Ci FROM. Reszta moze nieistniec.

Opublikowano

soul ty kupujesz ps4 dla bloodborne czy dla 180p w wieśku3?

Dla lepszych multiplatform i jakiś tam exów (chyba najprędzej U4)

W kwestii exów dalej prym wiedzie ONE z H5 nowym Tombem i QB na pokładzie.  

Edytowane przez Soul

Opublikowano

No właśnie jak to jest teraz z tym LBP3? Poprzednie części(szczególnie 2) mi się podobały, ale po jakiś właśnie dramach z 3 chciałbym wiedzieć czy warto w ogóle się nią interesować.

Opublikowano

ja (pipi)e, juz nawet tutaj jerome zawital. 

Opublikowano

1500zl za 180p a to z blacharzy niby jest beka xD

Opublikowano

No moje PS4 wyląduje w domu razem z Wieśkiem  :sir: a później jeszcze tylko lepsza wersja Batmana  :kiss:

Kto powiedział, że Batman będzie lepszy na PS4, skoro to gra na UE3, ciężko, żeby ten silnik był zbyt wymagający dla Xone - tu będzie identycznie 1080p/30 klatek.

Co do Wieśka, serio różnica 180p to powód do kupna nowej konsoli?

Opublikowano

o hurrrrwa

Opublikowano

No właśnie jak to jest teraz z tym LBP3? Poprzednie części(szczególnie 2) mi się podobały, ale po jakiś właśnie dramach z 3 chciałbym wiedzieć czy warto w ogóle się nią interesować.

wyglada jak lbp2 w full hd, nowe postaci maja tylko krotkie fragmenty dla siebie w kampanii, sama kampania krociutka, na premiere bylo milion bugow (ponoc po patchach juz lepiej), no ale zaraz ci Mendrek napisze ze przeciez jest 100432525436543645643 plansz spolecznosci

Opublikowano

wyglada jak lbp2 w full hd, nowe postaci maja tylko krotkie fragmenty dla siebie w kampanii, sama kampania krociutka, na premiere bylo milion bugow (ponoc po patchach juz lepiej), no ale zaraz ci Mendrek napisze ze przeciez jest 100432525436543645643 plansz spolecznosci

Których nikt nie sprawdzał :dynia: nie wiem czy istnieje bardziej przereklamowana gierka na ps3 niż LBP 2

Opublikowano

LBP to najgorsza i najnudniejsza czesc serii ever!

Nie zdolalem ukonczyc nawet 1 swiata...

Kto powiedział, że Batman będzie lepszy na PS4, skoro to gra na UE3, ciężko, żeby ten silnik był zbyt wymagający dla Xone - tu będzie identycznie 1080p/30 klatek.

dlaczego ma nie byc lepsze, skoro 70% gier wyglada lepiej i nawet Twoi insiderzy nie sa w stanie zmienic tej rzeczywistosci ^^

Edytowane przez easye

Opublikowano

Co do Wieśka, serio różnica 180p to powód do kupna nowej konsoli?

Akurat Ty mi powodów nie będziesz szukał, nie raz Cię stawiałem do pionu gdy zachwalałeś PS4 pod niebiosa.

Patrząc na to jak większość multiplatfrom działa tu i tu, mam prawo uważać, że z Batmanem będzie podobnie, prawda? 

Opublikowano

ale jedynka byla przeganialna, nawet z ta bezwladnoscia w skoku, vitowa czesc tez sam miodzik

Opublikowano

Ja sprawdziłem parę plansz w 1 i 2, były spoko, ale na dłużej to mi się nie chciało tam zaglądać.

No i te yebane koło w jedynce. Pamiętam nie mogłem tego przejść sam, a w coopie wszyscy padli, a ja sam dokończyłem. Fuck logic. :dynia:

Opublikowano

ale jedynka byla przeganialna, nawet z ta bezwladnoscia w skoku, vitowa czesc tez sam miodzik

Zawsze to dziewczynom dawałem sie pobawić bo

58513383.jpg

Opublikowano

l_54c5c768ceb5466z7s.jpg

are you ready :dynia:

Spoko, chociaz nadal marze o monster hunter online wydanym w zrozumialym dla mnie jezyku.
Opublikowano

ja tego stricte jako platformowka nie odbieralem bo ten skok faktycznie jest kijowy, jedynka miala super klimat, rewelacyjnie gralo sie w co-opie czy to kanapowym czy sieciowym, no i te levele spolecznosci z edytorem to byla faktycznie mala rewolucja, nawet sam jeden zrobilem :P

Opublikowano

My tu pierdu-pierdu a PS4/Vita dostają kolejnego ex powyżej 85 i jest nim Grim Fandango Remastered :yao:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.