Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Guardian [']

o pan złodziej top gear'a się odzwał 

Zgodnie z prawem cyceq jest złodziejem, a ex4ct nie.

Edytowane przez Lem

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

A na Xboxie dalej nic do września. I po co takie coś żyje?

Całe szczęście to ich ostatnia generacja. :obama:
Opublikowano

Limon wiesz, że Exact nie jest pod jurysdykcją polskiego prawa? :reggie:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano
Pytanie wyznawców grubasa, czyli rejwenka, sutqka i całej reszty, już poinformowaliście rodziców o potrzebie kupna nowego pc do nauki?

Chyba nie myślałeś, że będę wydawał 2-3 razy tyle kasy na PC, żeby pograć w Wieśka 3 skoro za 1,5k mam to samo na PS4. XDDDDD

Sorry, PC zostaje tylko do staroci i pracy. Ok. maja/czerwca w domu zawita jedyny, prawdziwy nextgen. :sir:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Bo tworzy zazwyczaj fajny klimat ?

Opublikowano

Kolejna usługa dostępna u nas. A jak wygląda w PL menu aplikacji multimedialnych na xbone?

Opublikowano

spoko dla zlodziejaszka exajta plusem drivecluba jest ch.ujowy soundtrack bo lepiej słychać dźwieki silnika :kaz:

Opublikowano

@lem

Na pewno lepiej niz u ciebie :reggie:

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Sa gry z (pipi)owym soudtrackiem np.DriveClub
Opublikowano

Kolejna usługa dostępna u nas. A jak wygląda w PL menu aplikacji multimedialnych na xbone?

ja pi.erdole :facepalmz: dziecko nie chcesz walczyć na aplikacje w obu konsolach

Opublikowano

Wczoraj zapowiedź kolejnego exa, DDO (na razie w famitsu, dlatego jeszcze brak info o zachodniej premierze, nie jarajcie się xklapy), a za dwa sni kolejny, tym razem od Square. Ahh.

Kurde, jakie to zabawne, że na brak gier na XO narzekają ludzie, którzy konsoli nie mają i mieć nie zamierzają.

Dziwne, że mi wystarcza gier, a gram dużo :reggie:

Opublikowano

spoko dla zlodziejaszka exajta plusem drivecluba jest ch.ujowy soundtrack bo lepiej słychać dźwieki silnika :kaz:
Lem juz Ci napisał żebyś prawo poczytał.
Opublikowano

Ale te odgłosy silnika :obama: jak sie nie mylę to mega o to walczyłeś i mówiłes ze super sprawa ze nie ma soundtracku xD

Opublikowano

Ale te odgłosy silnika :obama: jak sie nie mylę to mega o to walczyłeś i mówiłes ze super sprawa ze nie ma soundtracku xD
No pewnie ze super sprawa, słuchanie muzyki w grze samochodowej jest dla Januszy, a oni maja Januszowa Forze z gorszym Sondtrackiem od części pierwszej, wszystko sie zgadza.

Dodam tylko ze brakiem soundtracku podniecalem sie bo od początku było wiadomo ze DC bedzie oferowało najlepsze odwzorowania silników w historii gamingu.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Wczoraj zapowiedź kolejnego exa, DDO (na razie w famitsu, dlatego jeszcze brak info o zachodniej premierze, nie jarajcie się xklapy), a za dwa sni kolejny, tym razem od Square. Ahh.

Kurde, jakie to zabawne, że na brak gier na XO narzekają ludzie, którzy konsoli nie mają i mieć nie zamierzają.

I którzy nawet PS4 potrafią nie mieć.

Ani WiiU...

:oh_you:

Mesydż is klir.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Lem juz Ci napisał żebyś prawo poczytał.

ou ktoś tutaj nie wie co znaczy słowo jurysdykcja co? czyli co prawo w irlandii pozwala kraść programy tv ale gierki już nie?

To nie jest brak gierk tylko brak zapowiedzi #thisiswaiting

Opublikowano

HAHAHAHA. PS4 zostanie zlamane nie ma sie czego dziwic :reggie:  Zabezpieczenia z przed 20 lat, co zrobic tera retardy ekhm 'klapy' beda piracic lub bedziecie dostawac 3-4 razy w miesiacu update ''poprawa stabilnosci systemu'' Beka z Was klapki :dynia: :dynia:

11so3f5.jpg

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Już widzę argumenty w dyskusji typowych graczy:

xboxkról86- ale my mamy lepsze exy

klapers_wyścigowy98- ale naszą konsolę da się przerobić na piraty!

Opublikowano

Dat Xbone framerate

ale tylko na poczatku :kaz:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

na brak gier na XO narzekają ludzie, którzy konsoli nie mają i mieć nie zamierzają.

Dziwne, że mi wystarcza gier, a gram dużo 

Narzekają w tym wypadku na brak AAA eksów, co jest niestety prawdą. Ale takie okresy to rzecz normalna, miało ją i PS4, i Wii U.

Żeby ograć wszystko na każdej platformie to chyba trzeba okraść bank i mieć sobowtóra.

Opublikowano

Dat Xbone framerate

Dat screentearing :banderas:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Spotify na PS4 :banderas:

I po co komu soundtrack w grach?

troche beka ze sony zapomniało o vicie z spotify, aplikacja na smartfony i tablety i nie pakują jej do vity mimo modelu z modemem 3g DAT SONY

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Żeby ograć wszystko na każdej platformie...

photo-thumb-5279.jpg?_r=1415036965 challenge accepted

Opublikowano

troche beka ze sony zapomniało o vicie z spotify, aplikacja na smartfony i tablety i nie pakują jej do vity mimo modelu z modemem 3g DAT SONY

Sony niedługo usunie apkę Near i Youtube z Vity - pewnie za duże opłaty licencyjne.

Vita tak bardzo nikogo nie obchodzi, że nawet boty nie toczą beki :(

challenge accepted

Awykonalne, no chyba że mówimy tylko o Wii U.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.