Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Tak jak myślałem, według ankiety przeprowadzonej tu na forum dotyczącej średniej wieku użytkownika Xboxa rozumiem ze czujecie sie zobowiązani do takiego zachowania.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ale zdajecie sobie sprawe z tego ze poziom inteligencji nie zalezy od ilości posiadanych konsol?

DonSterydo szczekał tu najbardziej a Xboxa One kupił pare tygodni temu, tylko ze wyedy nikomu to nie przeszkadzało.

Zreszta Lem nie pisał chyba ze nie ma PS4?

Moze wiec zrobić zdjęcie konsoli i was zaorać, czy dacie sobie wyedy bana?

Nie przekładanie poziomu samolubstwa i własnej racji ponad inteligencje innej osoby, szczególnie ze jej nie znacie.

Bo to takie trochę dziecinne.

O adwokat-złodziejaszek się znalazł. Tworzycie piekną parę jak iras-juras. Exact tez jesteś z gejonly?

Opublikowano

Porównanie exacta do irasa/jurasa. :obama: :obama: :obama:

Blubi to był cios poniżej pasa.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Co ja czytam Unity Kox gra lepsza od Mordoru  :reggie:  gdzie ten AC to chyba większa kupa od trójki.

Łatwy jest idealnym odbiorcą ścierwa jakie nam serwuje branża gier od jakiegoś czasu BF4, W_D, AC U i pewnie nowe Call of Duty, dwóch pierwszych nawet nie kupiłem a dwie drugie pożyczyłem na 2-3 dni dziękować Bogu, że nie wydałem na to nawet 1 PLN (pipi) obsrane.

A gdzie ja napisalem ze to super gry, ktore kupuje z autoamtu - dla mnie czy mordor czy unity to srednio slabe gierki, ktore mozna zagrac dla zabicia czasu, no i jak zwykle - inteligencja Soula! ja jestem idealnym odbiorca (pipi), bo moze gre kupilem, on nie -bo pozyczyl ze sklepu- ale przejsc - przeszedl! :facepalmz:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ale zdajecie sobie sprawe z tego ze poziom inteligencji nie zalezy od ilości posiadanych konsol?

DonSterydo szczekał tu najbardziej a Xboxa One kupił pare tygodni temu, tylko ze wyedy nikomu to nie przeszkadzało.

Zreszta Lem nie pisał chyba ze nie ma PS4?

Moze wiec zrobić zdjęcie konsoli i was zaorać, czy dacie sobie wyedy bana?

Nie przekładanie poziomu samolubstwa i własnej racji ponad inteligencje innej osoby, szczególnie ze jej nie znacie.

Bo to takie trochę dziecinne.

O adwokat-złodziejaszek się znalazł. Tworzycie piekną parę jak iras-juras. Exact tez jesteś z gejonly?
Nie adwokat, gdybam tylko, widze tylko ze gość często mądrze pisze ale jest sprowadzany do nie masz konsoli.

Naczelny bot ktory Xboxa One kupił pare tygodni temu nie był sprowadzany do nie masz konsoli to sie nie odzywaj, pewnie klasa społeczna w jakiej sa baronowie nie pozwala na tak niekulturalne zachowanie.

Dodatkowo klaszczecie typowi ktory uważa ze powinien dostawać pieniądze od firmy której ma telewizor w momencie gdy przychodzą do niego goście lub znajomi.

Tobie Bluber zalecam trochę białka zwierzęcego bo latasz jak chorągiewka na wietrze przez co Twoja opinia nikogo.

Nie wiem niestety co to gejoonly.

Opublikowano

expert ze jak nie ma argumentow to boty leca po prywacie a sam do blubera zeby zjadl bialko zwierzece

ehh PODWOJNE STANDARDY

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Latwy xDDDD

Opublikowano

expert ze jak nie ma argumentow to boty leca po prywacie a sam do blubera zeby zjadl bialko zwierzece

ehh PODWOJNE STANDARDY

Wyzywanie od złodziei to nie prywata?

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Nie, to prawda. 

Opublikowano

Nie, to prawda.

A skąd ty to mozesz wiedzieć?

W gimnazjum jest juz prawo jako przedmiot?

Opublikowano

Pewnie na gejonly exact byl gwiazda - tutaj pelza jak gad miedzy ludzmi.

Opublikowano

ehh PODWOJNE STANDARDY

A jak ty wiecznie sutq o złodziejaszków wyzywasz to jest dobrze? :reggie: A potem czoko zrobił ci piledrivera to nagle cisza żeby pózniej zabić arugmentem, że W ŚWIETLE PRAWA NIE JEST ZŁODZIEJEM :dynia:

Opublikowano

Pewnie na gejonly exact byl gwiazda - tutaj pelza jak gad miedzy ludzmi.

Juz Ci mówiłem wczoraj ze Twój forumowy poleciał na pysk w ostatnim czasie, wiec keep trying.
Opublikowano

Ale co ty mi mozesz mowic?

Jestes tutaj od niecalego roku i jedyne z czym sie kojarzysz to taki glupszy mendrek.

BRAWO!

Opublikowano
A gdzie ja napisalem ze to super gry, ktore kupuje z autoamtu - dla mnie czy mordor czy unity to srednio slabe gierki, ktore mozna zagrac dla zabicia czasu, no i jak zwykle - inteligencja Soula! ja jestem idealnym odbiorca (pipi), bo moze gre kupilem, on nie -bo pozyczyl ze sklepu- ale przejsc - przeszedl!  :facepalmz:

Łatwy, napisałeś, że jest lepszy od Mordoru i ja to skomentowałem, anie, to że gry są super  :reggie: więc nie wiem o co Ci chodzi.
No jesteś, bo kupujesz te szroty, a to, że te gry są średnio słabe to druga strona medalu, która developera nie interesuje, kasa ma się zgadzać i dzięki tobie zgadza się.
Opublikowano

ehh PODWOJNE STANDARDY

A jak ty wiecznie sutq o złodziejaszków wyzywasz to jest dobrze? :reggie: A potem czoko zrobił ci piledrivera to nagle cisza żeby pózniej zabić arugmentem, że W ŚWIETLE PRAWA NIE JEST ZŁODZIEJEM :dynia:
Nie sprowadzaj kradzieży gry ze sciągnięciem wyemitowanego programy rozrywkowego do tego samego poziomu.

Zreszta juz Ci pisałem jak to wyglada z suteq :-)

Opublikowano

:-)

Opublikowano

Jestes tutaj od niecalego roku i jedyne z czym sie kojarzysz to taki glupszy mendrek.

BRAWO!

Zgadnij jak kojarzysz sie nowym uzytkownikom.
Opublikowano

w świetle prawa afryki można pukać 13 latkę jednak czy wtedy na polskim forum nazwanie typa pedofilem to kłamstwo?

(tak serio nie mam pojęcia o czym mówicie ale jest zabawnie)

Opublikowano

BRAWO!

Lol, ja myślałem, że exact siedzi tu kilka lat,a tu marzec 2013. XD

Kwikłem.

:-)

Edytowane przez suteq

Opublikowano

BRAWO!

Polaczenie einsteina ze schwarzeneggerem i bradem pittem?

Opublikowano

BRAWO!

Polaczenie einsteina ze schwarzeneggerem i bradem pittem?

Nie powiem Ci narcyzie.
Opublikowano

ehh PODWOJNE STANDARDY

Nie sprowadzaj kradzieży gry ze sciągnięciem wyemitowanego programy rozrywkowego do tego samego poziomu.

Zreszta juz Ci pisałem jak to wyglada z suteq :-)

Exact XDDDDDDDD

za telewizje się płaci, produkcja takiego odcinka programu rozrywkowego kosztuje sciągając go z neta okradasz jego twórców powiedz mi się czym to rózni od sciągniecia gry z torrenta?

Opublikowano

Rozni sie, mozesz sciagac muze i filmy/seriale na wlasny uzytek, a oprogramowania nie.

Bo piosenke mozesz sobie np nagrac z radia.

Opublikowano

co gurwa xDDDD

podwójne standardy, hipokryzja są eufemizmami w twoim przypadku, exp3rt

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.