Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Jedyny miecz msu jaki na chwile obecna moze spasc to to pikselowe guwno z majnkrafta:

Stone_Sword.png?version=b19680402387227d

Dla porownania, oreze Sony:

bloodborne_artbook_still_112084.jpg

Edytowane przez Bansai

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

nawet pilkarze reczni graja na playstation

Opublikowano

Dlatego przegrywają potem z jakimiś bobami. :oh_you:

Opublikowano

Ja sie moge z Lemem zalozyc, jak bedzie 95% i wiecej to usuwam konto, jak mniej to Lem usuwa, glosujmy kto jest za takim zakladem.

Masz mój głos ;)

Na mnie też możesz liczyć. Ułatwmy Lemurowi to, aby mogł skupić się na tym co potrafi, lubi wręcz uwielbia, czyli na podstawianiu kabelków i drabinek w pustych jak pustynia podwórkach w TLoU, a nie prowadzeniu jałowych dyskusji w CW:-)
Opublikowano

czyli na podstawianiu kabelków i drabinek w pustych jak pustynia podwórkach w TLoU

Część użytkowników już pewnie ma dość mojego narzekania na TLOU i znacie moje zdanie, ale cholera,  pustości / sterylności lokacjom z tlou nie pozwolę zarzucić, bo te wyglądają jak prawdziwe i mają masę detali.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

macio na liscie exow 2015 u ciebie na xone rozumiem ze na 1 miejscu win10, zaraz po nim dx12?

Prawda jest taka, że na Win 10 i DX12 najbardziej czekam w przypadku PC, bo tu będę mieć realne możliwości się tym solidnie pobawić ;)

Opublikowano

Wiecie co Wam kuboty jeszcze powiem? Tak naprawde to w pierwszym polroczu 2015 r. w kwestii eksow tak naprawde rywalizuja ze soba MDDS versus Ori. Je.bitnepasy Corridor 1886 QTE Sinematik Ekspirijens w ogole nie powinien sie liczyc, bo to gra opoóźniona jest!Ona powinna byla wyjsc pod koniec 2014 roku, o! :daddy:

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

:facepalmz: 

do zakładu z lemonką trzeba dorzucić jeszcze czezare

Opublikowano

Ori tez bylo opoznione.

Just saying.

Opublikowano

Wiecie co Wam kuboty jeszcze powiem? Tak naprawde to w pierwszym polroczu 2015 r. w kwestii eksow tak naprawde rywalizuja ze soba MDDS versus Ori. Je.bitnepasy Corridor 1886 QTE Sinematik Ekspirijens w ogole nie powinien sie liczyc, bo to gra opoóźniona jest!Ona powinna byla wyjsc pod koniec 2014 roku, o! :daddy:

A co z Bloodborne?

PS. O (pipi) ten gif :obama:

MeanGivingCrownofthornsstarfish.gif

Brakuje jeszcze tyko okularow zsuwajacych sie na jego glowe wszystko okraszone napisem #thug life

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

A co z Bloodborne?

PS. O (pipi) ten gif :obama:

MeanGivingCrownofthornsstarfish.gif

Brakuje jeszcze tyko okularow zsuwajacych sie na tyl jego glowy i napis #thug life

Przeciez wymienilem: Mod Do Dark Souls :)

Opublikowano

I tak w maju pogodzi nas wszystkich ten Pan...

tumblr_n6ppy7jo3C1qfpe3mo2_500.gif

Wraz z tą Panią...

tumblr_n6ppy7jo3C1qfpe3mo1_500.gif

Będziemy zwiedzać za ich pomocą różne ciekawe miejsca i krainy...

tumblr_n6ppy7jo3C1qfpe3mo3_500.gif

Do tego będziemy mogli robić  różne ciekawe rzeczy, jak np.:

1-2.gif

lub

witcher3vnf7l.gif

oraz na koniec

io0K004qDyUxt.gif

Zatem proponujęmake_love__not_console_wars_by_ry_spirit

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Podobno to jest W2 na sterydach. Słaba walka, a cała reszta na wysokim poziomie.

Opublikowano

Czyli 8/10

Opublikowano

Słyszalem z relacji grających na ostatnim pokazie, że walka jest świetna... ale ocenię, gdy sam zagram. :oh_you:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Karas skad wiesz ze DX12 nic nie zmienia skoro jeszcze nie wyszla zadna gra pod to pisana, a sam uptade XO, jak i premiera Win10, miec miejsce pozna jesienia?

Widać będzie trzeba zrobić wśród baronów zbiórkę na lekcje czytania dla zielonego plebsu

Jak tam otrząsnąłeś się z tego że w przypadku XO, DX12 tak dużo nie zmienia , w przeciwieństwie do tego jak uparcie twierdziłeś i pozostałe botki w (pipi)a tym robiłeś ? :/

gdzie niby tu napisałem że NIC nie zmienia ?

Opublikowano

Juz tak nie hajpujcie tego wieska bo bedzie potem płacz.

Opublikowano

Nie będzie... :whyyy:

Opublikowano

Nie będzie... :whyyy:

Nie sluchaj go! Bedzie goty :banderas:

Opublikowano

Oczywiście, że będzie. :fsg:

Opublikowano

Wiec Karas skad wiesz ze tak duzo nie zmiania skoro na oczy nie widzielismy jeszcze zadnej gry ktora chodzi pod DX12?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

PClab jest trochę dalej Panowie. Jak jeszcze raz przeczytam o DX12, to dostanę raka. A po ponownej wzmiance o Win10 będzie to już rak z przerzutami.

Opublikowano

PClab jest trochę dalej Panowie. Jak jeszcze raz przeczytam o DX12, to dostanę raka. A po ponownej wzmiance o Win10 będzie to już rak z przerzutami.

Juz nie mowiac o dx12 to czasami nowy system nie mial odblokowac 1gb ramu dla devow?

:whyyy:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.