Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Czasami wstyd mi tego, że konsole wywodzą się z japonii...

Co ten Xbox robi z ludźmi :/

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Czasami wstyd mi tego, że konsole wywodzą się z japonii...

czasami wstyd mi tego, że dzielimy wspólne hobby

Japonia jest mocno specyficzna, nie każdemu musi się podobać.

moze sie nie podobac ale czuc wstyd bo japonia wymyslila console gaming to w chuy bieda

Opublikowano

acti - dwa cody w rok, nawet kodu sieciowego nie potrafia ogarnac

ZACHOD RZONDZI

What??!Kod sieciowy w CoD-ie nalezy do najlepszych na rynku, czy to sie komus podoba czy nie. Ale zaraz zaraz...Czyzby na PS4 w najnowszym CoD-ie cos niedomagalo?Pytam powaznie, bo na PS4 w AW gralem tylko w singla. Chcialem pyknac w multi, ale wiadomo...PSN leżał na cycach i kwiczał...

Jakim Ty jeteś Bezbekiem, jezu :dynia:

Ja Ciebie też...

Totalnie spie.rdolony kod sieciowy to ma obecnie Halo Gessler Edition. Tak, jestem botem. Wnioski wyciagnijcie sami...

CoD ma spi.erdolony kod sieciowy, Jezu, skąd ty sie tu w ogóle wziąłeś ?

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

To że stare cody i bfy były o niebo lepsze to już dawno zostało ustalone. Singiel bad company 2 imo rewelacja, chociaż mógłby być dłuższy.

Opublikowano

Co za globalna obraza, bo ktoś napisał coś złego na japonię... nigdzie nie napisałem, że gardzę wszystkim co od nich pochodzi. Sam zagrywam się chociażby w Zeldy na Wii, dawniej za czasów PSX, DC, PS2 tych gier było więcej... obecnie można odnieść wrażenie, że jedynie szlagiery pokroju Finali czy innych Marianów pozostały. Ewentualnie w pamięci np. Okami lub SotC.

Może i racja, że beztroskie pif pafy i inne auto awsome jasony zawładnęły rynkiem i trochę przysłoniły japonię, której nie każdy już szuka.

Opublikowano

obecnie można odnieść wrażenie, że jedynie szlagiery pokroju Finali czy innych Marianów pozostały.

Widać,że masz szumne rozeznanie w temacie XD

Opublikowano

No wybacz, że nie przedstawiłem wykresów i list gier niczym Mendrek - uogólniałem, ale jak ktoś się chce przyczepić, to zawsze można wyciąć część zdania z kontekstu i bah.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Kontynuacją (spadkobiercą) Deusa będzie raczej Cyberpunk, bo szczerze wątpię aby ktoś był w stanie zrobić raz jeszcze takiego koksa jakim był HR. 

Opublikowano

Kontynuacją (spadkobiercą) Deusa będzie raczej Cyberpunk, bo szczerze wątpię aby ktoś był w stanie zrobić raz jeszcze takiego koksa jakim był HR. 

Deus Ex Online!!!!!!!

Opublikowano

Deus Ex Online!!!!!!!

ważne, że "Ex"!!!!111

Opublikowano

Dlaczego tutaj sie hetuje Sleeping Dogs? Gierke oczywiscie sciagnalem za darmo z gwg no i kurde jest serio dobra. Jedyne do czego mozna sie przyczepic to model jazdy, nigdy nie widzialem gorszego, juz wiem co to sa te "kartony". Miasto, misje, postacie, walka sa naprawde fajne, Gta to nie jest ale gra sie w to w ch.uj przyjemnie. Czesto nie ogrywam gier do konca, wracajac do nich po jakims czasie (nawet i latach), a SD przeszedlem chyba w 2-3 dni.

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

Tylko Humulin hejtuje ja bardzo dobrze się bawiłem obok GTA IV najlepszy niby "sandbox" gierka z samochodzikami i biciem po twarzy. 8/10 polecam i pozdrawiam.

Opublikowano

Dlaczego tutaj sie hetuje Sleeping Dogs?

Jak to dlaczego? Toć to CW, okrutna Arena, tu żadne argumenty nie są gwarancją wygranej walki.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Bo jest "tyle lepszych sandboxow" czytaj "GTA V HD remaster definite pay again edition".

Opublikowano

Gdybym jeszcze w tą edycję grał... także Twój argument jest inwalidą.

Opublikowano

Nie do końca. HR jest w klimacie transhumanizmu, cyber brnie w degenerację, korporacjonalizm i hedonizm.

Opublikowano

SD i DE od SE szanuje, ale ten triple pack to bezczelny cash grab, nie pierwszy zreszta w ich wykonaniu. (pipi) studia zamiast robic cos konkretnego 5 raz odgrzewaja juz jakies paczki.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

roboty zero a hajs wpadnie. zawsze ktoś kupi bo wcześniej nie ograł z jakichś tam przyczyn. konsole powinny wyglądać jak mikrofalówki a nie jak magnetowidy. 

Opublikowano

Z tego co pamiętam, to Ubi tez takie paczki robi. Kiedyś w jakimś mediacoś widziałem paczkę z Far Cryami i Assasynami.

Cena była całkiem niegłupia, więc na pewno ktoś kupi.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

A co mają studia do tych triple packów? Przecież to jest robota dla tłoczni oraz drukarni i trudno to w ogóle odgrzewaniem nazwać.

Opublikowano

roboty zero a hajs wpadnie. zawsze ktoś kupi bo wcześniej nie ograł z jakichś tam przyczyn. konsole powinny wyglądać jak mikrofalówki a nie jak magnetowidy. 

Mikrofalowki xD

Spoko, wkrotce jeszcze zremasteruja te gry na current geny (SD i TR juz jest, kto wie, moze juz klepia double packa albo ktos juz przyciska 2 minuty na kodzie just cause 2jki) i tutaj jeszcze strzela triple paczuszke, a za rok zapowiedza mobile deus exa online free to play bo singiel sie zle sprzedal :dog:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Ciekawe rzeczy wykladaja na Akademi Pana Klapa, tell me more Lemonko.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Przepakowane do jednego pudełka gierki po taniości. Komu to może przeszkadzać?

Opublikowano

Mi by nie przeszkadzało gdyby pazerne SE zarobiłoby na tym i dali światło na kontynuacje Sleeping Dogs, Deusa HR czy Hitmana w starym wydaniu (bo to, że nowy się smaży to wiadomo, ale jak ma być taki jak Absolution to ja dziękuje) a nie ciągle ku.rwa kotletowanie SD Remaster, TR Remaster, Hitman HD pack, Deus Ex na telefony, SD na telefony, Finale remastery albo porty z PC na ps4 no do ch.uja pana ta firma to jest kur.wa jakis niesmaczny żart.

Opublikowano

No TR nowy też się smaży. :dog:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.