Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Tak swoją drogą, widziałem tam, bluber, chyba więcej Twoich poważnych postów nt. gierek niż tu.

oj tam jeden rzeczowy post o serii Assasin's Creed się nie liczy

Edytowane przez _Be_

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

W ogóle wiadomo do kiedy jest embargo na recki TO1886? Bo jak znowu na dzień premiery to coś czuję kolejną lipę z reckami.

Opublikowano

Dziwne, że jak klapy zobaczyły kawałek otwartej przestrzeni w The Order, to nagle pojawiły się teksty, no i co gdzie te wasze korytarze, ta ulica ta wolność połączenie TLOU i Shenmue w jednym to nikt beki nie toczył  :dafuq:

Opublikowano

bo to prawda!

Opublikowano

jak nie toczyl? czezki w 3sekundy wrzucil to w statusy :D

o ile tez uwazam ze quantum to bedzie kozak to w chwili obecnej korytarzu jest tam tyle samo co w the order, do tego magiczne zagadki zwiazane z manipulacja czasu - uwalony kawalek mostu, ktorym lewitujemy w gore i w dol i trzeba go tak ustawic by moc na niego wskoczyc - mindblowing

Opublikowano

W sierpniu na żywo zrobiło to na mnie ogromne wrażenie, lecz muszę też przyznać, że graficznie ładnie aczkolwiek nie jest to poziom Ordera, pewno zaawansowana fizyka zrobiła swoje. 

Opublikowano

tak btw: tak wyglada gra, ktora sie boty jaraly, i ktora podobno nie lezala na tej samej polce co The Order.

No mistrzowski level design, juz snake na komorki oferowal wiekszy teren dzialania.

Opublikowano

no te podskakujace deski na podlodze robia wrazenie - choc nie wiem czy to do konca fizyka czy zgrabny skrypt

quantum bedzie kozacki, tu nie ma co sie klocic, order to juz zagadka czy bedzie (pipi) ze srednia ryse czy jednak cos znosnego - jeszcze troche i sie dowiemy

Opublikowano

tak btw: tak wyglada gra, ktora sie boty jaraly, i ktora podobno nie lezala na tej samej polce co The Order.

No mistrzowski level design, juz snake na komorki oferowal wiekszy teren dzialania.

jaki bol d.upy z powodu The Ordera :dynia: aż trzeba było się cofnąć do roku 2006 :D 

Opublikowano

ale dalej twierdze ze pod wzgledem korytarza to na razie z tego co pokazali obie prezentuja sie identycznie, wszystko rozchodzi sie o to, ze jedna gre robi studio, ktore jest swietne w korytarzach (nawet ten alan), druga studio dla ktorej to pierwsza gra na stacjonarki, a dotychczas robili krotkie gierki na licencjach od innych na sprzet przenosny

dobry korytarz nigdy nie jest zly ;)

Opublikowano

ale dalej twierdze ze pod wzgledem korytarza to na razie z tego co pokazali obie prezentuja sie identycznie, wszystko rozchodzi sie o to, ze jedna gre robi studio, ktore jest swietne w korytarzach (nawet ten alan), druga studio dla ktorej to pierwsza gra na stacjonarki, a dotychczas robili krotkie gierki na licencjach od innych na sprzet przenosny

dobry korytarz nigdy nie jest zly ;)

Ready At Dawn zrobili jeszcze port Okami na Wii 

Opublikowano

port - dziekuje grzybku nintendo

Opublikowano

jaki bol d.upy z powodu The Ordera :dynia: aż trzeba było się cofnąć do roku 2006 :D

dla ciebie pajacku cofne sie o 2 lata jeszcze, zeby pokazac ze rok wydania nie ma nic do level designu

the order i gears of war to praktycznie podobne gry- tylko ze teraz to wy macie bol odbytu maskowany pokerfejsem bo na waszej "konsoli" raczej predko w nic ciekawego nie zagracie  :sorcerer:  

Opublikowano

port - nie port - w takim wypadku The Last of Gears of the Order 1886 to nie jest ich pierwsza gra na stacjonarki :reggie:

Opublikowano

druga studio dla ktorej to pierwsza gra na stacjonarki, a dotychczas robili krotkie gierki na licencjach od innych na sprzet przenosny

http://www.metacritic.com/game/psp/god-of-war-chains-of-olympus

http://www.metacritic.com/game/psp/daxter

http://www.metacritic.com/game/psp/god-of-war-ghost-of-sparta

http://www.metacritic.com/game/wii/okami

:reggie:

the order i gears of war to praktycznie podobne gry- tylko ze teraz to wy macie bol odbytu maskowany pokerfejsem bo na waszej "konsoli" raczej predko w nic ciekawego nie zagracie  :sorcerer:  

:daddy:

Opublikowano

Alan tez miał byc kozacki.

Był.

Najtmer jaki ulung zapomniał, że singiel w Gearsach to dodatek do multiplayera, hordy czy co-opowej rozwałki.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

rayos ty serio przyrownujesz portowanie gotowej gry do napisania czegos zupelnie od postaw?

Opublikowano

Ficuś, nie, stwierdzam tylko fakt :kaz: 

Musisz precyzować swoje teksty, bo w takim kontekscie w jakim napisałeś, mogłem powiedzieć, to co powiedziałem! Eh te klapki :reggie: 

Opublikowano

port - dziekuje grzybku nintendo

:dynia:

Opublikowano

W Alanie jedyna rzecza do ktorej mozna sie przyczepic jest czasami przynudzajacy gameplay (trzeba gre odpowiednio dawkowac). Jezeli urozmaica rozgrywke (tylko bron boze nie o qte), to bedzie co najmniej 9/10. Postacie, gunplay, klimat, miejscowki, muzyka, fabula - to wszystko na pewno bedzie swietne. W przypadku TO1886 mozna byc pewnym.. grafiki i klimatu (jak komus pasuje, mi tam jest obojetny). Porownywanie QB z wydmuszka Sony jest nie na miejscu.

Opublikowano

druga studio dla ktorej to pierwsza gra na stacjonarki, a dotychczas robili krotkie gierki na licencjach od innych na sprzet przenosny

http://www.metacritic.com/game/psp/god-of-war-chains-of-olympus

http://www.metacritic.com/game/psp/daxter

http://www.metacritic.com/game/psp/god-of-war-ghost-of-sparta

:reggie:

yeti ja doskonale wiem jakie srednie maja dotychczasowe gry od tego studia, dlatego tez kupuje ordera na premiere bo daje mu szanse - nic przeciez klamliwego w zdaniu nie napisalem:

- krotkie gry to fakt bo gowy czy daxter to byly szpile na max 5h, do tego kazda na licencji innego studia, nic wlasnego nie wymyslili do the order

Opublikowano

No, teraz też nic nie wymyślili, zrobili klona gyrosów w innej skórce :kaz: Nie zmienia to faktu, że studio wydające gry z takimi średnimi - nawet nie na własnej licencji - nie może wydać średniaka i warto w the Order zainwestować.

Opublikowano

koper/pietruszek - za to tez nie byl bezposrednio ban tylko zebralo mu sie ostrzezen - to wy na gameonly dorobiliscie sie ideologii ze tylko za to iras polecial

Fakt, masz rację.

(14:41:48) Lem_: Iras: za co miales ostrzezenia na pe?

(14:44:53) Iras: mazzeuszu do mazzeuo

(14:45:20) Iras: trawojadzie do blubera

(14:45:30) Iras: pietruszka o koprze

(14:45:40) Iras: w (pipi)e mam twoje zabawki do jakiejs blachary

(14:45:48) Iras: i "niepoprawna forma newsa" xd

:dynia: :dynia: :dynia:

A pamiętacie Jurasa, który pisał bełkotem? Siedzi na Neo i kur.wa pisze jak normalny człowiek, SERIO. Wszystko zrozumiałe, argumenty, normalna dyskusja. Jestem do tej pory w dużym szoku, bo nie mam się do niego o co przyczepić. Totalnie jakby inny typ.

:dafuq:

On do was ślunską gwarą pisał, bo pewnie uznał za niegodnych poprawnej polszczyzny.

Opublikowano

W Alanie jedyna rzecza do ktorej mozna sie przyczepic jest czasami przynudzajacy gameplay (trzeba gre odpowiednio dawkowac). Jezeli urozmaica rozgrywke (tylko bron boze nie o qte), to bedzie co najmniej 9/10. Postacie, gunplay, klimat, miejscowki, muzyka, fabula - to wszystko na pewno bedzie swietne. W przypadku TO1886 mozna byc pewnym.. grafiki i klimatu (jak komus pasuje, mi tam jest obojetny). Porownywanie QB z wydmuszka Sony jest nie na miejscu.

A ty skad wiesz ze to bedzie wydmuszka a QB to bedzie mega?. Grałes juz?.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.