Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

No, ale jak kupiłes ps3 w 2007 to miałeś do wyboru multiplatformy gorsze oraz exy pokroju genji czy resistance gdy na xbox360 był dwa lata na rynku z takimi grami jak

-Condemned

-Amped 3

-Just Cause

-Kameo

-Ninety-Nine Nights

-Enchanted Arms

-Dead Rising

-Table Tennis od Rockstara

-Ace Combat 6

-PGR 4

-Mass Effect

-Gears of War

-Forza Motosport 2

-Crackdown

-Viva Piniata

-GRAW 1&2

-Bioshock

-Prey

-Chromehounds

-rts w swiecie LOTRa

-Oblivion czy inne multiplatformy, ktore lepiej chodziły i wczesniej pojawiały się na 360

dla fanów japońszczyzny był Blue Dragon, Tales of Vesperia, Star Ocean, Eternal Sonata

także dla mnie strasznie frajerskie było kupowanie ps3 w polsce na premiere za 2,5k a jednak sonoklapy się na to rzuciły bo macie wbite do głowy szanowanie marki a nie racjonalne myślenie i tak w tej generacji lepszym wyborem jest ps4, ale tylko dlatego, że większość gier to multiplatformy

giphy.gif

Pamiętam, że jak kupiłem PS3 po premierze to jedynymi grami przez długi czas były dla mnie Genji, Resistance, GT 5 Prologue, Ridge Racer 7 (miód, ale po szóstce na X360 czułem zmęczenie materiału, to raczej takie 6.5 było). Potem pojawił się Uncharted, ale mnie nie zmiażdżył - takie gears of war z kapiszonami i korytarzykami.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

a czy ja kupilem ps3 w dniu jego premiery lub w 2007? czy dalem 2,5k za nie? kupilem jak juz bylo pare exow, wiele w produkcji, a za konsole dalem 1,5k czyli tele samo co teraz za ps4

Bluber kur.va znowu sie probujesz przy(pipi)ic do czegokolwiek i ci jak zwykle niewychodzi

z exow na x360 to juz milion razy powstarzalem ze szanuje gyrosy, pgry, horizon1 i lost oddysey, reszta mnie nie obchodzi

A co mnie obchodzi co cie obchodzi xd fakty są takie, że kupowanie ps3 na premiere lub do 2010 roku było totalnie nonsensowne a jednak klapki to robiły a teraz nagle glupotą jest kupowanie XO, lol. Może komuś bardziej odpowiada pad, znajomi mają też XO, dashboard i nie widzi różnic w grach i innych jakichś problemów tak jak tobie na ps3 nie przeszkadzało to, że grasz w gorsze wersje bo gdyby nie DF to połowa klapów by nie wiedziała co jest nie tak.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Dobra do 2009 dla klapków mesjasz samograjów Uncharted 2 wyszedł a potem w marcu GOW III. 

Opublikowano

A co mnie obchodzi co cie obchodzi xd fakty są takie, że kupowanie ps3 na premiere lub do 2010 roku było totalnie nonsensowne a jednak klapki to robiły a teraz nagle glupotą jest kupowanie XO, lol. Może komuś bardziej odpowiada pad, znajomi mają też XO, dashboard i nie widzi różnic w grach i innych jakichś problemów tak jak tobie na ps3 nie przeszkadzało to, że grasz w gorsze wersje bo gdyby nie DF to połowa klapów by nie wiedziała co jest nie tak.

tumblr_m7n9xtvJ9K1qi4uu3.gif

Opublikowano

(...)  Potem pojawił się Uncharted, ale mnie nie zmiażdżył - takie gears of war z kapiszonami i korytarzykami.

wolne tłumaczenie: Potem pojawił się Uncharted, ale mnie nie zmiażdżył - taki korytarzyk z locustami ale bez locustów i z kapiszonami

Opublikowano

wg mnie 2008 - mgs4, wipeout hd, pacific rift, trofea w 2.0, littlebigplanet, doszedl bioshock, porzadnie sportowany fallout3, gta4, do tego byl juz uncharted1 czy tools of destruction z exow

Opublikowano

2008 no kupił stary dla MGS4 drugi raz PS3   :sir:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

-Condemned

-Amped 3

-Just Cause

-Kameo

-Ninety-Nine Nights

-Enchanted Arms

-Dead Rising

-Table Tennis od Rockstara

-Ace Combat 6

-PGR 4

-Mass Effect

-Gears of War

-Forza Motosport 2

-Crackdown

-Viva Piniata

-GRAW 1&2

-Bioshock

-Prey

-Chromehounds

-rts w swiecie LOTRa

-Oblivion czy inne multiplatformy, ktore lepiej chodziły i wczesniej pojawiały się na 360

dla fanów japońszczyzny był Blue Dragon, Tales of Vesperia, Star Ocean, Eternal Sonata

- nie kupie, nic mnie interesi...

- mgs4, wipeout hd, pacific rift, trofea w 2.0, littlebigplanet, doszedl bioshock, porzadnie sportowany fallout3, gta4, do tego byl juz uncharted1 czy tools of destruction z exow

- no w koncu ps3 sie rozkreciło!!111 biere z miejsca z tymi perełkami

Opublikowano

Wiesława mi się Perfect Dark Zero nie podobał. 

Opublikowano

Imo w ogóle nie powinno się kupować konsol na premierę.

Super pomysł, wydawcy będą obserwowali ilość sprzedanych konsol, gracze ilość gier. I tym sposobem konsole znikną z powierzchni ziemi.

:newell:

Wiesława mi się Perfect Dark Zero nie podobał. 

Condemned i Crapdown Ci się podobał, a Perfect Dark Zero już nie? No nic, każdy ma prawo do własnego gustu :D

Edytowane przez Wieslawa

Opublikowano

wg mnie 2008 - mgs4, wipeout hd, pacific rift, trofea w 2.0, littlebigplanet, doszedl bioshock, porzadnie sportowany fallout3, gta4, do tego byl juz uncharted1 czy tools of destruction z exow

też mnie nic nie interesuje, bioshocka miałem w 2007, ratchety przejadły mi się już na ps3, lbp to dramat, mgs 4 nie wiem "pograłem" 3 h i rzuciłem w kąt także tego ficuś tak też można to zargumentować

Imo w ogóle nie powinno się kupować konsol na premierę.

Super pomysł, wydawcy będą obserwowali ilość sprzedanych konsol, gracze ilość gier. I tym sposobem konsole znikną z powierzchni ziemi.

:newell:

ALL HAIL TO LORD GABEN

Opublikowano

lbp to dramat - odwazne slowa odnosnie jednej z najwyzej oceniach gier w dziejach

twoje argumenty zawsze sa jednakowe - to niezgadzanie sie z argumentami kazdego, przywyklem

Opublikowano

LBP było OK, choć ja osobiście nie rozumiałem tak wysokich ocena, fajna gra to fakt ale czy wybitna? 

Opublikowano

Bluber dobrze prawi akurat, xbox 360 mial duzo zacnych kozakow a oferta PS3 w tym samym okresie wygladala nadzwyczaj biednie. Sam myslac ktory kupic next-gen, mimo ze cale zycie mialem #tylkosony zdecydowalem sie na xbox 360 i Gears of War, Crackdown, Kameo i inne tytuly sprawily opad szczeny i przyssanie sie do TV na dlugie godziny. Dzieki xbox 360 pamietam poprzednia generacje w rozowych barwach i dzieki Girsom poczulem efekt next-gena (i te rozmowki na livie podczas gry z innymi). Bylo fajnie.

Pamietam ze po PS3 siegnalem pod koniec roku 2009 jak zapowiedzieli Demon's Souls i wlasnie dla tej gry kupilem ta konsolke (warto bylo, oj warto). Jakos sie potem potoczyly losy ze PS3 sie wkupil spowrotem do łask i kupilem PS4, które narazie nic soba nie reprezentuje. Gdyby nie Demon's Souls pewnie dalej siedzialbym na x360 i bylbym teraz botem.

Opublikowano

LBP było prze-kozakiem, w którym do dzisiaj nie naprawili sieci. Jakoś studia wewnętrzne Sony często z tym mają grube problemy...

Edytowane przez Wieslawa

Opublikowano

lbp to dramat - odwazne slowa odnosnie jednej z najwyzej oceniach gier w dziejach

twoje argumenty zawsze sa jednakowe - to niezgadzanie sie z argumentami kazdego, przywyklem

LBP jest wybitna gra, ale tylko dla dzieci do lat 9 albo fanka.

Opublikowano

w co-opie czy to kanapowym czy sieciowym jest przeciez genialna, sam edytor i levele spolecznosci to tez byla rewolucja w tym gatunku, jedynie nieszczesna bezwladnosc skoku nie zagrala ale jak widac po kazdej nowszej czesci to nie babol a zamierzony pomysl tworcow

w swoim czasie niesamowite wysokie oceny lbp1 czy u2 wg mnie byly jak najbardziej zasluzone

Opublikowano

Call of Duty MW TOP 10 Najlepszy gier ever :reggie: 

Opublikowano

przeszedlem to w 2 wieczory, a te gry robione przez spolecznosc byly niegrywalne.

Opublikowano

Cod4 MW to akurat przeciez w momencie premiery byl top topow jesli chodzi o singla jak i multi - caly swiat oszalal na punkcie tej gry, forumek swego czasu takze

Opublikowano

No fajne bylo, nawet ja troche pogralem, a oprocz CSa tego typu gier nie tykalem.

Opublikowano

Czuje dume, iz juz w 2007 roku hejtowalem Modern Warfare

Opublikowano

T2 puściło 45 mln GTAV do sklepów (10 mln na PS4/Xone)

:obama:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.