Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

A jak ta bajka o samochodach sie nazywała?

Były chyba 3 samochody, jeden nazywał sie (Rołdi) czy jakoś tak XD

Edytowane przez eX4cT_PL

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Bajki o samochodach nie kojarze, ale pamietam jakas o zwierzecych transformersach, a za nic nie pamietam tytulu, zna ktos?

Szef dobrych byl gorylem :D

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Ja pamietam DBZ w polskiej telewizji z francuskim dubbigiem niesamowicie mnie irytował i ten opening 

DRAGON BUL ZED ZED ZED 

Opublikowano

beast wars

Opublikowano

Rayos ziom, przecież jesteśmy w tym samym wieku, rocznik 92

Nie gadaj, że nie oglądałeś Tsubasy na TV4 pokemonów o 15 na Polsacie, nie grałeś w gałe na trzepaku, nie kradłeś jabłek z sadu sąsiada, nie nadziałeś się na płot, nie zrywałeś śliwek z jakiegoś przydrożnego drzewa i nie jedliście ich razem z kumplami aż do porzygu, cudowne czasy ;D  Jasne, że były również gierki i czasem się znerdziło 1 czy 2 dni na kolanach przed TV ale to był tylko dodatek do zarąbistego dzieciństwa. 

1. Nie

2. Czasem

3. Na wsi nikt nie ma trzepaków

4. Nie, byłem nudny do porzygu i nikt mnie nawet na takie wyprawy nie brał

5. Zdarzało się

6. Jadłem śliwki z własnej śliwy

:frog:

ty to w ogole masz smutne zycie do teraz  :P

:frog: :frog: :frog:

Opublikowano

Ja pamietam jedna gre o samochodach, która polecil mi kumpel w podstawówce, ale to byl kozaaaaaaak:

8479_front.jpg

Ehh piekne czasy, piekne zycie...ogladanie Tsubasy, wyjscie na boisko i próbwa oddawania super strzałów. W weekendy spotkania z kolega/kolegami i na zmiane, 3 godzinki grania na konsoli lub w Heroes 2 na PC, potem 4 godzinki pilka nozna na boisku, potem znowu gierki, potem znowu pilka, spać i czekac na nastepny dzien i nastepne gierki.

Pamietam jak mnie ojciec wozil na niemiecki a ja mialem jeszcze pegasusa i kumpel dzwonil na domowy telefon bo przeciez gdzie komórka wtedy, zadzwonil zaraz przed moim wyjsciem "O (pipi)A STARY MAM Nekketsu Kakutō Densetsu NA PEGASUSA, BIJATYCZKA Z POSTACIAMI Z GOAL 3, SZYBKO WRACAJ A JA BEDE CZEKAL NA SCHODZACH POD TWOJA KLATKA BO MNIE TWOJA MATKA NIE LUBI HUIEHUE". Pojechalem na niemca i (pipi) uwazalem co babka do mnie mowi bo w glowie juz mialem kunio kun'a, potem powrót, widok nie zadowolonej matki ze Krzysiek to łobuz i kradnie gierki z bazarów, a ja wy(pipi)ka na matke, odpalamy kunio kun i przeszlismy gierke z 20 razy.

I nie potrzebowalismy nawet DLC zeby sie cieszyc przechodzeniem w kółko tego samego :D

Opublikowano

#TheA-team

Opublikowano

Airwolfa nie ogladalem, ale knight ridera to chyba wszyscy :P

Beast Wars to jest to o zwierzecych transformersach, w niedzielne czy sobotnie poranki na polsacie to lecialo - jaka to wtedy mialo grafike :D :D :D :D

Opublikowano

beast wars

jak to teraz wygląda ;D

W mojej pamięci to była fotorealistyczna animacja

Opublikowano

ja na ps2 mialem tsubase

Cholera zapomniełem o tej czesc a była genialna. Ile godzin sie przegralo w to masakra :).

Opublikowano

No juz sobie sprawdzilem, pamietam, ze potem byl jakis wybuch czy cos i niektorzy zmienili sie w super wersje :D

Opublikowano

Boty to pewnie tylko czarodziejki z księżyca pamietają...

Opublikowano

ewentualnie Daddy gigi

Opublikowano

beast wars

KOCHAŁEM NAJLEPSZA BAJKA EVER a potem okazało się, że to są normalne transformery tylko zmieniające się w zwierzaki a doszedlłem do tego bo zobaczyłem znaczek deceptikonów cóż za twist :obama: co tydzień wstawanie o 8 rano w niedziele żeby nowy odcinek ogladać i oczekiwanie na jakiego teraz padnie robota i w jakie zwierze się przemieni i po czyjej stronie stanie GOTY 10/10 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

A yatamana oglądali? 

yattaman.jpg

Teraz trąci kiczem na kilometr, ale za gówniarza nieźle się do tego szło poślinić.

tumblr_mhasvj0UWX1rbhnqko1_500.gif

:dafuq:  :banderas:  :fsg:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Szanuje bardzo. 

Opublikowano

Przeczytałem historię Rayosa.... i zrobiło mi się smutno. ;frog;

Opublikowano

a kto sie bal ogladac przy rodzicach tygrysia maske? alez wtedy ta bajka kontrowersji wywolala w polskiej prasie :D

z13526345Q,Tygrysia-Maska.jpg

Opublikowano

Pamietam jak przyslali mi WWF WRESTLEMANIE 2000 na N64 (szkoda, ze gry byly takie drogie i wiekszosc trzeba bylo na biezaco srzedawac) i tluklem w nia z kumplem 2 lata prawie dzien w dzien (na przemian z turok 2 i lylat wars <3). Po paru miesiacach nasze walki trwaly po 3 godziny.

2.30 min:

- dobra smieciu teraz cie wykoncze (robie upokarzajacy cios, ktory, jak cos pojdzie zle, to obroci sie przeciwko mnie) i... cyk kontra!

- HAHAHHAHAHA NA TO CZEKALEM LAMUSIE, NA TO CZEKALEM (oklada mnie chopsami na odlew w narozniku0 i... myk, kontra

- BUAHAHAHHA TY DEBILU (teraz za takie "pociski" yeti sle raporty), SPECJALNIE CI DALEM SKONTROWAC TEGO POWER BOMBA, BO JESTES TAKI SLABY, MUAHAHHAHAHAHA, A TERAZ POWTARZAJ: CODZIENNIE RANO PIJE MLECZKO OD MAMY, HAHAHHA :pawel:

Potem, jesli ktorys przegral, to kilka godzin cyzelowal postac, zmienial troszke movelist, wyglad, trenowal z kompem, i tak w kolko :pawel:

Jakie to bylo piekne :frog:

I na koniec 3godzinnej walki tekst typu: dobra, wiecej z toba nie gram, jestes zbyt chuyowy, nie ma wyzwania

:pawel:

Opublikowano

Co ex4ct, tak to japonska konsola, a japonskie bajki zle? :reggie:

Dragon Ball na zawsze w mym sercu
Opublikowano

Pamietam jak przyslali mi WWF WRESTLEMANIE 2000 na N64 (szkoda, ze gry byly takie drogie i wiekszosc trzeba bylo na biezaco srzedawac) i tluklem z nia z kumplem 2 lata prawie dzien w dzien. Po paru miesiacach nasze walki trwaly po 3 godziny.

2.30 min:

- dobra smieciu teraz cie wykoncze (robie upokarzajacy cios, ktory, jak cos pojdzie zle, to obroci sie przeciwko mnie) i... cyk kontra!

- HAHAHHAHAHA NA TO CZEKALEM LAMUSIE, NA TO CZEKALEM (okladka mnie chopsami na odlew w narozniku0 i... myk, kontra

- BUAHAHAHHA TY DEBILU (teraz za takie "pociski" yeti sle raporty), SPECJALNIE CI DALEM SKONTROWAC TEGO POWER BOMBA, BO JESTES TAKI SLABY, MUAHAHHAHAHAHA, A TERAZ POWTARZAJ: CODZIENNIE RANO PIJE MLECZKO OD MAMY, HAHAHHA :pawel:

Potem, jesli ktorys przegral, to kilka godzin cyzelowal postac, zmienial troszke movelist, wyglad, trenowal z kompem, i tak w kolko :pawel:

Teraz to szybka platyna w weekend i wio na pchli targ. Dobrze że The Order będzie do zrobienia w dwa wieczory, mniej hajsu się straci na odsprzedaży.

Albo ten ból dupy klapów, jak jakaś gra, którą kupili trafia do PLUSA :banderas:

Edytowane przez ping

Opublikowano

Pamietam jak przyslali mi WWF WRESTLEMANIE 2000 na N64 (szkoda, ze gry byly takie drogie i wiekszosc trzeba bylo na biezaco srzedawac) i tluklem z nia z kumplem 2 lata prawie dzien w dzien. Po paru miesiacach nasze walki trwaly po 3 godziny.

2.30 min:

- HAHAHHAHAHA NA TO CZEKALEM LAMUSIE, NA TO CZEKALEM (okladka mnie chopsami na odlew w narozniku0 i... myk, kontra

A teraz gałka do przodu na kilka godzin, ogladanie creditsów i next gierka :frog:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.