Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

w kazdej czesci poza 5ka sie da i w kazdej sa za wylaczenie dodatkowe kredyty, poza tym przeciez nie cofa sie automatycznie i nie trzeba naciskac guzika z cofaniem.

ex4ct jakby mial do wyboru bar gdzie sa tylko schabowe i restauracje gdzie jest pelen wybor, w tym schabowe, to by poszedl do baru, typowy slaby charakter, ktory boi sie jakiegokolwiek wyboru.

i co? mam niby walczyć z ochotą wciśnięcia przycisku cofania po wy(pipi)ce na ostatnim zakręcie, jak Frodo Baggins z chęcią założenia tego (pipi)ego pierścienia w LOTR?  :doom:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Wiadomo nie od dziś:

Więcej opcji < mniej

:yao:

Opublikowano

Niech zapowiedza w koncu nowego caliburka :/

Po tym co namco wyczarowało w poprzedniej genracji w tekkenie i caliburze(4 była jeszcze ok) to może niech lepiej tego nie robią.

Virtua Fighter 6 (pipi)a!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

VF w ogóle jeszcze istnieje?

Opublikowano

Nie :/

Opublikowano

Jakieś leszcze wysyłały za dużo życzeń śmierci po przegranych walkach, dotarło to do Seguni i zamknęli studio.

Opublikowano

@nobody, klapki ciagle walcza ze soba, zeby chwalic ps4, mimo ze to guwno obesrane, wiec ja nie widze zadnego problemu :reggie:

Opublikowano

Wiadomo nie od dziś:

Więcej opcji < mniej

:yao:

no to niech będą zawsze możliwe do wyłączenia w opcjach, a nie kusić lamerskimi rozw. w dowolnej chwili. aż mi się przypomina ten obesrany gps z dema RE6, aktywny pod L2, nawet gdy wyłączyliśmy standardowy lokalizator celów.

dawniej, w takim RE2 mieliśmy 3 klucze o różnych logach i kolorach, odpowiadające poszczególnym drzwiom, koło zaworowe i C4, wraz z własną wyobraźnią i szczątkowymi podpowiedziami. Dziś korytarz w kształcie litery L i GPS, aby się w nim nie zgubić.  :yao: x10/10

Opublikowano

Jak ktoś chce cofać, to niech ma taką możliwość, a jak nie, to nie musi. Ja raz gram z cofaniem, a innym razem bez w zależności od tego jak gram. Ktoś mi zabroni? Wolny wybór.

Opublikowano

No ja na pleju jedynce też sobie wbijałem kod na szybkie auto jak miałem ochotę pograć na luzie, a tu niektórym zaraz dupsko się usmaży.

Opublikowano

Jak ktoś chce włączać autopilota żeby samochód sam jechał i operował gazem/hamulcami to niech ma taką możliwość, a jak nie to nie musi. Ja raz gram z autopilotem, a innym razem bez w zależnosci od tego jak gram. Ktoś mi zabroni? Wolny wybór.

Kwestia czasu.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Autopilot w Wipeout i kod na nielimitowane użycia :banderas:

Opublikowano

Te oceny Majory Mask :banderas:

A wy o jakichś szrotach z cofaniem czasu, co jest z wami nie tak.

Opublikowano

Jarasz się grami z automatycznym skokiem, lepiej wyjdź z tematu dobrze Ci radzę, bo tacy mają tu przechlapane.

Taka zelda, no gałę do przodu wychylasz i idzie, samo skacze, gra się przechodzi sama.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Oj zaczęło się w to grać kiedyś na emulatorze i pomyślało się po 10 minut "czemu ja w to cudo nie miałem okazji pograć za dzieciaka". Kupię kiedyś 3dsa i ogram remake'a z przyjemnością, bo nie potrafiłem grać na emu.

Opublikowano

trolling zaszedł za daleko 

Opublikowano

Jarasz się grami z automatycznym skokiem, lepiej wyjdź z tematu dobrze Ci radzę, bo tacy mają tu przechlapane.

czy ja wiem niektórzy hejterzy Drejka jarali się tutaj Batkiem AA Rocksteady. :reggie:

i też był tam wallhack w singlu.  :ogor:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Swobodne celowanie podczas jazdy w gta sa (zmieniajace zupelnie gre). :banderas:

Nobody w Batmanie ma to chociaz uzasadnienie, bo Wayne posiada sprzet (kostium), a Joel.. no wlasnie

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

Już sam soundtrack tej gry zasługuje na 9/10. A klimat? Sidequesty? Paaanie... Czemu żyje w Sony Landzie. Już w Niemieckim odpowiedniku CW byłoby tutaj więcej nintendozboczków.

Opublikowano

w kazdej czesci poza 5ka sie da i w kazdej sa za wylaczenie dodatkowe kredyty, poza tym przeciez nie cofa sie automatycznie i nie trzeba naciskac guzika z cofaniem.

ex4ct jakby mial do wyboru bar gdzie sa tylko schabowe i restauracje gdzie jest pelen wybor, w tym schabowe, to by poszedl do baru, typowy slaby charakter, ktory boi sie jakiegokolwiek wyboru.

i co? mam niby walczyć z ochotą wciśnięcia przycisku cofania po wy(pipi)ce na ostatnim zakręcie, jak Frodo Baggins z chęcią założenia tego (pipi)ego pierścienia w LOTR? :doom:

Można wyłączyć w opcjach tak samo jak nasłuch w twoim kochanym tlou :sorcerer:
Opublikowano

Swobodne celowanie podczas jazdy w gta sa (zmieniajace zupelnie gre). :banderas:

Nobody w Batmanie ma to chociaz uzasadnienie, bo Wayne posiada sprzet (kostium), a Joel.. no wlasnie

No to niech Platynowi zrobią autoregenerację w Metal Gear Rising i Vanishu 2 i uzasadnią go exoszkieletem, to nikt się nie doyebie.  :notsure:

Efekt jest ten sam plus (a nawet dużo lepszy) + nie da się go wyłączyć. No i na poziomie Survivor Joel tego trybu już nie miał w ogóle, tak więc... 

a tak na serio to nie wyobrażam sobie przechodzić Batka bez wallhacka, będąc sam przeciwko kilku typom z karabinami i bez możiwości leczenia, no ale to już wina konstrukcji gry - zdecudowanie lepszy byłby radar w stylu MGS1-2.

Opublikowano

W sumie większa cześć dnia upłynęła z beka z u4 i jego 60fps

No ale wtedy siedziałeś pod kamieniem

I co na to teraz twoi insajderzy co ? CO?

Opublikowano

i co? mam niby walczyć z ochotą wciśnięcia przycisku cofania po wy(pipi)ce na ostatnim zakręcie, jak Frodo Baggins z chęcią założenia tego (pipi)ego pierścienia w LOTR? :doom:

Można wyłączyć w opcjach tak samo jak nasłuch w twoim kochanym tlou :sorcerer:

tak no ehe

Opublikowano

O jezu ale mi dowaliłeś bo tylko w 5 sie nie da

:frog:

Opublikowano

Przecież w Vanquishu masz autoregeneracje nawet na hardzie, ktora ci wlacza slow mo jak stracisz krytycznie zycie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.