Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

w kazdej czesci poza 5ka sie da i w kazdej sa za wylaczenie dodatkowe kredyty, poza tym przeciez nie cofa sie automatycznie i nie trzeba naciskac guzika z cofaniem.

ex4ct jakby mial do wyboru bar gdzie sa tylko schabowe i restauracje gdzie jest pelen wybor, w tym schabowe, to by poszedl do baru, typowy slaby charakter, ktory boi sie jakiegokolwiek wyboru.

i co? mam niby walczyć z ochotą wciśnięcia przycisku cofania po wy(pipi)ce na ostatnim zakręcie, jak Frodo Baggins z chęcią założenia tego (pipi)ego pierścienia w LOTR?  :doom:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Wiadomo nie od dziś:

Więcej opcji < mniej

:yao:

Opublikowano

Niech zapowiedza w koncu nowego caliburka :/

Po tym co namco wyczarowało w poprzedniej genracji w tekkenie i caliburze(4 była jeszcze ok) to może niech lepiej tego nie robią.

Virtua Fighter 6 (pipi)a!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

VF w ogóle jeszcze istnieje?

Opublikowano

Nie :/

Opublikowano

Jakieś leszcze wysyłały za dużo życzeń śmierci po przegranych walkach, dotarło to do Seguni i zamknęli studio.

Opublikowano

@nobody, klapki ciagle walcza ze soba, zeby chwalic ps4, mimo ze to guwno obesrane, wiec ja nie widze zadnego problemu :reggie:

Opublikowano

Wiadomo nie od dziś:

Więcej opcji < mniej

:yao:

no to niech będą zawsze możliwe do wyłączenia w opcjach, a nie kusić lamerskimi rozw. w dowolnej chwili. aż mi się przypomina ten obesrany gps z dema RE6, aktywny pod L2, nawet gdy wyłączyliśmy standardowy lokalizator celów.

dawniej, w takim RE2 mieliśmy 3 klucze o różnych logach i kolorach, odpowiadające poszczególnym drzwiom, koło zaworowe i C4, wraz z własną wyobraźnią i szczątkowymi podpowiedziami. Dziś korytarz w kształcie litery L i GPS, aby się w nim nie zgubić.  :yao: x10/10

Opublikowano

Jak ktoś chce cofać, to niech ma taką możliwość, a jak nie, to nie musi. Ja raz gram z cofaniem, a innym razem bez w zależności od tego jak gram. Ktoś mi zabroni? Wolny wybór.

Opublikowano

No ja na pleju jedynce też sobie wbijałem kod na szybkie auto jak miałem ochotę pograć na luzie, a tu niektórym zaraz dupsko się usmaży.

Opublikowano

Jak ktoś chce włączać autopilota żeby samochód sam jechał i operował gazem/hamulcami to niech ma taką możliwość, a jak nie to nie musi. Ja raz gram z autopilotem, a innym razem bez w zależnosci od tego jak gram. Ktoś mi zabroni? Wolny wybór.

Kwestia czasu.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Autopilot w Wipeout i kod na nielimitowane użycia :banderas:

Opublikowano

Te oceny Majory Mask :banderas:

A wy o jakichś szrotach z cofaniem czasu, co jest z wami nie tak.

Opublikowano

Jarasz się grami z automatycznym skokiem, lepiej wyjdź z tematu dobrze Ci radzę, bo tacy mają tu przechlapane.

Taka zelda, no gałę do przodu wychylasz i idzie, samo skacze, gra się przechodzi sama.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Oj zaczęło się w to grać kiedyś na emulatorze i pomyślało się po 10 minut "czemu ja w to cudo nie miałem okazji pograć za dzieciaka". Kupię kiedyś 3dsa i ogram remake'a z przyjemnością, bo nie potrafiłem grać na emu.

Opublikowano

trolling zaszedł za daleko 

Opublikowano

Jarasz się grami z automatycznym skokiem, lepiej wyjdź z tematu dobrze Ci radzę, bo tacy mają tu przechlapane.

czy ja wiem niektórzy hejterzy Drejka jarali się tutaj Batkiem AA Rocksteady. :reggie:

i też był tam wallhack w singlu.  :ogor:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Swobodne celowanie podczas jazdy w gta sa (zmieniajace zupelnie gre). :banderas:

Nobody w Batmanie ma to chociaz uzasadnienie, bo Wayne posiada sprzet (kostium), a Joel.. no wlasnie

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

Już sam soundtrack tej gry zasługuje na 9/10. A klimat? Sidequesty? Paaanie... Czemu żyje w Sony Landzie. Już w Niemieckim odpowiedniku CW byłoby tutaj więcej nintendozboczków.

Opublikowano

w kazdej czesci poza 5ka sie da i w kazdej sa za wylaczenie dodatkowe kredyty, poza tym przeciez nie cofa sie automatycznie i nie trzeba naciskac guzika z cofaniem.

ex4ct jakby mial do wyboru bar gdzie sa tylko schabowe i restauracje gdzie jest pelen wybor, w tym schabowe, to by poszedl do baru, typowy slaby charakter, ktory boi sie jakiegokolwiek wyboru.

i co? mam niby walczyć z ochotą wciśnięcia przycisku cofania po wy(pipi)ce na ostatnim zakręcie, jak Frodo Baggins z chęcią założenia tego (pipi)ego pierścienia w LOTR? :doom:

Można wyłączyć w opcjach tak samo jak nasłuch w twoim kochanym tlou :sorcerer:
Opublikowano

Swobodne celowanie podczas jazdy w gta sa (zmieniajace zupelnie gre). :banderas:

Nobody w Batmanie ma to chociaz uzasadnienie, bo Wayne posiada sprzet (kostium), a Joel.. no wlasnie

No to niech Platynowi zrobią autoregenerację w Metal Gear Rising i Vanishu 2 i uzasadnią go exoszkieletem, to nikt się nie doyebie.  :notsure:

Efekt jest ten sam plus (a nawet dużo lepszy) + nie da się go wyłączyć. No i na poziomie Survivor Joel tego trybu już nie miał w ogóle, tak więc... 

a tak na serio to nie wyobrażam sobie przechodzić Batka bez wallhacka, będąc sam przeciwko kilku typom z karabinami i bez możiwości leczenia, no ale to już wina konstrukcji gry - zdecudowanie lepszy byłby radar w stylu MGS1-2.

Opublikowano

W sumie większa cześć dnia upłynęła z beka z u4 i jego 60fps

No ale wtedy siedziałeś pod kamieniem

I co na to teraz twoi insajderzy co ? CO?

Opublikowano

i co? mam niby walczyć z ochotą wciśnięcia przycisku cofania po wy(pipi)ce na ostatnim zakręcie, jak Frodo Baggins z chęcią założenia tego (pipi)ego pierścienia w LOTR? :doom:

Można wyłączyć w opcjach tak samo jak nasłuch w twoim kochanym tlou :sorcerer:

tak no ehe

Opublikowano

O jezu ale mi dowaliłeś bo tylko w 5 sie nie da

:frog:

Opublikowano

Przecież w Vanquishu masz autoregeneracje nawet na hardzie, ktora ci wlacza slow mo jak stracisz krytycznie zycie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.