Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Akurat hejty na cien mordoru sa bezsensowne, bo ta gra to taki assassin, jakim assassin zawsze chcial byc, ale nie mogl + nemesis + bardzo udany system walki wzorowany na batmanie.

W piatce najlepszych gier tamtego roku SPOKOJNIE.

BEKA 

:dynia: 

10/10 co nie?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Akurat hejty na cien mordoru sa bezsensowne, bo ta gra to taki assassin, jakim assassin zawsze chcial byc, ale nie mogl + nemesis.

Gra podobno mega łatwa i zero wyzwania?

Większe wyzwanie niż Wind Waker. Lepsza fabuła niż Wind Waker. Lepszy gameplay niż Wind Waker. Lepsza grafika niż Wind Waker.

Dokladnie, co to ma byc?

Chcesz mega wyzwania manualnego to sobie ustaw guitar hero na expert i jedziesz.

Najlepsze jest to, ze hejtuja to ludzie, dla ktorych gra zycia jest GTA V z auto, (pipi)a, aimem.

Opublikowano

Akurat hejty na cien mordoru sa bezsensowne, bo ta gra to taki assassin, jakim assassin zawsze chcial byc, ale nie mogl + nemesis.

Większe wyzwanie niż Wind Waker. Lepsza fabuła niż Wind Waker. Lepszy gameplay niż Wind Waker. Lepsza grafika niż Wind Waker.

Spojrzalem na to co napisałes. Potem na Twój avatar. Potem znowu na to co napisałes.

Teraz juz rozumiem :reggie:

Opublikowano

772955054.png

Opublikowano

bluber Ty grałeś w ogóle w tego Mordora na next genach? czy na past genach?

Opublikowano

Akurat hejty na cien mordoru sa bezsensowne, bo ta gra to taki assassin, jakim assassin zawsze chcial byc, ale nie mogl + nemesis + bardzo udany system walki wzorowany na batmanie.

W piatce najlepszych gier tamtego roku SPOKOJNIE.

BEKA 

:dynia:

10/10 co nie?

Jak tam pojedynki na R2 w GTAV? Jak szybko naciskasz spust? :obama:

GTA V to gra STWORZONA DLA EMPIKOWEGO JANUSZA.

NIE MUSISZ NAWET CELOWAC.

STRZELANINA W KTOREJ NIE MUSISZ CELOWAC.

No troche slabo.

Opublikowano

Nie jaram sie GTA V

bluber Ty grałeś w ogóle w tego Mordora na next genach? czy na past genach?

Grałem na PS4.

bluber nie gral w ogole xD ogrywa wszystko na yt.

Ten jaki judasz, ale nie udalo ci sie. 

Opublikowano

W gta jest free aim, no tak, co to zmienia.

Opublikowano

Taki ulungów jak yeti czy czez to przerasta wyłączenie opcji w menusach lol

Opublikowano

To za trudne dla Jaczesa, on lubi jak wszystko robi się samo jak w asasynach i mordorach.

Opublikowano

To za trudne dla Jaczesa, on lubi jak wszystko robi się samo jak w asasynach i mordorach.

I JESZCZE WOLF AMONG US I WALKING DEAD ORAZ RYSE najlepiej jak gra sama wbija platyne 

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Od Walking Dead to wara, to raz, a dwa od Mordoru tez. Skillowce psia mac. Odpalcie sobie chocby rogue galaxy to sie obeY(pipi)ie.

Opublikowano

Uderz w stół a janusz się odezwie. :dafuq:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Za mlody w uszach jestes zeby szczekac. Pisalem nie raz. Idz kopac doly to moze wreszcie sobie kupisz PS4 przed Mondrym.

Opublikowano

Podwojne standardy.

Fani r* jak klapy, tylko gorzej :)

GRE ZACZYNASZ Z WLACZONYM AUTOAIMEM = GRA DLA JANUSZY

Opublikowano

Za mlody w uszach jestes zeby szczekac. Pisalem nie raz. Idz kopac doly to moze wreszcie sobie kupisz PS4 przed Mondrym.

Masz za słabą psychikę na internet. Pisałem Ci to nie raz. :dafuq:

Kupno PS4 to nie problem, problemem jest brak gier. Dopiero BB w marcu. :fsg:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Podwojne standardy.

fajni gó.wna rozmazanego gorzej niż klapy, yeti juz was wczoraj zmasakrował scigałka z przewijaniem, bijatyka w ktorej po tutorialu rozpier.dalasz wszystko, fps z botami, halo popłuczyny po dobrym multi, tomb raider samograj, QB cinematic samograj i coś jeszcze? Nic samo gów.no rozmazane 720p w Hardline, ktory ma grafike z ps3. 

Czez koneser gejmingu grajacy w unity i mordora ahahaha wolfik, walking dead super gry kurtyzano 

MARZEC W KRÓLESTWIE NIEBIESKIM NAJLEPSZY W TYM ROKU DLA GRACZY 

Hotline Miami 2 oraz Bloodborne 

:banderas:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Podwojne standardy.

GRE ZACZYNASZ Z WLACZONYM AUTOAIMEM = GRA DLA JANUSZY

To co powiedzieć o grze gdzie wszystko robisz dwoma przyciskami i nie mozesz tego zmienić? :reggie: 

Dave Januczezky

Opublikowano

Yeti niech lepiej najpierw trochę pogra zanim się wypowie na ich temat  :reggie:

Opublikowano

Nie wiem, ta gra to nie mordor, w mordorze korzystasz z wszystkich guzikow + kombinacji kilku. Gta cie za bardzo rozpiescilo :kaz:

Przyznaj sie kur va ze nie grales, a nie piszesz debilizmy.

Ja yebie, ide grac w lost odyssey.

Opublikowano

Ea to ogólnie powinna spłonąc za zamkniecie studia Ea Big.

Def jam :(

Opublikowano

Tak strzelanie z łuku w slow motion, jump i kontra z każdej sytuacji TAK BARDZO SKILLOWE

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.