Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

tez mialem chrapke po mordorze na gre tego typu.

Niemal natychmiast po odpaleniu unity mi przeszlo xD

Teraz zmuszam sie, zeby ruszyc dalej, "moze bedzie lepiej".

Niestety, w przypadku ubisroftu nigdy nie jest lepiej :reggie:

Z ostatnich gier UBI tylko Raymany i Far Cry 3 ( w 4 nie grałem)  do mnie przemawiają. Ta firma przed laty  była dla mnie nr 1. K u r wa Rainbow Six, Prince of Persia, Beyound Good and Evil, Brothers in Arms, Ghost Recon     :yuno:  What happened?????

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Czyli czezky jednak wykrecil sie z zakladu.

Opublikowano

Nie rozumiem?

Zaklad byl, ze order bedzie mial 80% na metacritics. Ja mowilem, ze nie bedzie. Ragus spisal zasady, userzy chcieli zeby bylo na GR, bo bardziej rzetelne. Powiedzialem, ze wszystko jedno na czym - zeby yeti nie spekal tak szybko.

Wszystko jest na forum.

Yeti wrocil po 2 dniach od zawarcia zakladu i powiedzial, ze on sam napisze recke ordera na 8/10 i wygra zaklad.

Wydaje mi sie, ze yeti moze byc chyba lekko uposledzony :(

Wiec niech nikt sie z niego nie smieje, nikt by nie chcial byc na jego miejscu.

Opublikowano

To moze w koncu 2 partie zdecyduja sie na jedna wersje co?

Opublikowano

Ja przy RDR popelnilem najwiekszy growy blad w zyciu, uznalem, ze mnie srednio interesuje i pewnie w niego nie zagram, wiec obejrzalem rzekomo genialne zakonczenie

kur. wa zaluje. gry z tego powodu niedokonczylem, ale jest teraz nr 1 na liscie do ogrania. nie wiem jak moglem wpasc na tak glupi pomysl :(

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

Czekam az yeti skresli 6ke w duzym lotku zaraz po losowaniu i zaniesie do siedziby lotto.

"NIE WYJDEM BEZ MOJICH MILJONOF!!!!!!!!!!!!!"

Opublikowano

Ja zrobilem najwiekszy growy blad w zyciu, uznalem, ze RDR mnie srednio interesuje i pewnie w niego nie zagram, wiec obejrzalem rzekomo genialne zakonczenie

kur. wa zaluje. gry z tego powodu niedokonczylem, ale jest teraz nr 1 na liscie do ogrania. nie wiem jak moglem wpasc na tak glupi pomysl :(

Ale ty matoł jesteś XD RDR do dziś ma prze za(pipi)istą grafikę o gameplayu nie wspomnę. Weź obejrzyj jakiś western z Clintem i zagraj w RDR- jedną z najlepszych gier poprzedniej generacji i nie tylko. Suteq źle mówię? :P

Opublikowano

i tak to wszystko jest subiektywnym odczuciem...

To moze w koncu 2 partie zdecyduja sie na jedna wersje co?

Jest jedna wesja - order w tydzien po premierze mial byc gra 8/10.

Yeti zrozumial to tak, ze wlasnorecznie napisze recenzje, wystawi 8/10, a ja wylece z forum.

Kawal o yetim:

yeti, jak wspominasz podstawowke?

- super! najlepsze 13 lat mojego zycia!

Opublikowano

Ale ty matoł jesteś XD RDR do dziś ma prze za(pipi)istą grafikę o gameplayu nie wspomnę. Weź obejrzyj jakiś western z Clintem i zagraj w RDR- jedną z najlepszych gier poprzedniej generacji i nie tylko. Suteq źle mówię? :P

Grac oczywiscie gralem, mysle ze przeszedlem gdzies z 1/3, ale dziwnie mi sie gralo znajac zakonczenie, mimo ze sama gra jest swietna. Mam nauczke na przyszlosc.

Opublikowano

ja nie skonczylem persony, bo neichcacy trafilem na spoiler kto zabija.

Zostal mi ostatni "swiat", 60h na marne :/

Opublikowano

Yeti wymyslil po prostu nowe zasady oceniania gier, czyli bierzemy pod uwage wszystkie oceny danej gry i wybieramy te, ktora nam odpowiada :reggie:

jak typowy klap, miliony standardow, byle tylko wyszlo na ich

Opublikowano

Ps4 jest najlepsze.

Opublikowano

Mogloby byc lepiej wykonane w tej cenie, ale fajna konsolka.

No i pady mogloby trzymac dluzej niz 2h w grze po sieci, no ale nie mozna miec wszystkiego.

Opublikowano

panowie a jak u was z GTA 1 i 2?

za dzieciaka zagrywałem sie w to całymi dniami w kafejkach, a jak odpaliłem jakiś rok temu to wku.rwiony wyłączyłem po godzinie :frog:

Ja raz na jakiś czas odpalam sobie, świetne gry, 1 uwielbiam i nigdy mi sie nie nudzi, to samo w sumie mam z częścią drugą

szkoda ze juz nie mam tyle czasu co kiedys na gry :frog:

Co do PS4 to faktycznie fajna konsola tylko ch,ujowo ze ma usb z przodu i pad trzyma 6h

Ciekawe czy kiedys wypuszcza pada z prawdziwego zdarzenia

Opublikowano

Na dobranoc musze przyznac, ze zielona brac ponownie milo zaskakuje, Dave i ping nie jaraja sie gta i rockstarem, myslalem, ze tylko mnie skreca jak widze teksty typu gta v mesjaszem generacji, tfu.

Opublikowano

no ale unreal turnament to ty szanuj

Opublikowano

Czezky pisze prawdę, jak kupiłem ps3 to na dysku była cebulowa wersja RDR(kolejny raz, po U2, ogrywałem niby jedną z lepszych gier generacji sporo po premierze i nie udzielał mi się hype) i gra była tak kure,wsko nudna, że nie doszedłem nawet do Meksyku.

MP3 to jak na razie najlepszy tytuł od rockstar, handlujcie z tym.

Opublikowano

Nie skonczylem RDR, nie skonczylem GTA IV, mie skonczylem GTA V mimo, ze podchodzilem do tych gier po kilka razy. Fenomen, ktorego nie rozumiem

Edytowane przez Welna

Opublikowano

Wojenki o tym ze xbox to (pipi) jeszcze zrozumiem. Ale kto jaki ma gust i czy nie sprawial mu trudnosci level z heli to juz dla mnie abstrakcja.

Opublikowano

Gta 4 w dniu premiery było mocnym sztosem i kopem w potylice ale tak oceniając na chłodno i obiektywnie to jednak nudne szarobure guwno w monotonnymi misjami. Gta 5 miało zaj,ebisty początek, misje Franklina goty aż przypominało się latanie murzyńcem CJem, później mega klimatyczny Trevor i jego pustkowia ale coś ze,srało się pod koniec. Od momentu pojawiania się tych czerstwych agentów i ich z dupy misji pojawiało się uczucie chęci jak najszybszego zobaczenia napisów końcowych.

Z kolei MP3 to idealna strzelanka, takich pokładów miodu z wirtualnego zabijania jeszcze w historii gamingu nie było, błagam niech rockstar wyłoży lachę na rdr i zrobi nex genowego Maxa albo chociaż remaster w 1080p bo grafika na pc do dziś miażdży pyte a u siebie mogę sobie pozwolić zaledwie na 720p w rock solid 25fps.

Opublikowano

Jak każda gra R*  :reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.