Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Gex <3 Dal bym duzo za nowego Gexa 

Najlepsza platformówka jaka powstała :)

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

@ssxx1

Tak, o to mi chodzi. Grałem w to dawno i pamiętam, że najbardziej zawiesiłem się chyba na 11 levelu z jakimś ośrodkiem paliwowym czy coś. Długo się błąkałem zanim odnalazłem przejście. Gierka daje w kość nieźle, to fakt.

Zawsze stekanie nad tym mozesz zamienic na inne zajecie. Nie widze problemu.

Zawsze mnie bawi ten tekst, serio. Na szczęście nie wszystkie obecne gry są chvjowe.

Opublikowano

Zawsze mnie bawi ten tekst, serio. Na szczęście nie wszystkie obecne gry są chvjowe

I chwała za to,że można jeszcze znaleźć coś sensownego w tym zalewie góvna od Ubi czy EA.

Opublikowano

Jeśli mowa o platformówkach to numerem jeden jest raczej

Opublikowano

O cholera Tomba ile w to sie grało. Siedziało sie bez opisów i kombinowało co do czego. Kapitalna gierka co ja bym dał za jakis remake albo choc wersje HD.

Opublikowano

nope, klonoa na psx

Opublikowano

Rozmowa o klasycznych platformowkach, a żaden klapek nie przytoczyl Crasha? Jesten zaintrygowany

Opublikowano

Jak o platformowkach mowa to przyznawac sie kto gral w kapitana pazura aka captain claw. Kiedys byla do jakiejs gazetki dolaczona, swietna i trudna gierka. Oczywiscie nigdy nie skonczylem :(

Opublikowano

Jak o platformowkach mowa to przyznawac sie kto gral w kapitana pazura aka captain claw. Kiedys byla do jakiejs gazetki dolaczona, swietna i trudna gierka. Oczywiscie nigdy nie skonczylem :(

Nie do jakies gazetki tylko do CyberMychy ;D
Opublikowano

Przywołuję MESJASZA

jazz1.jpg

Ulalala :obama:

Opublikowano

Ja miałem normalne wydanie pudełkowe w big boxie jak jeszcze w gazetach nie było,ale też zaciąłem się gdzieś pod koniec gry(przeszedłem tą atlantydę).

Ja Crasha nigdy za stricte platformówkę nie uważałem,bo tam co plansze był mega roz(pipi) gatunkowy. Zacna trylogia,ale trochę zbyt łatwa.

Croc 1 i 2 to też były kosiory. Nie wiem czemu tyle osób wiesza psy na tych grach w necie :/

Opublikowano

Przywołuję MESJASZA

jazz1.jpg

Mam nadzieję, że wszyscy grali czerwonym?

Opublikowano

Przywołuję MESJASZA

jazz1.jpg

Multiplayer na jednym komputerze na lekcjach infy w podstawówce <ok>

Edytowane przez Tommo

Opublikowano

Nie ogarniam, że jeszcze remake'u nie zrobili. Zbrodnia.

Opublikowano

O cholera Tomba ile w to sie grało. Siedziało sie bez opisów i kombinowało co do czego. Kapitalna gierka co ja bym dał za jakis remake albo choc wersje HD.

Przeszedłem dopiero kilka lat temu, za czasów szaraka nie dałem rady.

Plus sekcja z cholernym wagonikiem...

Opublikowano

Przywołuję MESJASZA

jazz1.jpg

Opublikowano

Misja The Driver z VC :banderas:

ale jak wygrałeś i mogłeś sam się rozbijać tym cackiem, słodki jezusie jaka to była przyjemność

ja mialem od gta 3 zajawke na szukanie unique colored / bulletproof samochodow. Pamietam savanne cesara z SA, albo czarne voodoo z VC. I chyba właśnie z tym sabre turbo też można było ze snajpy odstrzelić kierowcę i skitrać do garażu

Opublikowano

Klocuch w Console wars :facepalmz:

Opublikowano

Patrzcie jak sie Colin spasl:t0gACWL.png

oNuzjAI.png

Opublikowano

patrzcie jak Bansai prze(pipi)ał awans  :reggie:

Opublikowano

pamiętam, że to była jedna z pierwszych gier które maxowałem na PSXie :P

Bugs-Bunny-Lost-in-Time_2.jpg

Swoją drogą, jest na forumku temat w stylu "jaka to gra"? Bo szukam właśnie jednej gry z dzieciństwa już jakiś czas i dalej nie wiem jak się mogła nazywać.

Opublikowano

patrzcie jak Bansai prze(pipi)ał awans  :reggie:

:nvmnd:

Opublikowano

w działach platform są zazwyczaj tematy w stylu "szukam gry",

:nvmnd:

no dobra, wezmę się za siebie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.