Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

taki że zrobi się z tego gra interaktywny film na 10h. 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Mnie tylko interesuje czy Yeti sie juz pozegnal ze swoja ekipa i pod jakim nowym nickiem bedzie sie udzielal.

Opublikowano

Osiagniecie za przejscie gry - zdobyte. Czas 5 godzin. Co ma do tego pierwsze osiagniecie? Liczy sie od czasu zdobycia 1? Znacie gre w ktorej tak bylo? Znacie gre AAA dla januszy gdzie nie dostajesz 1 trofeum po 10 minutach gry? Ja odpalajac fife 15 pierwszy raz dostalem chyba 50gs xD

Opublikowano

Twórcy BB twierdzą, że gra jeszcze bardziej wyladniała od gamescomowego buildu.

No ale oczywiście boty widzą downgrade, jak w każdym exie na PS4 :( dziwny przypadek.

Opublikowano

a Ty po gifach :reggie: 

Opublikowano

Osiagniecie za przejscie gry - zdobyte. Czas 5 godzin. Co ma do tego pierwsze osiagniecie? Liczy sie od czasu zdobycia 1? Znacie gre w ktorej tak bylo? Znacie gre AAA dla januszy gdzie nie dostajesz 1 trofeum po 10 minutach gry? Ja odpalajac fife 15 pierwszy raz dostalem chyba 50gs xD

Przede wszystkim znamy trofea w The Order.

Opublikowano

ESESEX, Order trwa od 8 do 10 godzin. Już było o tym.

Ja nie pytam ile trwa tylko nad czym wy myslicie i jak na to wpadliscie, ze jezeli trofeum za przejscie gry ktos dostal po 5h to Z TEGO WYNIKA, ze gra ma 10. O to pytam.

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

Oj ten Order dostanie niezły pogrom w reckach. Stawiam naprawde z 60 % na metacritic. Oczywiscie od tych samych co kazdemu Call of duty daja co roku same 9 i 10.

Opublikowano

Ja w temacie The Order przed minutą. 

xjflxxf.gif?w=562

no ale... nie ma downgrade.  :mellow:

Opublikowano

Ja nie pytam ile trwa tylko nad czym wy myslicie i jak na to wpadliscie, ze jezeli trofeum za przejscie gry ktos dostal po 5h to Z TEGO WYNIKA, ze gra ma 10. O to pytam.

Po 5 godzinach czego? Przecież żadna strona nie podaje czasu od rozpoczęcia gry. Weź się gościu doinformuj, bo skąd się to 5h wzięło było już 10 razy napisane.

Opublikowano

Trofeum za przejście gry dostał 5 godzin po zdobyciu pierwszego trofeum. I uprzedzając - to pierwsze mu nie wpadło automatycznie po 10 minutach, bo ktoś inny po przejściu gry w ogóle go nie miał.

Opublikowano

Zabawnie się czyta jak najbardziej zatwardziałe klapy nadal się łudzą,że łorder 1886 będzie dobra "grą" :kaz:

Szykuje się przepiękny film z 5h za 250zł. Szał pał i latające dolary. Dycha na cyce za coś takiego się należy,a nie milionowa sprzedaż.

Opublikowano

The Order bedzie dobra gra, preorder jest, trzeba wspierac nowe marki.

Opublikowano

Zabawnie się czyta, jak niektórzy praktycznie się modlą, żeby ta przepiękna gra, nowe ip osadzone w ciekawym settingu i pierwszy duży projekt fajnego developera koniecznie okazała się porażką. Jak można być takim małym hejterkiem? :facepalmz:

Opublikowano

Zabawnie się czyta, jak niektórzy praktycznie się modlą, żeby ta przepiękna gra, nowe ip osadzone w ciekawym settingu i pierwszy duży projekt fajnego developera koniecznie okazała się porażką. Jak można być takim małym hejterkiem? :facepalmz:

Nikt nie przeczy,że będzie to "przepiękna "gra", nowe ip osadzone w ciekawym settingu i pierwszy duży projekt fajnego developera",ale twórcy nie pomagają wymigując się od odpowiedzi o gameplay. Z tego co do tej pory pokazali to wychodzi balas press x to jason za ćwierć kawfla. Podziękuję za takie nowe ip.

Opublikowano

The Order, pierwsza gra na PS4, która jako tako mnie interesuje. Jeszcze z 2 gry i może kupię ten chwiejący się bubel.

Opublikowano

Dla mnie byłoby super jakby ta gra była dobra, ale niestety będzie tylko wyglądać. 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

taki że zrobi się z tego gra interaktywny film na 10h. 

Swój człowiek. :fsg:

Opublikowano

jak można sprawdzić wielkość gifa którego się wkleja, dostałem ostrzeżenia od bota który czekał na poślizg zwyciężcy życia.;(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.