Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

nie fikaj bo wrzuce zdjecie lub gifa z drivecluba

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Panowie (mowie o graczach nie kazulach), czy jestescie na to gotowi? CZY JESTESCIE GOTOWI? Fanom Soulsow radze wypic melise przed kliknieciem w spoiler. Rak z przerzutami do sasiadow gwarantowany!

2gPCKL5.png

v9qEPZ.gif

Opublikowano

ty lepiej sie wytlumacz sie Bansai czemu dzialasz aktywnie na dwoch forach i nasze kochane psx extreme cie nie zadowala w pelni :dog:

Opublikowano

Co te Sony robi z ludźmi, to ja nie wiem...

- horror ?

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

@Fiś

2 posty na miesiac nie nazwalbym aktywnym udzielaniem sie. xD Ale kiedys faktycznie tam siedzialem, pozniej na szczescie odkrylem forumka. Teraz tylko lubie tam wchodzic i znajdywac rodzynki, wiesz, taka internetowa wyprawa na lowy, ale zamiast na zwierzyny czy ryby, poluje na rodzynki.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

To tak jakby spać z dwiema kobietami

inni mogą zazdrościć

Opublikowano

inni mogą zazdrościć

photo-54510.png?_r=1424046513

Opublikowano

ex4ct, no nie do konca, jak wchodzi na te dwa fora i widzi takiego posta jak powyzej, to tak jakby wzial do lozka 2 kobiety, a jedna okazala sie facetem :(

Edytowane przez Copper

Opublikowano

No, czasem trafi sie taki grubszy rodzyn jak ten wyzej i trzeba sie z onkologiem na wizyte umawiac.

Opublikowano

ja tam od lat lurkuje (konta nie mam) tematy o roznych odlonach pesa bo u nas na forumku w tych tematach od lat jest echo, a tam kazda oslona ma po 100 stron i od niektorych uzytkownikow to mozna raka dostac, powaga to forum ze srednia wieku under7

Opublikowano

ex4ct, no nie do konca, jak wchodzi na te dwa fora i widzi takiego posta jak powyzej, to tak jakby wzial do lozka 2 kobiety, a jedna okazala sie facetem :(

XD

Fakt

Opublikowano

Panowie (mowie o graczach nie kazulach), czy jestescie na to gotowi? CZY JESTESCIE GOTOWI? Fanom Soulsow radze wypic melise przed kliknieciem w spoiler. Rak z przerzutami do sasiadow gwarantowany!

2gPCKL5.png

v9qEPZ.gif

:dafuq: :dafuq: :dafuq:

Opublikowano

Już rozgrzewam walec.

Opublikowano

Ciag dalszy:

wd0cKmW.png

Obywatelu, czyn swoja powinnosc, jego psn to mieszko82, wyslij mu wiadomosc i napisz co o nim sadzisz. Szkoda ze waglika przez psn nie mozna wysylac.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

2gPCKL5.png

:mog:  :obama: Tyle januszostwa w jednym poście

Opublikowano

Yeti to zrobil jakis falstart z opuszczeniem forum po ostatnich njusach z the order, czy jest na piwie z kolegami? :kaz:

Opublikowano

Zakaldzik bedzie ciekawy, Colin napisal wczoraj w statusie ze da im szanse wyjsc z tego po mesku a jak nie to 2 dusze do hadesu :obama:

Opublikowano

YETI pewnie coś przeskrobał i ma zakaz pisania.

Z FB PS PL:

W te wakacje świat stanie w płomieniach! Do wielkich premier na PS4 w tym roku dodajemy kolejny tytuł - zobaczcie pierwszy trailer Just Cause 3!

Oni chyba nie ogarniają, że Holiday to są Święta Bożego Narodzenia.

Gdyby miało wyjść w wakacje to byłoby po prostu Summer 2015.

Opublikowano

Zakaldzik bedzie ciekawy, Colin napisal wczoraj w statusie ze da im szanse wyjsc z tego po mesku a jak nie to 2 dusze do hadesu :obama:

1899-emperor-palpatine-good-good-let-the

Opublikowano

Mazzeo podj,ebał za coś jetiego.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.