Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

zachwyty nad orderem w jego temacie karza mi tylko twierdzic ze mialem racje stwierdzajac ze playstation = roznorodnosc, kazda potwora znajdzie swojego amatora

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

zapowiedzieli juz remaster the ordera za rok, uwaga - 4K!!! w spoilerze 1 screen

B-Snb9xIYAAUv8a.jpg

Opublikowano

No i czemu na nich nie krzyczysz i nie przeklejasz jakichś postów z ch.ujogafa, że nie mają racji?

Bo to moja drużyna? Czy ktoś z PO skrytykowałby głupstwa innego polityka PO?

O kolejny po mendrku, TO MOJA DRUGA RODZINA PLEJSTEJSZYN TAK BARDZO CHCE BYC AKCEPTOWANY <3 PROSZE KOCHAJCIE MNIE

No tak, Playstation to rodzina, każdemu, kto przywłaszczył do domu bezdomną plejkę, jestem gotów poświęcić własne życie, pomóc w ciężkiej sytuacji i pogadać o frapujących go problemach.

Ty tego nie zrozumiesz. Jesteśmy bractwem.

Banda ch.uja a nie drużyna, yeti się zbłaznił, andrew21 tylko majaki na temat dominacji ale chyba nawet ps4 nie ma, lemonka to samo, mendrek na zapierdziałym ps3 nakur.wia jeszcze z czym do ludzi? Chyba tylko Ficuś was czasem godnie broni.

Opublikowano

http://www.el33tonline.com/post/2013/08/21/the-order-1886s-advanced-physics-system-revealed-at-gamescom-2013/

The Order: 1886 uses a revolutionary physics system which allows individual objects and its constituent materials to be realistically broken up or deformed ad infinitum.

Bansai, ten test na szybach mi się podobał w streamie - ukazal prawdziwy pazur next genowej fizyki jaka zapowiadali tworcy

Nawet w lustrze twojego odbicia nie ma ...

Zaraz skrobne post w temacie o TO, zrobilem sobie przerwe bo mnie muli troche od grania w te "gre".

Opublikowano

Czytałem w temacie,że pasy dodają kliamatu,ale tutaj klimat juz sie chyba wylał z garnka

Opublikowano

Nie wiem co za imbecyl pisal ze gra jest na 5h. Ma mnostwo smaczków ktore przedluzaja rozgrywke.

23vx8uf.jpg

No to ide kupe a filmiki niech leca.

Opublikowano

Szkoda Soul, że nie wytykałeś pozytywnych opinii nt. Ryse na forum.

Szkoda, że każdy Twój post w moim kierunku to taki ból dupy. 

Opublikowano

Bansai skasuj

Opublikowano

Bansai skasuj

Myslisz, że jak yeti jest twoją dziwką to każdy klapek będzie teraz? :kaz:

Opublikowano

Mam nadzieje że udzie mi to płazem bo z innego portalu ale tylko niebieska krew.

d2d026bd304fe31b1bbcb6424f2dfa45.jpg

Opublikowano

to ja tez wkleje obrazek jaki znalezlem w necie bo wcale juz 3 razy nie byl tu wklejany, hahaha boty na kolanach bo nie maja gier

d2d026bd304fe31b1bbcb6424f2dfa45.jpg

Opublikowano

Obrazek jest smieszny, ale ten podpis jest najgorszy, idealnie wpisuje sie w humor z kwejka dla 12 letnich smieszkow i mentalnych gimbow. 

Opublikowano

no ale to sama prawda, driveclub to obecnie 9+/10 choc akurat xone tez nie ma sie czego wstydzic bo horizon2 tez jest wspanialy choc calkowicie inny

Opublikowano

Bansai skasuj

xdddddddd

Zdążyłem zobaczyć co tam było przed ninja editem. :reggie: Porażka.

Opublikowano

Obrazek jest smieszny, ale ten podpis jest najgorszy, idealnie wpisuje sie w humor z kwejka dla 12 letnich smieszkow i mentalnych gimbow. 

dla xbotów

mate5 powiedz powiedz!

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

tez jestem ciekaw co znowu attention whore napisal :D

Opublikowano

Przecież na tym obrazku jest pod spodem PS3 i to z niego leci obraz. :kaz:

Opublikowano

Banda ch.uja a nie drużyna, yeti się zbłaznił, andrew21 tylko majaki na temat dominacji ale chyba nawet ps4 nie ma, lemonka to samo, mendrek na zapierdziałym ps3 nakur.wia jeszcze z czym do ludzi? Chyba tylko Ficuś was czasem godnie broni.

Tak bym to widział:

hvyc3.jpg

VS

hvygs.jpg

Tak się wygrywa życie.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

dla xbotów

mate5 powiedz powiedz!

tez jestem ciekaw co znowu attention whore napisal :D

Coś w rodzaju "idź do psychiatry" do Soula, ale się czezky prędko zorientował że nie wypada tak napisać po tym jak go Soul tag teamował po same kule na ostatnich 30 stronach. :reggie:

Opublikowano

:wub: :wub: :wub: :wub:

Opublikowano

To w takim wypadku na ile jest wtedy PGR 4? Z moturami,kazdym rodzajem pogody ktora wplywa na jazde,wieloma pobocznymi trybami.

Jakies 12-14/10 powinno byc

Opublikowano

seems legit

Dave kto to jest ten Soul?

Opublikowano

To bylo do figaro, ale napyerdalacie 100 postów na minutę wy geje bez szkoly.

Opublikowano

Z duzymi przerwami dotarlem do chaptera V po okolo 2,5h - 3h. Mysle sobie "No dopiero Chapter V wiec chyba jednak da sie dluzej grac". obejrzalem 15 minut filmow i nagle Chapter 8 czy tam 9 :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.