Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Chyba z City pomyliłem.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Swoją drogą City było ostatnią rolą Marka Hamilla jako Jokera, co jest niepowetowaną stratą, gdyż gość był geniuszem, który używał zdolności wokalnych niczym instrumentu muzycznego. W Origins zastąpił go Troy Baker, czyli m.in. growy Joel z TLOU. Też daje radę, ale Hamill jest tylko jeden...

Opublikowano

Tego bakera to mam dosyc, wszedzie sie wpyerdala i jeszcze od niedawna chce zeby na podstawie jego facjaty tworzono bohaterow grach (Delsin, Ocelot, Mitchell i Talion).

Dobry z niego aktor ale ostatnio wszedzie go pelno, a w grach wlasnie lubie to ze kazda gra ma bohatera ktory wyglada inaczej i brzmi inaczej, jak chce tego samego to mam hollywood. Niedawno jeszcze przeczytalem (na gafie oczywiscie) ze aktor z Dying Light nieudolnie nasladuje Bakera, mimo ze typek wiele lat wczesniej gral Chrisa Redfield'a i robi praktycznie ten sam glos.

Opublikowano

Tez mnie jeszcze Origins czeka. Chcialem kupic goty ale ta wersja nigdy sie nie ukazala nigdzie poza Faszystowem i raczej sie juz nie ukaze, bo w miedzyczasie wyszedl trojpack Arkham. Po cichu liczylem, ze w B:O goty bedzie jeszcze Black Gate jako bonus ale chyba ch.uj bombki strzelil. I dlc trzeba bedzie ssac z psn ;/

Opublikowano

Boze, jak cudownie jest bez Figaro, oby nigdy ten dzieciak nie wrocil /chyba ze dorosnie/ :]

Batmany? Jedna z 3 najlepszych serii tamtej generacji.

Opublikowano

Jaka gra czesc Kingdom Hearts byla w 1.5 HD poza oczywiscie KH1? 

I Czy warto kupic te HD Mixy? ( Wiem ze smutne ale (pipi) wie dlaczemu w KH zagrywalem sie jak bym mial 5 lat )

Opublikowano

bo mentalnie masz 5 lat.

Opublikowano

prawda boli 

Opublikowano

Było jeszcze RE: Chain of Memories.  Przed wyjściem  KH III sam bym jakiś hd pack kupił :P

Opublikowano

Boze, jak cudownie jest bez Figaro, oby nigdy ten dzieciak nie wrocil /chyba ze dorosnie/ :]

Bez postów przeplatanych twittami i debilizmami z gafa to normalnie wyższa kultura konsolowości  :sir:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Jak widze ze jajczes cos pisze, a chwile pozniej Soul klepie kolejnego przytakujacego posta w stylu "o tak" "czysta prawda" "prawda boli" to kojarzy mi sie taki obrazek:

giphy.gif

Opublikowano

Wy i bez tego to widzicie, może pora odwiedzić jakiegoś lekarza?

Opublikowano

Wy i bez tego to widzicie, może pora odwiedzić jakiegoś lekarza?

no pora Soul, pora.

Opublikowano

Kurwa jakie spadki :dynia:

#PS4takiemocne 

xD

Edytowane przez suteq

Opublikowano

macio znow sie mylil, przewidzial ze multiplatformy beda takie same a sa lepsze na xbonie :reggie:

Opublikowano

MS właśnie zapowiedział, że 27 marca wychodzi bezpłatny (do 10 kwietnia), samodzielny dodatek do Forza Horizon 2 na licencji Fast & Furious  :obama:

Microsoft just staaahhp. Too much awesome  :reggie:

Opublikowano

:obama:

Nawet przy past-genowej grafie jest problem z 60 fps. :facepalmz: Na PS4 te spadki do 27-30 w lesie wygladaja komicznie, przeciez tam nic sie nie dzieje.

@Don

Jest wiecej info nt tego dodatku? Jakis gameplay? Bo troche mnie zaciekawilo.

Opublikowano

Bansai: Dopiero co info poszło do sieci - na polskim fejsie Xboksa jest teaser.

Opublikowano

i takie akcje to ja rozumiem. nagłe info, bez wyprzedzenia liczonego w latach. darmowe, samodzielne, czuć za(pipi)istość. horizon takie pyszne.

co nie :exact:?

Opublikowano

i takie akcje to ja rozumiem. nagłe info, bez wyprzedzenia liczonego w latach. darmowe, samodzielne, czuć za(pipi)istość. horizon takie pyszne.

co nie :exact:?

<patrzy na ps4> :dog:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.