Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

to nie ja przegrałem zakład z Czezkim.

Co nie zmienia faktu, iż zachowujesz się jak jego przydupas. Spasuj i wyciągnij Jaczesową pytę z ust.

Wybacz ale to Yeti ma ją w buzi od dobrych dwóch tygodni. 

A jak marzysz to zamykaj oczy  :cool:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Przywróćcie tego Figaro, proszę. Jak wszystkie klapki będą się tak eliminować to z kogo my, zieloni patrycjusze będziemy ciągnąć łacha w CW?? Tylko z Mendrka? Do niego i tak nic nie dociera, bo żyje od dawna w tym swoim niebieskim matrixie...

Opublikowano

Zwłaszcza ze dziś poleciał kolejny klapek exakt :/

Czy moglo byc lepiej? :banderas: klapkom po kolei nerwy puszczaja, bo sony ich tak balamuci :obama: za co polecial?

Opublikowano

ręce z majtek. ja tam nic nie widzę.

Opublikowano

to nie ja przegrałem zakład z Czezkim.

Co nie zmienia faktu, iż zachowujesz się jak jego przydupas. Spasuj i wyciągnij Jaczesową pytę z ust.

Wybacz ale to Yeti ma ją w buzi od dobrych dwóch tygodni. 

A jak marzysz to zamykaj oczy  :cool:

fajnie że lubisz też mężczyzn ale skończ już z tymi homoseksualnymi podjazdami, w tym temacie chce poczytać o gierkach

Opublikowano

Jaka beka z Sony:

-informują że lista gier z plusa pojawi się w czwartek bo ktoś coś zgubił i zachorował xD

-informują że DC jednak nie trafi do Plusa

-listy plusowych gier jednak nie będzie 

-nowe serwery sony dopiero w 2016

-lista plusowych gier nie pojawi się w tym tygodniu xD

-ceny gier od sony stopniowo idą w górę

-długi czas serwisowania konsol

-nadal brak polskiego centrum rozwiązywania problemów i polskimi usterkami zajmuje się oddział UK albo Brazylii

-nowe gry to samograje na 5 godzin

-sony gubi dane osobowe laureatów konkursu "20 lecie PS"

-usuwanie aplikacji z systemu PS Vita

-przeciążenie serwerów

-brak możliwości zaproszenia znajomych do party(ps vita, nie wiem jak ps4)

:dynia:

Co ta firma to ja nawet.

Jak to nie wiesz? Przecież Mendrek już ci tyle razy pisał, że to wina MICROSOFTU! Sony samo z siebie szanuje klienta (pamiętamy liczne głosy poparcia na forumku dla takiej teorii), tylko M$ zmusza ich swoimi błędnymi decyzjami do postępowania wbrew kodeksowi Bushido. Możliwe, że SONY w swojej nieskończonej dobroci i altuistycznej naturze stara się ukazać konkurencję w nieco lepszym świetle, oczywiście nie zapominając o klientach o czym świadczą reklamy z hasłem fordeplejers.

Opublikowano

Sony takie dobre i takie ludzkie zarazem. No bo czyż ludzką a nie bezduszną korporacyjną rzeczą nie jest od czasu do czasu czegoś zapomnieć, np o podaniu darmowych gierek w plusie?

Opublikowano

Zabawne, że na darmowe gierki z plusa najbardziej czekają xboty :dynia:

Opublikowano

Jeszcze jakiś bot mi dał minusa, niech mi napiszę co jest nieprawdą :dynia:

Sony sra a niektórzy udają że to deszcz.

A boty siedząc w głebokiej d.upie bo nie ma żadnych gier myślą ze sa w krainie czekolady.
Opublikowano

to zabawne jak kubotom wydaje się że jedna gra pod tytułem bloodborne zmienia sytuację PS4 z "brak gier do końca roku" na "my mamy w co grać a zielone robactwo czeka na halo"

Opublikowano

to zabawne jak kubotom wydaje się że jedna gra pod tytułem bloodborne zmienia sytuację PS4 z "brak gier do końca roku" na "my mamy w co grać a zielone robactwo czeka na halo"

Masz racje bardzo zabawne że Sony wydaje swoje gierki w ciągu całego roku w przeciwieństwie do knura spencera którego kalendarz obejmuje jeden kwartał roku :empathy:

Opublikowano

w ciągu całego roku? a co po bloodborne? bo zdaje się że następny jest dopiero uncharted na jesieni. Sony wydaje gry przez cały rok - my ass.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Wkleja lista pokrytegospermą

Opublikowano

Dlaczego? Przecież to jest wzrost o 100%. Nie ma niczego i nagle coś jest. Skoro ktoś łyka hasełka fordeplejers, to wydanie 1 (porządnej) gry raz na 12 miesięcy łyknie na zasadzie:

-1 gra M$ na 12 miesięcy wydana pod koniec roku kalendarzowego= wychodzi jedna gra na 12 miesięcy i to pod koniec roku

-1 gra SONY na 12 miesięcy wydana na początku/połowie roku kalendarzowego= wydawanie gier przez cały rok.

Opublikowano

Pajdzi, rozumiem ze majac masorza za kumpla nie mozna podejmowac samodzielnych decyzji, ale moze pora wyhodowac jaja i kupic xb1?

Opublikowano

Masz racje bardzo zabawne że Sony wydaje swoje gierki w ciągu całego roku w przeciwieństwie do knura spencera którego kalendarz obejmuje jeden kwartał roku :empathy:

To nie sa planowane wydania. Wynika to z opoznien dewelopingu i tak to wychodzi,ze Sony takie wspaniale, takie wspanialomyslne i dba o swoich #forthefrajers przez caly rok a ci wszystko lykaja jak czekolade, a to guwno obeszczane... :reggie:

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Pajdzi, rozumiem ze majac masorza za kumpla nie mozna podejmowac samodzielnych decyzji, ale moze pora wyhodowac jaja i kupic xb1?

Nie mam pieniędzy, bo wszystko oddaję Masorzowi.

Opublikowano

Rozumiem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.