Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Kolejny szczur ucieka z tonącego zielonego statku :morning1: Nie pierwszy taki przykład w tym temacie, każdego bota to czeka. Konsola = Playstation i Nintendo, natomiast xbox to taki szpagat na płocie między konsolami a blachami, prędzej czy później nie wytrzymasz ucisku sztachety w (pipi)e i przebujasz się na konkretną stronę.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Zrobie fotorelacje wraz ze specyfikacja jak bede mial juz graty u siebie :)

Opublikowano

Kolejny szczur ucieka z tonącego zielonego statku :morning1: Nie pierwszy taki przykład w tym temacie, każdego bota to czeka. Konsola = Playstation i Nintendo, natomiast xbox to taki szpagat na płocie między konsolami a blachami, prędzej czy później nie wytrzymasz ucisku sztachety w (pipi)e i przebujasz się na konkretną stronę.

Nie spinaj się tak. :dynia:

Czezky sprzedał xboxa, bo dostał ostatnio wpier.dol parę walk w DoA5 ode mnie leszcza w fighterach, który ostatnio w bijatyki grał za czasów DC. Załamał się. Co zrobisz jak nic nie zrobisz.

Opublikowano

jaczesowi po prostu nikt nie powiedział, że w ori też pogra na xbonie

Opublikowano

W tym roku Star Citizen z pierwszym epizodem singla na 20h, Pillarsy, Torment, Unreal Tournament, na święta VR od Lorda Gabena który swoją mocą sprawił, że nikt po sesji z jego goglami nie rzyga, najlepsze wersje Wieśka, MGSa, Batmana i innych multiplatform a to tylko czubek góry składającej się ze świetnych mniejszych tytułów jak Darkest Dungeon, Cities Skylines itp, Steam Link który gnoi argument konsolomaniaków o kablach i budzie w salonie, SteamOS, Windows 10, porozumienie z zielonymi i integracja urządzeń Windows 10  :fsg:

A konsole jak się rozwijają? Dalej aktualizacje poprawiające stabilność systemu, konserwacje, obietnice i czekanie na dobre gry które spadną Gabenowi pod stół?

Nic dziwnego, że Czezki przesiada się na nadplatforme  :master:

Opublikowano

Koniec roku dużo lepszy w obozie zielonym, początek nie co lepszy u was (no ale 1886 to nawet nie liczę) my mamy ORI wy macie BB, my dostaniemy Fable i piękną końcówkę roku, a wy (pipi) w papierku. 

Ori to ty sobie synek nie wiem... co najwyżej do Hotline Miami 2 porównuj! W ogóle jaką trzeba mieć fantazję, żeby naprzeciw pudełkowego exa od mistrzów gatunku stawiać cyfrową popierdółkę z peceta, którą ludzie na laptopach z biedry ogrywają :kaz:  Początek roku wygląda tak: The Order i Bloodborne vs nic. Przy dobrych wiatrach, zanim dostaniecie jakiegokolwiek exa, na PS4 wyjdą jeszcze Ratchet i Until Dawn. 4:0 dzieciaku.

Opublikowano

Wymieniać Order koło Bloodborne. :obama:

Opublikowano

Ok, porownujemy do hm2.

Ori 89%

Hm2 78%

No i znow beka z klapow :dynia:

No i porownujac sytuacje na ten moment jest

Screamride 71%

The order 65%

:dynia:

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Ale Ori to ty szanuj Lemur.

Opublikowano

Trelemorele jakie bóle w odbycie i tryhardy.

Opublikowano

Ok, porownujemy do hm2.

Ori 89%

Hm2 78%

No i znow beka z klapow :dynia:

No i porownujac sytuacje na ten moment jest

Screamride 71%

The order 65%

:dynia:

ZAORANE 

Opublikowano

Screamride - kolejny wyimaginowany ex wg botów :facepalmz:

Opublikowano

Lemonka <(pipi)amacja(pipi)eprowoalboprawdziwydebilbozewidzisziniegrzmisz>

Opublikowano

Chryste panie jaki ten order to kupsztajn aż na rzygi zbiera ,,grając,, w to. Dziś gra ląduje na allegro razem z tym guwnem obesranym zwanym ps4, zakup w ostatnim czasie xone i playstation utwierdził mnie tylko w przekonaniu jakim obesraństwem jest dzisiejsza branża i że jedynym bastionem normalnych gier jest nintendo i pc.

TYLKO NINTENDO

TYLKO PC MASTER RACE

TYLKO 4K I 120FPS

TYLKO HARDKOROWE I WYMAGAJACE GRY

YEBAC ZYDBOKSA I POLYSTEJSZYN ELO Z FARTEM WARIATY

Opublikowano

Mokry_WIlly <ożeszjapierdzieleszwidzisziniebanujesz>

Opublikowano

Jeżeli ludzi którzy kupili xbąka są inwalidami, to nawet nie chce wiedzieć kim są te plugawe pomioty którzy kupili PS4, przecież człowiek jeszcze takiego słowa nie wymyślił  :pawel:

Śmiechłem. Może ludźmi, którzy nie akceptują odpjerdalanja maniany w postaci braku oprawy, która przy stabilnych 30 fps winna być pjeprzoną normą tej generacji? 

Epic fight ps4 vs x1 u.r., gdzie w pierwszej połowie do wyboru jest cross genowy TF, działający o 2 klasy lepiej na pc oraz gierka na 7-8, którą po kilkunastu h opchnie się do żyda? 

- ta sama sytuacja z FH2, którą każdy kto posiada 360-tkę ogra z takim samym funem z jazdy oraz lockiem na 30 na past genie? 

- jeden świeży ex od Insomaniac, dla którego na pewno kupiłbyś ps4, gdyby był jego exem. nod.gif

- 3 mies. cyrków z matchmakingiem remasterów gier z VII gen., przez które niektórzy pogonili ten sprzęt do żyda i grają znów na kompie? 

Spoko, fajne gry, ale czy deal breakery przemawiające za braniem tego szrota w 2014?

Ja tam preferując konsole wolałbym jednak lepiej wykonane multiplatformy, szpile w rodzaju Oddworld i Transistora/ online w spaczowanym DC, gdzie zarzuty o poziom gry, ze względu na słabe AI to wyższy poziom dopjerdalanja dla dopjerdalanja. Czy będąc freakiem od mordoklepek - GG w najlepszej oprawie. Druga połowa roku była dobrym czasem dla mainstreamu, by brać ten rupieć.

Podkreślmy again: Te śmieszkowe dissy wyglądają jak przepychanki dwóch grubasów o to który ma więcej szpetnych łałd tłuszczu. Czas current genów wyznaczają BB i H5. 

Pozdrawiam Sardonicznie.  :cool:  :lapka:

Opublikowano

Chlopcy, jak ktos chce kupic xb1, x360, vite lub 3DS xl to prosze o PW.

pzdr

Opublikowano

Lemonka <(pipi)macja(pipi)eprowoalboprawdziwydebilbozewidzisziniegrzmisz>

1. Wyrażaj się.

2. Nie znamy się, więc dla Ciebie Pan Lem.

3. Jakiś problem?

Opublikowano

:obama:

Ale Cie Lemonka zaorał. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

NO HE HE UKYO JA NIE WIEM NO HE HE wiesz co robić? :oh_you:

Opublikowano

pzdr

Tylko poważne oferty. Biorę VITA na zapas, tylko najlepiej z porysowanym ekranem i wyrobionymi gałkami.

Opublikowano

pzdr

Ten teraz wszystko sprzedaje a za miesiąc będzie pisał, kto chcę sprzedać 3ds xDD 

Opublikowano

Czezky, ale po prawdzie, to ja Cie z PC nie widze, za bardzo się będziesz w(pipi)iał, że gier na to nie ma, albo że sterowniki trzeba instalować :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.