Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

boty dalej graja w zapowiedzi xd

Przynajmniej je mamy.

To jakie tam gierki w kwietniu przycebulicie?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

O co wy się kłócicie ? chyba już ustalone, że obie konsole na dzień dzisiejszy prezentują ten sam poziom jeżeli chodzi o exy, do końca wakacji gramy wszyscy jak jedna wielka rodzina w Wieśka i nowego Batmana. Po wakacjach boty grają w hiciory a klapą zostają tylko jakieś multiplatofrmy w cyklu COD,AC  i jakaś tam FIFA :cool:  :lapka:

Opublikowano

Współczuję Klapom tego roku, na prawdę...

Ze smutkiem w oczach patrzę na to, co Sony wyczynia ze Swoją marką i jej odbiorcami. Kiedyś mówiąc 'Playstation' myślało się: bogactwo i różnorodność gier, masa perełek, ponadczasowe gry. A obecnie? Traktowanie klienta i konieczności wydawania dopracowanych tytułów jak zło konieczne. Liczą się pieniądze, a jakość i marka playstation poszły się kochać z marketingiem i recenzjami, który obecnie sprzedaje konsole Sony, bo na pewno nie sprzedają ich gry.

project spark - 73%

horizon2 - 86%

ryse - 60%

halo remaster - 85%

killer instinct - 73%

screamride - 71%

dead rising 3 - 78%

forza 5 - 79%

sunset - 81%

titanfall - 86%

Disney fantasia music evolve- 77%

dance central spotlight 74%

12 gier - srednia - 76,9 %

lbp3 - 79%

shadow fall - 73%

second son - 80%

tlou - 95%

bloodborne - 93%

knack - 54%

order - 65%

guilty gear - 85%

driveclub - 71%

Final Fantasy XIV Online: A Realm Reborn - 86%

10 gier - srednia 78,08 %

A teraz wersja z gamerankings, bez tych wszystkich blogow za 5 dolcow z metacritic:

project spark - 74%

horizon2 - 86%

ryse - 64%

halo remaster - 85%

killer instinct - 74%

screamride - 75%

dead rising 3 - 78%

forza 5 - 79%

sunset - 83%

titanfall - 86%

Disney fantasia music evolve- 78%

11 gier - srednia - 78,36 %

lbp3 - 80%

shadow fall - 73%

second son - 80%

tlou - 95%

bloodborne - 91%

knack - 58%

order - 63%

guilty gear - 85%

driveclub - 70%

Final Fantasy XIV Online: A Realm Reborn - 86% (ta gra i tak pewnie wyjdzie na xboksa)

10 gier - srednia 78,1%

Na xboksie wiecej gier i wyzsza srednia, nie macie niczego :(

Opublikowano

0,26% roznicy i juz prawilnie mozna pisac ze ps4 nie ma gier :D :D :D

przeciez to jest statystyka :D

O co wy się kłócicie ? chyba już ustalone, że obie konsole na dzień dzisiejszy prezentują ten sam poziom jeżeli chodzi o exy, do końca wakacji gramy wszyscy jak jedna wielka rodzina w Wieśka i nowego Batmana. Po wakacjach boty grają w hiciory a klapą zostają tylko jakieś multiplatofrmy :cool:  :lapka:

tu sie zgodze o ile nikt niczego nie przesunie, a sony nagle z czyms nie wyskoczy (dalej trzymam kciuki za p5 pod choinke), choc i tak dla mnie jesienny okres bedzie nalezec do mgs5

hav3n dziwne ze robiac w sklepie z grami (z tego co kojarze) i majac dojscie do gier nie mialbys ogranych ich wiecej niz ja, ktory notorycznie w ostatnim czasie nie mam czasu na granie

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Gry z lity Ficusia ktore sam ogral na PS4:

Killzone - 73%

Infamous - 80%

DC - 71%

Order - 65 % :dynia:

Srednia - 72.25%

Gry ktore ja ogralem z jego listy na XO:

horizon2 - 86%

ryse - 60%

halo remaster - 85%

dead rising 3 - 78%

sunset - 81%

titanfall - 86%

Srednia - 79.33%

Ogralem 2x wiecej gier ktore i tak daja wieksza srednia niz exy na PS4 wiec nie dziwie sie ze boty lepiej patrza na ta generacje i z podniesionym czolem patrza na reszte roku w ktorej bedziemy mieli nowe Halo, TR czy Forze. Juz nie wspomne o takich killer appach jak Domino Pizza dzieki ktorej bez ruszania sie z kanapy moge zamowic sobie dwie pizze w cenie jednej i dalej sie rozkoszowac swietnymi grami tylko na konsole Xbox One :daddy:

DriveCluba licz jako minimum 90
Opublikowano

O co wy się kłócicie ? chyba już ustalone, że obie konsole na dzień dzisiejszy prezentują ten sam poziom jeżeli chodzi o exy

:yao: :yao: :yao: :yao:

s4euj65rtuue.jpg

Nie wiem czy przez całą generacje dostaniecie tak genialnego eksa.

Opublikowano

hav3n dziwne ze robiac w sklepie z grami (z tego co kojarze) i majac dojscie do gier nie mialbys ogranych ich wiecej niz ja, ktory notorycznie w ostatnim czasie nie mam czasu na granie

Zle kojarzysz ale jezeli nie masz czasu na granie to podjales madra decyzje o kupnie kombo Vita + PS4 :kaz:

Opublikowano

halo, gow i forza na zmiane, tak jak w poprzedniej generacji. Zero ciekawych, nowych marek. 

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

7d3f69fd-67a3-4dc0-86ca-acf80d41478c.jpg

Opublikowano

Dzis kolejny ex na PS3/PS4 - Spotify

#wsparciestarejgeneracji

#4theplayers

#4thelisteners

#pocokomudominospizza

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Średnia ocen czterech ostatnich gier PlatinumGames - 75

Średnia ocen czterech ostatnich gier From Software - 90,5

:reggie:

#wsparciestarejgeneracji
#4theplayers
#4thelisteners
#pocokomudominospizza

#botyzaorane :banderas:

Edytowane przez Lem

Opublikowano

#wsparciestarejgeneracji

#4theplayers

#4thelisteners

#pocokomudominospizza

skad info?

Opublikowano

#teamXboxMusic

Pizzy dalej sobie nie zamowicie ale teraz mozecie sobie posluchac muzyczki podczas konserwacji PSN :kaz: Po co ta konsola zyje?

Opublikowano

Niszczysz hamurgerow w najlepszym multi na konsolach strzelajac do nich rozowymi laserami i w miedzyczasie zamawiasz sobie przez snapa pizze :banderas: tylko xbox

Opublikowano

Zdecydowanie bardziej odpowiada mi twórczość PD niż FS, także ja tam płakać nie będę król Spencer jak zwykle wie co dobre.

Opublikowano

halo, gow i forza na zmiane, tak jak w poprzedniej generacji. Zero ciekawych, nowych marek. 

To wolisz takie ciekawe i nowe marki jak Korytarz 1886? A może Until Down? Czy bardziej skłaniasz się do Knacka - najlepszej platformówki od lat? 

Ludzie, po co odpowiadacie temu plebsowi z gejonly? Do czasu ujawnienia PSN ID wnioskuję o ignorowanie. :lapka:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Niech ktos wyciagnie srednia 4 gier FS przed Soulsami to chyba sie nawet 65% nie uzbiera :reggie:

Opublikowano

skad info?

Może po prostu odpalił konsolę i zobaczył Spotify w dashu?

Opublikowano

To wolisz takie ciekawe i nowe marki jak Korytarz 1886? A może Until Down? Czy bardziej skłaniasz się do Knacka - najlepszej platformówki od lat? 

no ale powiedz mi, jak mam z Toba dyskutowac o tych grach, skoro na youtube je tylko widziales. 

Opublikowano

kto tu jeszcze jest teoretykiem bez konsoli? bluber i mendrek ktorych i tak nikt na powaznie nie bierze?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.