Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

boty dalej graja w zapowiedzi xd

Przynajmniej je mamy.

To jakie tam gierki w kwietniu przycebulicie?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

O co wy się kłócicie ? chyba już ustalone, że obie konsole na dzień dzisiejszy prezentują ten sam poziom jeżeli chodzi o exy, do końca wakacji gramy wszyscy jak jedna wielka rodzina w Wieśka i nowego Batmana. Po wakacjach boty grają w hiciory a klapą zostają tylko jakieś multiplatofrmy w cyklu COD,AC  i jakaś tam FIFA :cool:  :lapka:

Opublikowano

Współczuję Klapom tego roku, na prawdę...

Ze smutkiem w oczach patrzę na to, co Sony wyczynia ze Swoją marką i jej odbiorcami. Kiedyś mówiąc 'Playstation' myślało się: bogactwo i różnorodność gier, masa perełek, ponadczasowe gry. A obecnie? Traktowanie klienta i konieczności wydawania dopracowanych tytułów jak zło konieczne. Liczą się pieniądze, a jakość i marka playstation poszły się kochać z marketingiem i recenzjami, który obecnie sprzedaje konsole Sony, bo na pewno nie sprzedają ich gry.

project spark - 73%

horizon2 - 86%

ryse - 60%

halo remaster - 85%

killer instinct - 73%

screamride - 71%

dead rising 3 - 78%

forza 5 - 79%

sunset - 81%

titanfall - 86%

Disney fantasia music evolve- 77%

dance central spotlight 74%

12 gier - srednia - 76,9 %

lbp3 - 79%

shadow fall - 73%

second son - 80%

tlou - 95%

bloodborne - 93%

knack - 54%

order - 65%

guilty gear - 85%

driveclub - 71%

Final Fantasy XIV Online: A Realm Reborn - 86%

10 gier - srednia 78,08 %

A teraz wersja z gamerankings, bez tych wszystkich blogow za 5 dolcow z metacritic:

project spark - 74%

horizon2 - 86%

ryse - 64%

halo remaster - 85%

killer instinct - 74%

screamride - 75%

dead rising 3 - 78%

forza 5 - 79%

sunset - 83%

titanfall - 86%

Disney fantasia music evolve- 78%

11 gier - srednia - 78,36 %

lbp3 - 80%

shadow fall - 73%

second son - 80%

tlou - 95%

bloodborne - 91%

knack - 58%

order - 63%

guilty gear - 85%

driveclub - 70%

Final Fantasy XIV Online: A Realm Reborn - 86% (ta gra i tak pewnie wyjdzie na xboksa)

10 gier - srednia 78,1%

Na xboksie wiecej gier i wyzsza srednia, nie macie niczego :(

Opublikowano

0,26% roznicy i juz prawilnie mozna pisac ze ps4 nie ma gier :D :D :D

przeciez to jest statystyka :D

O co wy się kłócicie ? chyba już ustalone, że obie konsole na dzień dzisiejszy prezentują ten sam poziom jeżeli chodzi o exy, do końca wakacji gramy wszyscy jak jedna wielka rodzina w Wieśka i nowego Batmana. Po wakacjach boty grają w hiciory a klapą zostają tylko jakieś multiplatofrmy :cool:  :lapka:

tu sie zgodze o ile nikt niczego nie przesunie, a sony nagle z czyms nie wyskoczy (dalej trzymam kciuki za p5 pod choinke), choc i tak dla mnie jesienny okres bedzie nalezec do mgs5

hav3n dziwne ze robiac w sklepie z grami (z tego co kojarze) i majac dojscie do gier nie mialbys ogranych ich wiecej niz ja, ktory notorycznie w ostatnim czasie nie mam czasu na granie

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Gry z lity Ficusia ktore sam ogral na PS4:

Killzone - 73%

Infamous - 80%

DC - 71%

Order - 65 % :dynia:

Srednia - 72.25%

Gry ktore ja ogralem z jego listy na XO:

horizon2 - 86%

ryse - 60%

halo remaster - 85%

dead rising 3 - 78%

sunset - 81%

titanfall - 86%

Srednia - 79.33%

Ogralem 2x wiecej gier ktore i tak daja wieksza srednia niz exy na PS4 wiec nie dziwie sie ze boty lepiej patrza na ta generacje i z podniesionym czolem patrza na reszte roku w ktorej bedziemy mieli nowe Halo, TR czy Forze. Juz nie wspomne o takich killer appach jak Domino Pizza dzieki ktorej bez ruszania sie z kanapy moge zamowic sobie dwie pizze w cenie jednej i dalej sie rozkoszowac swietnymi grami tylko na konsole Xbox One :daddy:

DriveCluba licz jako minimum 90
Opublikowano

O co wy się kłócicie ? chyba już ustalone, że obie konsole na dzień dzisiejszy prezentują ten sam poziom jeżeli chodzi o exy

:yao: :yao: :yao: :yao:

s4euj65rtuue.jpg

Nie wiem czy przez całą generacje dostaniecie tak genialnego eksa.

Opublikowano

hav3n dziwne ze robiac w sklepie z grami (z tego co kojarze) i majac dojscie do gier nie mialbys ogranych ich wiecej niz ja, ktory notorycznie w ostatnim czasie nie mam czasu na granie

Zle kojarzysz ale jezeli nie masz czasu na granie to podjales madra decyzje o kupnie kombo Vita + PS4 :kaz:

Opublikowano

halo, gow i forza na zmiane, tak jak w poprzedniej generacji. Zero ciekawych, nowych marek. 

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

7d3f69fd-67a3-4dc0-86ca-acf80d41478c.jpg

Opublikowano

Dzis kolejny ex na PS3/PS4 - Spotify

#wsparciestarejgeneracji

#4theplayers

#4thelisteners

#pocokomudominospizza

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Średnia ocen czterech ostatnich gier PlatinumGames - 75

Średnia ocen czterech ostatnich gier From Software - 90,5

:reggie:

#wsparciestarejgeneracji
#4theplayers
#4thelisteners
#pocokomudominospizza

#botyzaorane :banderas:

Edytowane przez Lem

Opublikowano

#wsparciestarejgeneracji

#4theplayers

#4thelisteners

#pocokomudominospizza

skad info?

Opublikowano

#teamXboxMusic

Pizzy dalej sobie nie zamowicie ale teraz mozecie sobie posluchac muzyczki podczas konserwacji PSN :kaz: Po co ta konsola zyje?

Opublikowano

Niszczysz hamurgerow w najlepszym multi na konsolach strzelajac do nich rozowymi laserami i w miedzyczasie zamawiasz sobie przez snapa pizze :banderas: tylko xbox

Opublikowano

Zdecydowanie bardziej odpowiada mi twórczość PD niż FS, także ja tam płakać nie będę król Spencer jak zwykle wie co dobre.

Opublikowano

halo, gow i forza na zmiane, tak jak w poprzedniej generacji. Zero ciekawych, nowych marek. 

To wolisz takie ciekawe i nowe marki jak Korytarz 1886? A może Until Down? Czy bardziej skłaniasz się do Knacka - najlepszej platformówki od lat? 

Ludzie, po co odpowiadacie temu plebsowi z gejonly? Do czasu ujawnienia PSN ID wnioskuję o ignorowanie. :lapka:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Niech ktos wyciagnie srednia 4 gier FS przed Soulsami to chyba sie nawet 65% nie uzbiera :reggie:

Opublikowano

skad info?

Może po prostu odpalił konsolę i zobaczył Spotify w dashu?

Opublikowano

To wolisz takie ciekawe i nowe marki jak Korytarz 1886? A może Until Down? Czy bardziej skłaniasz się do Knacka - najlepszej platformówki od lat? 

no ale powiedz mi, jak mam z Toba dyskutowac o tych grach, skoro na youtube je tylko widziales. 

Opublikowano

kto tu jeszcze jest teoretykiem bez konsoli? bluber i mendrek ktorych i tak nikt na powaznie nie bierze?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.