Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

1 kwietnia to dla Ficusia idealny dzien. Moze pisac te swoje glupie posty, a pozniej udawac ze to wszystko na zarty.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ciebie nie chce w znajomych i nie wysylaj mi zaproszenia

Opublikowano

po co mam ciebie miec w znajomych jak nie grasz w multi i unikasz kontaktu w sieci?

Opublikowano

Ficuś, jak ja już będę miał X360, to mnie przyjmiesz? 

Opublikowano

To ja idę w innym kierunku,po PS4 dzis przyjeżdża jakiś Janusz, czas na PC, nowy UT mnie urzekł, a BB jest za trudne, wku.rwia mnie bezsensowne chodzenie nie wiedząc gdzie bo nawet mapy nie ma, syna mam i nie moge pozwolić sobie na takie marnotractwo czasu, DriveClub? Bi.tch please, dzis dali do gry buggy, bosz ejak to ma niby kontrastować z Lambo, Ferrari czy Koenigseggiem?

Mając PC moge połączyć prace z pasja bez zbędnych upośledzonych maszyn ktore chcą zastąpić wszystko a nie wychodzi im nic.

Opublikowano

W sumie mam już dość trollowania (skończyły mi się pomysły, a i też przestaliście łykać moje brednie o XBONE), więc oto mój coming out:

Opublikowano

Ja sie w pelni zgadzam z ex4ctem, sprzedaje xbone i kupuje gtx 980, ale bedzie grane w wiedzmina na ultra :banderas:

Opublikowano

Czas pozbyć się tego guwna rozmazanego więc sprzedaje xbąka,wystawiłem w pchlim targu.

Ta konsola mnie tak denerwowała, nie chciałem się na początku przyznawać,ale pora na sprzedaż tego guwna i wracam do nadkonsoli jaką jest PS4. Tam przynajmniej jest grafika, Sunset Overdrive szybko mi się znudził,nawet połowy nie przeszedłem, DR3 wygląda jak kupa guwna rozmazanego w 360p, Forza fajna ale nie ma startu do DC, jedynie brakuje cofania czasu itd a co do Halo to beka, w Halo 5 w 720p pewnie będzie działać więc nie warto czekać a nowy Tomb Raider i tak wyjdzie na PS4 więc boty są zaorane hehe. Wole poczekać do 2016 na Uncharteda i dostać solidny produkt a nie tak jak w przypadku xbąka ;) No niestety Xbox jest pogrzebany.

Opublikowano

eXact jak się czujesz z faktem, że twój najbardziej sensowny post na 3386 stronach tematu to żart na prima aprillis? (no moze nie licząc fragmentu o BB)

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

@kermit

Slaby troll, chociaz postaralbys sie ukryc zrodlo tej foty co? :taknieco:

Opublikowano

spodziewalem sie zawisci na zasadzie "ja pierwszy dokonałem właściwego wyboru, ty musiałeś czekać aż do BB" ale trudno, z naturą i logiką się nie wygra

Opublikowano

eXact jak się czujesz z faktem, że twój najbardziej sensowny post na 3386 stronach tematu to żart na prima aprillis? (no moze nie licząc fragmentu o BB)

Dość długo zajęło mi zrozumienie jak duży błąd popełniłem a ty mi tu mówisz o jakichś żartach.
Opublikowano

Odpaliłem dziś PS4 żeby pobrać kolejną darmową grę, którą dostałem za darmo - zostały 2gb do pobrania, licznik pokazuje, że jeszcze tylko 14 minut. Idzie jak burza. Sorry za ostatnie kłamstwa, że niby z PSN się wolno ściąga - poniosło mnie.

Opublikowano

(pipi)owe te wasze żarty prima aprilisowe.

Opublikowano

Takie 2/10.

Opublikowano

taki dzien suchara, mozna kogos rano nabrac na zywo jak jeszcze nie kontaktuje, ale w internecie kompletnie mija sie z celem, uwielbiam te czerstwe newsy na sile.

Hehe koledzy, Sony wlasnie powiedzialo ze poznamy dzisiaj premiere The Last Guardian

1b154bf81cd480e41eacdd184985465f.jpg

Opublikowano

Soniak to jednak ma to poczucie humoru ;D Ale, jakby rzeczywiście dzisiaj zapowiedzieli to byłby największy mindfuck w historii świata xDDDD

Opublikowano

No ok, macie racje w sumie.

Jebac blacharzy.

Opublikowano

Soniak to jednak ma to poczucie humoru ;D Ale, jakby rzeczywiście dzisiaj zapowiedzieli to byłby największy mindfuck w historii świata xDDDD

:notsure:

Przed chwila wymyslilem tego newsa

Opublikowano

Ping trolluje cały rok, a 1 kwietnia jest tylko szczery, nie widze innej opcji  :usmiech:

Opublikowano

Szkoda, że wy mylicie to, jak c.h.u.j.o.w.a jest społeczność pecetowców w Polsce z tym, jak naprawdę fajny jest sam w sobie piec. Patrzycie na tą platformę przez pryzmat bandy gimbusów grających w lol'a i bidaków, którzy piszą petycję o gierki, a potem zasysają je z neta. Ale muszę przyznać, że jest jedna rzecz, która mnie mega irytuje - cyfrowa dystrybucja. Lubię pudełeczka i MS też mnie drażni, że pieprzą o tej chmurze i streamowaniu gierek tak samo zresztą irytuje mnie Soniak z Playstation Now. Nawet Nintendo zacznie wydawać gierki na smartphony - _ - 

@Bansai

A czemu by to miało być takie dziwne, żeby Sony zrobiło taki żart prima aprilisowy ? Byłem skłonny w to uwierzyć.

Edytowane przez JJeday

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.