Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

1 kwietnia to dla Ficusia idealny dzien. Moze pisac te swoje glupie posty, a pozniej udawac ze to wszystko na zarty.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ciebie nie chce w znajomych i nie wysylaj mi zaproszenia

Opublikowano

po co mam ciebie miec w znajomych jak nie grasz w multi i unikasz kontaktu w sieci?

Opublikowano

Ficuś, jak ja już będę miał X360, to mnie przyjmiesz? 

Opublikowano

To ja idę w innym kierunku,po PS4 dzis przyjeżdża jakiś Janusz, czas na PC, nowy UT mnie urzekł, a BB jest za trudne, wku.rwia mnie bezsensowne chodzenie nie wiedząc gdzie bo nawet mapy nie ma, syna mam i nie moge pozwolić sobie na takie marnotractwo czasu, DriveClub? Bi.tch please, dzis dali do gry buggy, bosz ejak to ma niby kontrastować z Lambo, Ferrari czy Koenigseggiem?

Mając PC moge połączyć prace z pasja bez zbędnych upośledzonych maszyn ktore chcą zastąpić wszystko a nie wychodzi im nic.

Opublikowano

W sumie mam już dość trollowania (skończyły mi się pomysły, a i też przestaliście łykać moje brednie o XBONE), więc oto mój coming out:

Opublikowano

Ja sie w pelni zgadzam z ex4ctem, sprzedaje xbone i kupuje gtx 980, ale bedzie grane w wiedzmina na ultra :banderas:

Opublikowano

Czas pozbyć się tego guwna rozmazanego więc sprzedaje xbąka,wystawiłem w pchlim targu.

Ta konsola mnie tak denerwowała, nie chciałem się na początku przyznawać,ale pora na sprzedaż tego guwna i wracam do nadkonsoli jaką jest PS4. Tam przynajmniej jest grafika, Sunset Overdrive szybko mi się znudził,nawet połowy nie przeszedłem, DR3 wygląda jak kupa guwna rozmazanego w 360p, Forza fajna ale nie ma startu do DC, jedynie brakuje cofania czasu itd a co do Halo to beka, w Halo 5 w 720p pewnie będzie działać więc nie warto czekać a nowy Tomb Raider i tak wyjdzie na PS4 więc boty są zaorane hehe. Wole poczekać do 2016 na Uncharteda i dostać solidny produkt a nie tak jak w przypadku xbąka ;) No niestety Xbox jest pogrzebany.

Opublikowano

eXact jak się czujesz z faktem, że twój najbardziej sensowny post na 3386 stronach tematu to żart na prima aprillis? (no moze nie licząc fragmentu o BB)

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

@kermit

Slaby troll, chociaz postaralbys sie ukryc zrodlo tej foty co? :taknieco:

Opublikowano

spodziewalem sie zawisci na zasadzie "ja pierwszy dokonałem właściwego wyboru, ty musiałeś czekać aż do BB" ale trudno, z naturą i logiką się nie wygra

Opublikowano

eXact jak się czujesz z faktem, że twój najbardziej sensowny post na 3386 stronach tematu to żart na prima aprillis? (no moze nie licząc fragmentu o BB)

Dość długo zajęło mi zrozumienie jak duży błąd popełniłem a ty mi tu mówisz o jakichś żartach.
Opublikowano

Odpaliłem dziś PS4 żeby pobrać kolejną darmową grę, którą dostałem za darmo - zostały 2gb do pobrania, licznik pokazuje, że jeszcze tylko 14 minut. Idzie jak burza. Sorry za ostatnie kłamstwa, że niby z PSN się wolno ściąga - poniosło mnie.

Opublikowano

(pipi)owe te wasze żarty prima aprilisowe.

Opublikowano

Takie 2/10.

Opublikowano

taki dzien suchara, mozna kogos rano nabrac na zywo jak jeszcze nie kontaktuje, ale w internecie kompletnie mija sie z celem, uwielbiam te czerstwe newsy na sile.

Hehe koledzy, Sony wlasnie powiedzialo ze poznamy dzisiaj premiere The Last Guardian

1b154bf81cd480e41eacdd184985465f.jpg

Opublikowano

Soniak to jednak ma to poczucie humoru ;D Ale, jakby rzeczywiście dzisiaj zapowiedzieli to byłby największy mindfuck w historii świata xDDDD

Opublikowano

No ok, macie racje w sumie.

Jebac blacharzy.

Opublikowano

Soniak to jednak ma to poczucie humoru ;D Ale, jakby rzeczywiście dzisiaj zapowiedzieli to byłby największy mindfuck w historii świata xDDDD

:notsure:

Przed chwila wymyslilem tego newsa

Opublikowano

Ping trolluje cały rok, a 1 kwietnia jest tylko szczery, nie widze innej opcji  :usmiech:

Opublikowano

Szkoda, że wy mylicie to, jak c.h.u.j.o.w.a jest społeczność pecetowców w Polsce z tym, jak naprawdę fajny jest sam w sobie piec. Patrzycie na tą platformę przez pryzmat bandy gimbusów grających w lol'a i bidaków, którzy piszą petycję o gierki, a potem zasysają je z neta. Ale muszę przyznać, że jest jedna rzecz, która mnie mega irytuje - cyfrowa dystrybucja. Lubię pudełeczka i MS też mnie drażni, że pieprzą o tej chmurze i streamowaniu gierek tak samo zresztą irytuje mnie Soniak z Playstation Now. Nawet Nintendo zacznie wydawać gierki na smartphony - _ - 

@Bansai

A czemu by to miało być takie dziwne, żeby Sony zrobiło taki żart prima aprilisowy ? Byłem skłonny w to uwierzyć.

Edytowane przez JJeday

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.