Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Kiedy na bonera wyjdzie jakiś must have i nie będzie to gra dla janu.... eeee koneserów sprawdzonych, amerykańskich marek?

Wyszła dawno temu - Sunset Overdrive  :reggie:

sunset aka 81% system braker, dla niej warto kupic konsole

second son aka 80% beka z gierki bez gameplayu, najslabsza czesc najslabszej serii

bloodborne aka 93%, no ok fajna gra, my juz ale mielismy tak dobra gre w postaci sunset pol roku temu

nawet mi was nie zal

zaraz don napisze, ze srednie to nie wszystko, ale jak ktos nie daj boze napisze, ze bawi sie rownie dobrze albo nawet lepiej przy driveclubie niz przy horizon2 to sie zacznie skurcz macicy u botow ze przeciez driveclub 71% a horizon 85%

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Kiedy na bonera wyjdzie jakiś must have i nie będzie to gra dla janu.... eeee koneserów sprawdzonych, amerykańskich marek?

Wyszła dawno temu - Sunset Overdrive  :reggie:

sunset aka 81% system braker, dla niej warto kupic konsole

second son aka 80% beka z gierki bez gameplayu, najslabsza czesc najslabszej serii

bloodborne aka 93%, no ok fajna gra, my juz ale mielismy tak dobra gre w postaci sunset pol roku temu

nawet mi was nie zal

Nigdy nie powoływałem się na średnią przy ocenie gier, także kolejny fail klapersa :)

Stronę wcześniej napisałem, że BB to must have. To samo uważam o SO. Moje wnioski płyną z tego co grałem, widziałem, a nie z jakiś śmiesznych ocen.

O SS jako słabej albo najsłabszej części serii pisali sami posiadacze gry, tak samo jak o tym, że SO to kapitalna produkcja.

Jestem dzisiaj na fali, jednoosobowo miażdżę armię klapersów. Nawet mi Was żal  :yao:

Ficuś, najsłabszy foruming od lat. To, że Was Sony olewa odbija Ci się na psychice :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Dopwiadam: Nie warto. :sir:

Twoje wnioski nie korespondują z materiałem źródłowym, który podałem Ci na tacy, więc FAIL.

:reggie:

Fakt zadałem złe pytanie, pytając o to Ciebie. :frog:

Opublikowano

@Ficus

Szkoda, ze ten "ktos", kto bawi sie lepiej w DC niz FH2 to tylko i wylacznie Exact :reggie:

Opublikowano

Dopwiadam: Nie warto. :sir:

Twoje wnioski nie korespondują z materiałem źródłowym, który podałem Ci na tacy, więc FAIL.

:reggie:

Fakt zadałem złe pytanie, pytając o to Ciebie. :frog:

Ja bym powiedział, że problemem było to, że dodając "2 do 2" wyszło ci "7"  :newell:

Opublikowano

SO, FH2 i MCC dla tych gier warto kupić ONE no i ORI oczywiście.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

zaraz don napisze, ze srednie to nie wszystko, ale jak ktos nie daj boze napisze, ze bawi sie rownie dobrze albo nawet lepiej przy driveclubie niz przy horizon2 to sie zacznie skurcz macicy u botow ze przeciez driveclub 71% a horizon 85%

Zdecyduj się kolego klapersie, piszesz do mnie albo obok mnie.

Opublikowano

To tak jakbys npisal, ze 4ke warto kupic dla TLOU.

W (pipi)e z tymi remasterami.

Opublikowano

Ja bym powiedział, że problemem było to, że dodając "2 do 2" wyszło ci "7"  :newell:

Wyszłoby sporo ponad 4 gdybym posłuchał twojej opinii co do kupna sprzętu z najgorszymi multiplatformami i jedną grą na 8+.  :dafuq:

Opublikowano

easy ty sie nie liczysz bo jestes klapers dla botow, sterydo tak dupa dzis boli, ze juz sam sobie klaszcze w cw

nagle nie licza sie oceny tylko wlasne doswiadczenia z gry, nagle don prawilnie ogral wszystkie exy na ps4 mam rozumiec skoro pisze nie ma nic ciekawego

ile bylo beki ze order sie komus moze podobac bo srednia 65%, teraz nagle gra na 81% moze byc najlepsza gra, czyli co ze zacytuje mendrka - sunset najmocniejsze 81% w historii

Opublikowano

Przestań nobody bo się ośmieszasz. Rozwałkowałem Cię, zrozum, jeszcze jesteś za cienki w uszach i Twoje pseudo beka posty sensu nie mają.

Opublikowano

@nobody

Za to kupisz platformę z jedną grą na 9+ i z lepszymi multiplatformami, a jestem ciekaw jak coś się zepsuje i będziesz pół roku się yebał z Sony Polska, bo konsola będzie przychodzić w coraz gorszym stanie, a na końcu odeślą Ci sam karton. :dafuq:

No i szykuj filmy jakieś podczas konserwacji PSN. :kaz:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

@Ficus

Szkoda, ze ten "ktos", kto bawi sie lepiej w DC niz FH2 to tylko i wylacznie Exact :reggie:

Jest wiecej osob ktore uważają DC>FH2,poczytaj temat.
Opublikowano

Przestań nobody bo się ośmieszasz. Rozwałkowałem Cię, zrozum, jeszcze jesteś za cienki w uszach i Twoje pseudo beka posty sensu nie mają.

pieknie dzis jednemu z naczelnych botow pekla psycha i dupa  :banderas:

Opublikowano

4 gry z najlepszym multi fps wystrarczy, pierwszy raz w historii Halo 1 na xbl, uwierz mi w cholere osob kupilo x1 tylko dlatego

Opublikowano

easy ty sie nie liczysz bo jestes klapers dla botow, sterydo tak dupa dzis boli, ze juz sam sobie klaszcze w cw

nagle nie licza sie oceny tylko wlasne doswiadczenia z gry, nagle don prawilnie ogral wszystkie exy na ps4 mam rozumiec skoro pisze nie ma nic ciekawego

Nie no, serio zaraz Ci mózg rozsadzi jak już takie bzdety piszesz XD

Napisałem, że BB to must have i to niby znaczy, że mnie "dupa dzis boli". :P 

Idź się melisy napij czy coś, bo internet Cię dzisiaj przerasta.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Ficek, po odejściu Twojego guru Mendrka masz halucynacje z niedożywienia. 

Opublikowano

Mendrek od zawsze i na zawsze jedyne zrodlo czystej brutalnej prawdy na forum, juz tesknie

Opublikowano

No właśnie nie wiem co tak słabo ;) Ficek miał chyba ciężki tydzień w robocie i nie dojadał.

Opublikowano

nie ma mnie w domu aktualnie ale na wieczor sie melduje i zabijamy botow w multi ;)

Opublikowano

Wbijaj na killzona ficek a nie walczysz

Opublikowano

Chylę fedorę przed przed potęgą Twoich argumentów.  :hi:

Ale skończ już z tymi programami motywującymi i samozachwytem, bo sam popadasz w śmieszność. :ogor:

Opublikowano

Zejdę na dol do Ciebie by Ci odpisać w zrozumiałym dla ciebie tym samym poziomem.

Wez DonSterydo skończ, beka typie z ciebie, ogarnij, klapy skaczą po twojej głowie, nie pisz nic wiecej bo do pięt nie dorastasz do przeciętnego poziomu postów jakie sa w tym temacie.

Ładnie psycha widze naczelnemu siada :dynia:

Opublikowano

4 gry z najlepszym multi fps wystrarczy, pierwszy raz w historii Halo 1 na xbl, uwierz mi w cholere osob kupilo x1 tylko dlatego

Porównać TLOU do kolekcji szefa kuchni, tylko klapy to potrafią  :reggie:

Juan jak zwykle trafnie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.