Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Wykupili technologie, a wiec Sony dalej idzie w streamowanie gier w chmurze. Biorac pod uwage ze klapy nawet DLC chca miec wydawane w pudelku to bym sie zaczal martwic bo jak to bedzie, ze po przejsciu gry nie wystawie jej szybciutko na allegro w dziale opony aby nastepny Janusz mogl ja kupic za 50 zl taniej, a ja nic nie strace nie dolacze jej do mojej kolekcji chwaly i uwielbienia Playstation?

Edytowane przez hav3n

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Juz, juz... nie stresuj sie. Graj sobie w ta giereczke 2/10... nikt sie nie bedzie smial. Obiecuje.

Koncze ta przepychanke, ale nadal nie potrafie ogarnac dlaczego w ta sama gre na dwoch roznych konsolach i to do maxa. Tego bylem najbardziej ciekawy.

Przeciez to klasyczny syndrom the Order - gra nie ma contentu a pienizkow szkoda to sam sobie wymyslam zajecie. Przy orderze przeciez wymyslali, ze "gra na 15h bo sciany lizalem i jeszcze na hard przejde" xD

Opublikowano

Podejrzewam ze tak, przeciez onlive skończył sie zaraz po starcie. Nawet miałem adapter i pada do tego bo rozdawali za darmo xD taka super usługa

A wygodny ten pad byl

Opublikowano

wiadomość z rana PM :D

Luk248 Wysłano wczoraj, 23:24

Cześć jestem Luki. Dodasz mnie do znajomych. Luk248

------------------------------------------------------------------------------------------------

Fanek Wysłano dziś, 07:46

sorry, gram ze znajomymi tylko

------------------------------------------------------------------------------------------------

Luk248 Wysłano 46 minut temu

Hej ci w dupe

Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2

pisze do mnie jakiś typ, którego w ogóle nie kojarze z forum, FL i tak mam długą, wiec grzecznie odpisałem i wiadomość zwrotna
Opublikowano

Dość, lepiej wykonany i wygodniejszy niz ps4, założenia były fajne ale wykonanie kiepskie

I wyglada na to ze to Sony pójdzie w stronę streamingu a nie MS xD ciekawe jak kalpy bedą na to reagować, nie wspominając o tym ze juz w stanach exy plejstejszon mozna ogrywać na lodówkach xD

Opublikowano

Wystarczy kupic nowy TV Samsunga z apka PSN, do tego podpiac Xboxa, mozna tez pozwolic sobie na Surface Pro 3 aby ogrywac indyki oraz streamowac gre z XO lezec w wyrku i mamy najlepsze kombo gamingu :banderas:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

to chyba nie komplement typu "hej jak sie masz" :D

Opublikowano

Mroku (pipi)ał wcześniej na PlayStaton prawda?

Sezonowiec

Opublikowano

Czyli Klapy teraz mają Lemonkę, pokrytegowstydem, Obsiego, Mroka i exacta. 

Jaki team Power Rangers. :obama:

Edytowane przez suteq

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Czyli Klapy teraz mają Lemonkę, pokrytegowstydem, Obsiego, Mroka i exacta. 

Jaki team Power Rangers. :obama:

A Mendrek to Zordon

zordon.jpg

Opublikowano

Zip skład. Aż strach się ich bać na dzielni.

Opublikowano

Jaki team power Rangers :obama:

halo-5-multiplayer-armor.jpg?quality=65&

=

mighty-morphin-power-rangers-team-copy.j

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Zip skład. Aż strach się ich bać na dzielni.

Nie obrażaj zipery  :reggie:

Opublikowano

wracając do tematu, nowa jakość screenów z gier na Xboxie po aktualizacji

9W5EAGk.png

TO NASZA ODPOWIEDZ ZA WCZORAJSZY PSN !!

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

W Raymanie też takie coś raz miałem. Widać Ubi nawet takie perełki potrafi spi.erdolić. :reggie:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

a botowcy to kitowcy

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Przecież klapy to power rangersi, więc jak ktiowcy moga nas zaorać...?

Ta logika;/

Opublikowano

W Raymanie też takie coś raz miałem. Widać Ubi nawet takie perełki potrafi spi.erdolić. :reggie:

Nie obwiniam Ubi, xbone jest nie wydajnym sprzetem, proste. Na X360 i PS3 dzialalo idealnie a o PS4 nie bede nawet wspominal :rofl: 

Opublikowano

Nawet nie wiem, czy jest sens zaczynać dyskusję w CW z chorągiewką. Chyba szkoda czasu. :frog:

Opublikowano

Nie obwiniam Ubi, xbone jest nie wydajnym sprzetem, proste. Na X360 i PS3 dzialalo idealnie a o PS4 nie bede nawet wspominal :rofl:

Na X360 i PS3 idealnie działały zrzuty screenów? Fascynujące. :dafuq:

Opublikowano

1012326_original.jpg

Który to?

Opublikowano

Kobik. 

Opublikowano

Nawet nie wiem, czy jest sens zaczynać dyskusję w CW z chorągiewką. Chyba szkoda czasu. :frog:

rsz_1365455893047.png

Opublikowano

Nie zapędzajcie się tak, Mroku dopiero namiot pod Królestwem Niebieskim rozłożył. Zanim tu wejdzie musi odpokutować za te wszystkie oszczerstwa i obrażanie nadkonsoli.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.