Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Wykupili technologie, a wiec Sony dalej idzie w streamowanie gier w chmurze. Biorac pod uwage ze klapy nawet DLC chca miec wydawane w pudelku to bym sie zaczal martwic bo jak to bedzie, ze po przejsciu gry nie wystawie jej szybciutko na allegro w dziale opony aby nastepny Janusz mogl ja kupic za 50 zl taniej, a ja nic nie strace nie dolacze jej do mojej kolekcji chwaly i uwielbienia Playstation?

Edytowane przez hav3n

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Juz, juz... nie stresuj sie. Graj sobie w ta giereczke 2/10... nikt sie nie bedzie smial. Obiecuje.

Koncze ta przepychanke, ale nadal nie potrafie ogarnac dlaczego w ta sama gre na dwoch roznych konsolach i to do maxa. Tego bylem najbardziej ciekawy.

Przeciez to klasyczny syndrom the Order - gra nie ma contentu a pienizkow szkoda to sam sobie wymyslam zajecie. Przy orderze przeciez wymyslali, ze "gra na 15h bo sciany lizalem i jeszcze na hard przejde" xD

Opublikowano

Podejrzewam ze tak, przeciez onlive skończył sie zaraz po starcie. Nawet miałem adapter i pada do tego bo rozdawali za darmo xD taka super usługa

A wygodny ten pad byl

Opublikowano

wiadomość z rana PM :D

Luk248 Wysłano wczoraj, 23:24

Cześć jestem Luki. Dodasz mnie do znajomych. Luk248

------------------------------------------------------------------------------------------------

Fanek Wysłano dziś, 07:46

sorry, gram ze znajomymi tylko

------------------------------------------------------------------------------------------------

Luk248 Wysłano 46 minut temu

Hej ci w dupe

Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2

pisze do mnie jakiś typ, którego w ogóle nie kojarze z forum, FL i tak mam długą, wiec grzecznie odpisałem i wiadomość zwrotna
Opublikowano

Dość, lepiej wykonany i wygodniejszy niz ps4, założenia były fajne ale wykonanie kiepskie

I wyglada na to ze to Sony pójdzie w stronę streamingu a nie MS xD ciekawe jak kalpy bedą na to reagować, nie wspominając o tym ze juz w stanach exy plejstejszon mozna ogrywać na lodówkach xD

Opublikowano

Wystarczy kupic nowy TV Samsunga z apka PSN, do tego podpiac Xboxa, mozna tez pozwolic sobie na Surface Pro 3 aby ogrywac indyki oraz streamowac gre z XO lezec w wyrku i mamy najlepsze kombo gamingu :banderas:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

to chyba nie komplement typu "hej jak sie masz" :D

Opublikowano

Mroku (pipi)ał wcześniej na PlayStaton prawda?

Sezonowiec

Opublikowano

Czyli Klapy teraz mają Lemonkę, pokrytegowstydem, Obsiego, Mroka i exacta. 

Jaki team Power Rangers. :obama:

Edytowane przez suteq

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Czyli Klapy teraz mają Lemonkę, pokrytegowstydem, Obsiego, Mroka i exacta. 

Jaki team Power Rangers. :obama:

A Mendrek to Zordon

zordon.jpg

Opublikowano

Zip skład. Aż strach się ich bać na dzielni.

Opublikowano

Jaki team power Rangers :obama:

halo-5-multiplayer-armor.jpg?quality=65&

=

mighty-morphin-power-rangers-team-copy.j

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Zip skład. Aż strach się ich bać na dzielni.

Nie obrażaj zipery  :reggie:

Opublikowano

wracając do tematu, nowa jakość screenów z gier na Xboxie po aktualizacji

9W5EAGk.png

TO NASZA ODPOWIEDZ ZA WCZORAJSZY PSN !!

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

W Raymanie też takie coś raz miałem. Widać Ubi nawet takie perełki potrafi spi.erdolić. :reggie:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

a botowcy to kitowcy

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Przecież klapy to power rangersi, więc jak ktiowcy moga nas zaorać...?

Ta logika;/

Opublikowano

W Raymanie też takie coś raz miałem. Widać Ubi nawet takie perełki potrafi spi.erdolić. :reggie:

Nie obwiniam Ubi, xbone jest nie wydajnym sprzetem, proste. Na X360 i PS3 dzialalo idealnie a o PS4 nie bede nawet wspominal :rofl: 

Opublikowano

Nawet nie wiem, czy jest sens zaczynać dyskusję w CW z chorągiewką. Chyba szkoda czasu. :frog:

Opublikowano

Nie obwiniam Ubi, xbone jest nie wydajnym sprzetem, proste. Na X360 i PS3 dzialalo idealnie a o PS4 nie bede nawet wspominal :rofl:

Na X360 i PS3 idealnie działały zrzuty screenów? Fascynujące. :dafuq:

Opublikowano

1012326_original.jpg

Który to?

Opublikowano

Kobik. 

Opublikowano

Nawet nie wiem, czy jest sens zaczynać dyskusję w CW z chorągiewką. Chyba szkoda czasu. :frog:

rsz_1365455893047.png

Opublikowano

Nie zapędzajcie się tak, Mroku dopiero namiot pod Królestwem Niebieskim rozłożył. Zanim tu wejdzie musi odpokutować za te wszystkie oszczerstwa i obrażanie nadkonsoli.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.