Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Dlatego zapytalem czy nie wliczyles do tej wyliczanki Blubera

Poniewaz wydzwiek twojego postu jest taki, ze Bluber kupiln Ps4 wiec na forum zostaly juz resztki xbotow. Rozumiesz o co mi chodzi? :lapka:

Infamous> SO z powodu dojrzalej i glebokiej fabuly sklaniajacej do przemyslen nt sily wiezi rodzinnych, nie to co skierowane do dzieci beztroskie SO, dojrzaly czlowiek oczekuje dojrzalej rozrywki

Edytowane przez asax

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Takiej jak Order? :oh_you:

Opublikowano

Dokładnie, Ludzie Sukcesu nie mają czasu marnować czasu na przydługie pifpafy 

Opublikowano

The Order prawdziwy deal breaker. Nie mam czasu na dlugie i wymagajace myslenia gry.

Opublikowano

game seler specjalnie dla Blubera

Opublikowano

Przekonaliscie mnie, ide kupic ps4 z Orderem. :banderas:

Opublikowano

W obu latasz dynamicznie po mieście i strzelasz stroboskopami w otwartym świecie.

Dealbreakerem dla bąków jest humor przypominający ukochane przez nich polskie kabarety.

W obu latasz dynamicznie po mieście i strzelasz stroboskopami w otwartym świecie.

Dealbreakerem dla bąków jest humor przypominający ukochane przez nich polskie kabarety.

Czyli idąc twoim tokiem rozumowania The Order jest taki jak Gears of War bo mozna chować sie za murkiem i strzelać xD a i ma eksplorację taka jak w tlou xD

Opublikowano

Jeszcze niedawno Conker, Jak 1, earthworm jim, incredible crisis - goty zabawne gierki.

Teraz licza sie tylko powazne, szarobure gry, w ktorej w kazdej misji robisz to samo, ale z was ulungi, klapory.

Opublikowano

Tylko nie waż się brać tego gu.wna Blodboreane, czy jak inaczej to ćus nazwali, bo to dla stulei bez źycia 24/7 na chacie, czaisz typie.

Opublikowano

Tylko nie waż się brać tego gu.wna Blodboreane, czy jak inaczej to ćus nazwali, bo to dla stulei bez źycia 24/7 na chacie, czaisz typie.

Tak jest towarzyszu klapie. :sir:
Opublikowano

Humor Conkera także nie był najwyższych lotów, przypominał on raczej tanie amerykańskie komedie lecące na polsacie

Edytowane przez asax

Opublikowano

Mowisz konsola - myslisz PlayStation.

Jedyny nextgen na rynku. Jedyny sluszny wybor.

:banderas:

Opublikowano

Ale bol dupy botow o to ze ktos kupil nadkonsole a nie (pipi) rozmazane bez gier.

Opublikowano

Czyli idąc twoim tokiem rozumowania The Order jest taki jak Gears of War bo mozna chować sie za murkiem i strzelać xD a i ma eksplorację taka jak w tlou xD
The Order nie ma podobnej średniej do do GOWa.

Humor Conkera także nie był najwyższych lotów, przypominał on raczej tanie amerykańskie komedie lecące na polsacie

Ale świat według Bundych to ty szanuj.
Opublikowano

Za każdym razem jak widzę teksty w stylu "SO to klon IF bo latasz po mieście i szczelasz tęczą", to wiem, że napisał to rak branży z PS4  :reggie:

Spłycanie gier na poziomie pisania, że Project CARS to klon NFS bo w obu jeździsz autem. Chociaż widziałem już teksty, że The Order to takie Gears of War/Uncharted/TLoU, więc już nic nie powinno mnie dziwić.

W sumie Assassin's Creed to takie Crackdown ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Nie, wyjaśnijmy SO to klon Infamous tylko że dla dzieci.

Opublikowano

To jakie właściwie są różnice poza inFamousem i Sunsetem, poza tym, że w jednym są moce i ciekawsze możliwości przemieszczania się po mieście, a w drugim gimbo-humor?

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Różnica tkwi w grywalności, skillowości (Jet Set Radio FTW) no i punktach na MC :kaz:

Ciekawsze możliwości przemieszczania się po mieście :dynia:  

Edytowane przez asax

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.