Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ch.ujowy przyklad bo chleb nie jest czyms czego nie ma na rynku zeby sie na niego skladac.

Poza tym po tych skladkach doskonale widac jakich gier chca ludzie. Jakby czegos nie chcieli to zwyczajnie zbiorka nie dochodzi do skutku.

Juz wole takiego raka, ktory skutkuje swietnymi, nowymi grami niz kupowanie takich orderow i wszelkiej masci remasterow.

A ja nie, Star Citizen pokazuje jak je.bac graczy przy tym odkładając premierę do usranej śmierci, ale grunt ze pieniążki sie zgadzają i wypłata co miesiąc.
  • Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nie no wiadomo ze zdarzaja sie skrajne przypadki, ale wspomagajacy przeciez maja dostep do czesci gry wazacej 20g. Koncowa gra ma miec 100gb i jezeli faktycznie zrobia gre taka jak obiecali to w sumie co tutaj mozna zarzucic? Kazdy wplacil kase dobrowolnie, a tez nie wiadomo ile faktycznie pochlonie produkcja gry aczkolwiek tworcy sa i tak raczej ustawieni do konca zycia.

Tylko teraz mi wytlumacz czy jest jakas roznica miedzy tymi osobami dajacymi kilkadziesiat mln na gre do osob, ktore kupily skonczana gre tylko np. pelna bugow i rowniez wygenerowaly przychod 70-80mln?

A no jest taka ze jak ta wydana gra na siebie nie zarobi to osoby w to grajace moga nigdy nie doczekac sie poprawek, dodatkow itp mimo ze gra jest calkiem ok ale studio zostanie zamkniete. Za to osoby z kickstartera moga nigdy nie ujrzec finalnego produktu.

Jak widac kazda ze stron ma swoje minusy. Kwestia tylko tego, ktore twoim zdaniem to mniejsze zlo.

Zreszta zobacz na DC. Gra z wielkimi provlemami na premiere, 2 miesiace zenady, potem wychodzi patch z pogoda i orgazm a polowa studia na bruku + obiecana wersja z plusa nigdy sie nie ukaze, bo chyba nikt nie sadzi ze plusowa wersja kiedys wyjdzie.

Tworcow niezaleznych wlasnie nikt nie goni jak to bylo z Sony i Evolution.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Jak yebac graczy to najlepiej akurat pokazuje od dawna Sony :kaz:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

mendrek jako ambasador plejsztejszyn nie ograł uncharted ?  

giphy.gif

Opublikowano

mendrek jako ambasador plejsztejszyn nie ograł uncharted ?

giphy.gif

Nie ograł bo nie było w plusie. Gardzę takimi :reggie: Mieć szrota i nie ograć Uncharted xdd

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

U3 bylo w plusie a i tak nie ogral, ale do obrony to pierwszy wkleja cyferki MC i liste nagrod.

Opublikowano

No tak, oddawanie procesu produkcyjnego gry w ręce plebsu kończy się tym, że zamiast ex'ów na PC wyglądających tak:

crysis_pc_game.jpg

Dostaje się dziś:

12531.jpg

No ale taki to bekowy paradoks - na rynku są pc game rigi, na których odpala się gry jak z kompa w szkolnej bibliotece.

Ps. Playstation to nie Xbox, że jak nie ogra się jednego wielkiego ex'a, to tak jakby 1/3 biblioteki ex'ów nie ograć. Na Playstation jest wiele innych gier, i nie jestem zmuszony ogrywać gier które klimatycznie mi nie leżą, nie umniejszając ich świetności...

Edytowane przez Mendrek

Opublikowano

Nie ogral bo pewnie nie mial za co oplacic plusa.

Opublikowano

Dziś pustynię widzę spowija mrok...

Opublikowano

A ten znowu o grafice no bo ona najwazniejsza dla dzieci plejstejszyn.

Co za podgracz. Gardze po calosci.

Skoro nie musisz ogrywac bo Ci nie leza to dlaczego ktos mialby ogrywac tlou mimo, ze tez mu nie lezy?

Hipokryzja po calosci.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Jak yebac graczy to najlepiej akurat pokazuje od dawna Sony :kaz:

Rozwiń swą myśl.
Opublikowano

Mendrek jest najgorszym użytkownikiem tego forum, serio mówię, gorszy od Mroka, bo ten chociaż nie udaje, że ma pojęcie o czymkolwiek. 

Każdy dzisiejszy post Mendrka kwalifikuje się do listy najgłupszych, najbardziej zacofanych postów na tym forum, gdzie gość kompletnie pojęcia nie ma o czym pisze. 

Tyle, że to nawet nie jest kabaret.

Opublikowano

To jest po prostu gamingowa patologia w wykonaniu Mendrusia.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ch.ujowy przyklad bo chleb nie jest czyms czego nie ma na rynku zeby sie na niego skladac.

Poza tym po tych skladkach doskonale widac jakich gier chca ludzie. Jakby czegos nie chcieli to zwyczajnie zbiorka nie dochodzi do skutku.

Juz wole takiego raka, ktory skutkuje swietnymi, nowymi grami niz kupowanie takich orderow i wszelkiej masci remasterow.

A ja nie, Star Citizen pokazuje jak je.bac graczy przy tym odkładając premierę do usranej śmierci, ale grunt ze pieniążki sie zgadzają i wypłata co miesiąc.

No tak,lepiej wydac produkt taki jak np. Battlefield 3/4, AC Unity,DriveClub czy Halo MCC zamiast dopracowac gre. Teraz nic dziwnego ze konsolowcow wydawcy jada w dupe skoro janusze maja takie podejscie.

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Jadzie w dupę to wam nVidia i Ati, pózniej Gaben i na koncu devi ktorzy w plikach gry dot. Ustawień graficznych pisza PC - who cares.

Opublikowano

Nvidia i ati tak, Gaben nie i prosze go nie obrazac, devi tak, a to wszystko przez kobsole!!!!!11111

Ale i tak konsole>pc pod wzgledem grania. :cool:

Opublikowano

No tak, oddawanie procesu produkcyjnego gry w ręce plebsu kończy się tym, że zamiast ex'ów na PC wyglądających tak:

crysis_pc_game.jpg

Dostaje się dziś:

12531.jpg

No ale taki to bekowy paradoks - na rynku są pc game rigi, na których odpala się gry jak z kompa w szkolnej bibliotece.

Ps. Playstation to nie Xbox, że jak nie ogra się jednego wielkiego ex'a, to tak jakby 1/3 biblioteki ex'ów nie ograć. Na Playstation jest wiele innych gier, i nie jestem zmuszony ogrywać gier które klimatycznie mi nie leżą, nie umniejszając ich świetności...

Trzeba jednak przyznać rację Mendrusiowi. Pomijając fakt, PoE może i jest głęboką i ambitną grą, to w kwestii technologii, jakiekolwiek te tła ładne by nie były, to gra z zeszłego wieku. Crysis podczas premiery był rewolucją pod względem grafiki i fizyki( do tej pory niepobitej). Wiele gier z PC, te 10 lat temu i więcej ustanawiały jakość grafiki na rynku( i nie tylko). Dziś blacharze muszą robić zrzutki i grać w te często upośledzone gry z konsol, z AI o klasę niżej od tej z Half - Life wydanego 17 lat temu. Żadne 60 klatek w moich oczach tego nie ratuje. A do PoE czy nowego Tormenta wystarczy laptop. PC Gaming to jednak dziadostwo. Platforma pełna dzieciarnia, złodzieji oraz pozorantów, co jedyne dostrzegaja grafikę i płynność na swoich Tytanach. Jeszcze teraz, gdzie wielu Indie - deweloperów, działa też na konsolach, w ogóle przekreśla tę platformę w moich oczach.

Żeby nie było, Mendrek to dalej podgracz, którym mocno gardzę.

Opublikowano

Tak, tak a na konsolach cie nie dymają, zaplaciłeś już za dynamiczny theme albo nowego avatarka żeby nie miec takiego samego gó.wna w obrazku jak reszta twoich kolegów? A nie zapomniałem, że nie masz ps4.

Ale wiesz synek, że na avatar możesz dowolny obrazek wrzucić? No nie wiesz, hehe.

"Synek" - powiedział typ, któremu mama kupiła ps4 na 22 urodzinki :yao:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

crysis_pc_game.jpg

Dostaje się dziś:

12531.jpg

No i co z tego? Grafika to nie wszystko, ważniejszy jest klimat, fabuła, system a Pillarsy to jak na razie GOTY 2015.

Opublikowano

No właśnie. Sam Blizzard to:

HotS

Hearthstone

Starcraft 2

Diablo 3 (bo umówmy się, nazywanie tej pokracznej wersji z konsolek Diablo to to tak jakby nazwać cygana przodownikiem pracy)

Do tego z RPGów (nie dla psa)

Divinity

Wasteland 2

Pillars (GOTG)

O takich perłach jak Europa Universalis, w której mam przegrane kilkadziesiąt godzin nie wspominam

giphy.gif

Mendrek jak się czujesz jak blachy grają w coś 1000 razy lepszego niż to co ostatnio ogrywasz?

505379-dragon-age-origins-playstation-3-

XDDDDDDDDD serio czy ci nie wstyd cebulko?

A ten znowu o grafice no bo ona najwazniejsza dla dzieci plejstejszyn.

no graficzka najważniejsza a gra w brzydszą wersje dragon age, która lata od 15 do 30 fpsów na ps3 :dynia:

Majinn Buu jesli chcieli zrobić dobrego rpg na czas w małym teamie z kickstartera to oczywiste było, że nie zrobią wielkiej wydmuszki graficznej pokroju Skyrima czy być może nadchodzącego Wiedzmina 3. 

Opublikowano

Pirat rozprawia o patologii. 

Chorągiewka mówi coś o byciu graczem. 

Bulduper gardzi Dragon Age.

Ratunku!

chemioterapia.jpg

Opublikowano

Nie gardze Dragon Age'em nie interesuja mnie ta seria, chodzi o twoją hipokryzje, grasz na zapierdziałej ps3 w słabszą graficznie grę niż w wersji PC w słabym frameracie i do tego gra wyglada jak z początków generacji a smiejesz się z posiadaczy xboxa czy pc. Twoje argumenty to dno. 

Opublikowano

Mendrek jest najgorszym użytkownikiem tego forum, serio mówię, gorszy od Mroka, bo ten chociaż nie udaje, że ma pojęcie o czymkolwiek.

Każdy dzisiejszy post Mendrka kwalifikuje się do listy najgłupszych, najbardziej zacofanych postów na tym forum, gdzie gość kompletnie pojęcia nie ma o czym pisze.

Tyle, że to nawet nie jest kabaret.

Zgadzam się w 100%. Należy tylko dodać, że Mroku ewidentnie troluje ;)

Opublikowano

Mroku jest najgorszym try hardem jakiego to forum widziało. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.