Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

W 2015 cieszę się możliwością jednoczesnego grania i oglądania TV podczas gry, a klapki podniecają się, że mogą wreszcie odpalić inną muzykę niż ta co jest w grze - sooooo 2007 :reggie:

:dynia:
  • Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Może i by była super opcja gdyby telewizja oferowała coś ciekawszego niż trudne sprawy i warsaw shore  :reggie:

Opublikowano

Tak skończył wybawiciel marki xbox, zagrał epizodyczną role w mesjaszu 2015, gdzie został wydymany analnie, zupełnie jak każdy gracz, który kupił x-złom720p bez gier.

Tylko idiota kupuje konsole i nie kupuje gier... ja rozumiem, ze na PS4 mozna bylo grac tylko w BF4 przez poltorej roku po starcie systemu bo nic innego nie bylo... ale xbox to najlepsze gry.
Wiemy wiemy, Destiny to ex na XOne
Opublikowano

ja tam grając w dragon age 3 mialem w snapie premierowy stream masorza z bb

#prawiejakbymwtogral

Opublikowano

bulduper juz mnie chyba dzis czwarty raz podchodzi o tego bloodborna :D pierw po dobroci, potem z ciekawosci, potem w innym temacie, teraz obrazajac, zaraz ci hemoroida peknie 

Opublikowano

Nie no najgłupszy argument ever. Don napisz jeszcze, że jedną stopą jezdzisz w forzie horizon (bo czas się cofnie) a ogólne skupienie to na telewizji masz. 

xD

bulduper juz mnie chyba dzis czwarty raz podchodzi o tego bloodborna :D pierw po dobroci, potem z ciekawosci, potem w innym temacie, teraz obrazajac, zaraz ci hemoroida peknie 

no ale kupisz? pomoge ci w co-opie!

Opublikowano

Tylko idiota kupuje konsole i nie kupuje gier.

Nie bądź dla siebie taki krytyczny, w końcu masz to Destiny.

Nie no najgłupszy argument ever. Don napisz jeszcze, że jedną stopą jezdzisz w forzie horizon (bo czas się cofnie) a ogólne skupienie to na telewizji masz. 

xD

xzłom, skupisko wszystkich januszy, bijatyka w ktorej nie można przegrać, fps ze strzelaniem do botów, cofanie czasu w wyścigach, a jak juz sprawdzą, jak wyglądają prawdziwe gry, to nie wiedzą jak korzystać z pistoletu, a teraz to...

Opublikowano

Tylko idiota kupuje konsole i nie kupuje gier... 

Mądrę to nie jest kupowanie 2 konsol dla tej samej gry, no ale kto komu zabroni :)

Opublikowano

Może i by była super opcja gdyby telewizja oferowała coś ciekawszego niż trudne sprawy i warsaw shore  :reggie:

Ja tam oglądam zawsze Comedy Central in inglisz.

PS. Bulduper, co Cie tak boli. Nie potrzebuję skupienia pilota myśliwca żeby grać w karciankę albo grindować mobki w Diablo.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Mam nawet wyzszy level niz 25

Laugh-Arnold-internetjedi.org_.gif

Opublikowano

czy tylko ja tak mam ze wystarczy ze widze avatar zeratula i juz mam wkur.w na niego nawet nie czytajac jego posta?

Opublikowano

Yeti to nie jest temat o BB tu plusami ludzie Cię nie zasypią, tu ludzie wiedzą, że błąkasz się po forum bez honoru i godności człowieka.

A skąd wiesz?
Byłeś przy tym? 

widziałem was pod prysznicem  :frog:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Zabiłeś mnie ta riposta

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

czy tylko ja tak mam ze wystarczy ze widze avatar zeratula i juz mam wkur.w na niego nawet nie czytajac jego posta?

To sie nazywa... prawda kole w oczy

Opublikowano

Bluber, pojeździmy w DriveCluba?

Jasne kolego :hi: ale nie wiem czemu chcesz mieć przyjemność z zniszczenia totalnego nooba w samochodówki heh

Mam nawet wyzszy level niz 25

>grać w destiny więcej niż demo 

Opublikowano

Spoilery z seriali w cw? To na razie. :lapka:

Edytowane przez Square

Opublikowano

Dzięki za spoiler lemonka, mam nadzieje że spotka cię odpowiednia kara.

Opublikowano

:dance:

Opublikowano

Bluber, i Ty mozesz zostać dobrym kierowca wyścigowym, kup DC za grosze na Allegro i wez udział w naszych wyścigach.

Opublikowano

88c291cccd28d4530d2c438d6f7de1d7.jpg

Cale szczescie problem dotyczy tylko ludzi grajacych na xboxie :obama:

btw. kijowa grafika postaci na okladce, 2/10, would not play.

Opublikowano

Ja już przegrałem życie, nie zdążyli mnie ocalić.  :/

Opublikowano

:dynia:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.