Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

MGS 10

Persona 9, dobre żony ale chu,jowe dungeony i samograj

po 7 sekundach traillera ukazujące nowe podejście do dungeonów stwierdzam że będą dokładnie 175.5 razy lepsze od tych z czasów ps2 i stawiam na to mój niepodważalny growy autorytet.

tylko pytanie czy ewentualne 10 dla MGS V wykupi fabuła, czy gameplay.

Mogliby już coś więcej powiedzieć o grze z twojego avatara.

The Thing to nie był głupi horror.

The Thing to prawdopodobnie najmniej głupi horror jaki jest.

Edytowane przez mate5

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nie ma opcji, cala machina marketingowa kreci sie dookola Wiedzmina teraz.

Opublikowano

A jeszcze dodatki do wiosny 2016 będą robić. Także CP to jak w 2019 wyjdzie to będzie dobrze. :lapka:

Opublikowano

The Thing to prawdopodobnie najmniej głupi horror jaki jest.

jeszcze Dracula z Garym Oldmanem.  :wub:

no może nie straszy, ale dla fana klimatów BB orgazm za orgazmem.

Opublikowano

:notsure:

Miałem wiiu kupićdla tej gry, no coz, trzeba czekac na innego zbawiciela tego szrota.

Opublikowano

Dokladnie o tym samym ciągle myśle, BB jest takim RE 4 bez strzelania i nadmiernej fazy jarania się głupimi horrorami

The Thing i proza Lovercrafta to nie były głupie horrory.

Chcesz mi powiedzieć, że RE4 to jest poważne podejscie do horroru? Bloodborne to mokry sen dla fanów Lovecrafta, prawie tak dobry jak Dark Corners of the Earth

Opublikowano

Granie w gry, hehehehe. Na tym forum gry sie tylko kupuje.

Często nawet to nie  :yao:

Opublikowano

Dokladnie o tym samym ciągle myśle, BB jest takim RE 4 bez strzelania i nadmiernej fazy jarania się głupimi horrorami

Chcesz mi powiedzieć, że RE4 to jest poważne podejscie do horroru? Bloodborne to mokry sen dla fanów Lovecrafta, prawie tak dobry jak Dark Corners of the Earth

Bloodborne momentami mocno probuje ci wejsc na psyche, jak pierwszy raz zobaczylem te kruki na brzuchach to dziwny grymas mi sie na twarzy pojawil.

Bloodborne :fsg: chyba zamowie wersje azjatycka i strzele druga platyne

Opublikowano

Streszczenie wiedźmina lepiej czytaj bo nie zdążysz xD

Opublikowano

Jak wbijesz platyne sciagne ci tytul wstydu :oh_you:

Opublikowano

Streszczenie wiedźmina lepiej czytaj bo nie zdążysz xD

mozna gdzies kupic albo sciagnac?

Opublikowano

Przez zastosowanie liczby mnogiej ten post zabrzmiał jakby chodziło ci nie o sam scenariusz gry, a o ogół filmowych inspiracji RE4. 

A tak na marginesie "Cthulu" i RE było już w DeS (z tym że zmieszane z Berserkiem).  

Opublikowano

Jak wbijesz platyne sciagne ci tytul wstydu :oh_you:

Może mi się podoba taki tytuł zabawny taknie co? 

Opublikowano

W takim razie za slabo sie postaralem :Coolface:

Opublikowano

A fanek ukończył bb z summonami czy bez? :reggie:

Opublikowano

wazne ze ukonczyl a ficek ktory najbardziej nabijal sie z fanka nawet gry nie sprawdzil, ale jaranko ocenami uskutecznia :reggie:

Edytowane przez kubson

Opublikowano

A fanek ukończył bb z summonami czy bez? :reggie:

A czy to ważne skoro popełnił taki piękny post? :banderas:

rzeczywiście przez pierwszy dungeon 1-3lvl jak przez masło, broń +10, 85lvl

trzeba iść spać i już nie moge sie doczekać aby jutro po pracy do domu wrócić  :P

dawno już tak nie miałem z żadną grą

ja wciąż grinduje przed Ojczulkiem na cmenatrzu po tym jak dojechał mnie pierwszy raz w fazie bestii.

z BB

Opublikowano

Mati nie bój, weznę ps4 dla persony to i BB ogram.

Tylko najpierw chciałbym DS dokończyć jednak.

I przejść Bayonette 2

I zagrać jeszcze milion godzin w Mh4

I przejść drugi raz Xenoblade

I przejść 10 nietkniętych gier na 3DSa

I Pillarsy

I Toada

I patcha do GTA bym chciał sciągnąć :frog:

Edytowane przez ragus

Opublikowano

znowu oglądam na twitchu jak blacharze grają. te ich podniety bo pierwszy raz robią coś, czego doświadczyłem 1,5 roku temu. uroczo wyglądają te ich faile i niewiedza co robić. przypominają taką krzyżówkę prawiczka co do pierwszy raz cyca złapał i gramolące się źrebię świeżo po narodzinach. adorable. 

Opublikowano

Nie tylko GTA V przypomniało blacharzom gdzie jest ich miejsce w szeregu - okazuje się że Mortal Kombat X w wersji PC po prostu nie działa. A na PS4 mam już ponad 10 godzin bez nawet najmniejszego problemu :kaz:

To jest właśnie różnica między konsolami, a pecetową prowizorką.

Opublikowano

Wchodzę na stronę MM z ciekawości cenę sprawdzić, a tam MKX na Xone za 139 zł :D

EDYTA: Nie ten temat :P Można skasować.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

zaczalem bardziej szanowac uslugi sieciowe sony gdy zrozumialem ze chcieli sie wzorowac na najlepszym developerze 

#socialclub

Opublikowano

MGS będzie balas coś czuje

Na konsolach na pewno.

Opublikowano

Z tym ściaganiem to rockstar dało czadu. Kpina taka sama jak na premierę gta online na ps3/x360

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.