Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

No tak - botki i ich inteligencja ! Trzeba przejsc cala gre by stwierdzic, ze jest crapem ^^

nie trzeba ale można, nie wiem gdzie widzisz problem że po skończeniu gry ktoś ją może źle oceniać

Ale ja z reguly nie mam zadnych problemow z tym, kto w co gra, odpisuje bo smiesza mnie typki czepiajacy sie rakow branzy, ktorzy w miedzy czasie jak widac sami lubia w crapy pograc. No poziom 6 razy knacka!, albo sutqa, ktory najpierw 40 stron bedzie (pipi)il farmazony o Ubi, a wszystkie ich gry zaliczy jako pierwszy sciagajac z zatoki...

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Broni dc, broni ordera, no nie jest najlepiej

Nie bronię, ta gra jest słaba, tyle ze ja mam podstawy by tak mowić a suteq nie, to wszystko.
Opublikowano

koorwa ezi przeciez to normalne, że trzeba gierke obadać żeby wiedzieć, że to crap ( no czasem są wyjatki jak tykanie każdego nowego calla czy far crya) mi oczy krwawiły jak grałem w AC IV (oprócz sekwencji pływania stateczkiem) i porównywałbym z biczowaniem się ale przynajmniej mam podstawy do hejtingu, tak jak wy grając w the order

Opublikowano

Bronisz, może nie w sposób bezpośredni, ale bronisz bo wychodzi z tego, że aby skrytykować jakąś grę trzeba w nią zagrać. Nie mam zamiaru wydawać ani złotówki na takiego ordera by stwierdzić potem "no faktycznie, niezłe guwno"

Opublikowano

pożyczyć zawsze można :cebula: na żadnego ac nei wydałem grosza a platynki same się zrobiłi :cool:

Opublikowano

bluber ile jeszcze musisz assasynow obadac by wiedziec, ze to crap i wrzucic je do twojego worka z far cry? ty chyba 4 czy 5 czesci tej serii ograles i skonczyles i dalej lykasz jak warzywa, przyznaj sie ze ci ta seria sie po prostu podoba, nie wygadam sie nikomu

jeszcze pal licho jakby te gierki byly na 5h, ale ty przy kazdej czesci spedzasz grubo ponad 10h rzekomo przekonujac sie caly czas czy to jest crap czy nie

Opublikowano

bambi mysli po prostu po kazdym AC to co mysli klapek po konfach sony na e3 - "za rok bedzie lepiej!"

Opublikowano

ficek ile jeszcze będziesz bronil sony mimo, że nie grasz w exy, ktore oni wydają?

Opublikowano

No gra w lepsze multiplatformy, na konsoli ze znacznie szybszym softem, wsrod 5 razy wiekszej spolecznosci.

Opublikowano

ty na kompie by miał jeszcze lepsze :sorcerer:

Opublikowano

haha pisalem ze buldupera piecze i bedzie piec i cale zycie bedzie kazdemu tego bloodborna wypominac - pierwsza i pewnie ostatnia (choc pewnie lyknie ewentualna kontynuacje) gra/seria, ktora nie jest casualowa, ktora podoba sie bulduperowi :D

ps4 - resogun, order, oba infamousy, killzone, driveclub

ps3/vita - tam tu juz od zatrzesienia

wejdz ty w moje psn id zamiast sie osmieszac bulduperku skoro i tak co chwile to robisz, exy od sony od zawsze w moim serduszku

Opublikowano

i ogralby exy z xbona 

Opublikowano

no ale ponoc jest obiektywnym posiadaczem sprzętu sony

Opublikowano

Izi sprawdziłeś już mój GT? Czy mam Ci pomóc i samemu opisać każda grę z tego zdjęcia, które wcześniej cytowałem?

Opublikowano

ps4 - order, killzone

wstyd by mi było się chwalić tym a ficek zadowolony :yao:

>kup ps4 BO SOM JAPONSKIE GRY OD SONY

>olej bloodborne, weź Mortal Kombat

jUnT3.gif

ficek ta gra nie jest trudna, fanek ją skończył

Opublikowano

Bloodborne ma tyle glitchy i ludzie robia z nim takie rzeczy, ze chwalenie sie ukonczeniem gry, w ktora po pierwszej godzinie mozesz zrobic sobie wrecz niesmiertelna postac brzmi jak duma z ukonczenia diablo...

Edytowane przez easye

Opublikowano

ale ja mam wy(pipi)ana na ta serie :D do tego chyba z 3 moich kumpli ja ma wiec pozyczyc moge w kazdej chwili, mam zaleglosci na vicie, inne piorytety zakupowe na ps4 wiec moze kiedys tam ogram tego bloodborne - tak trudno ci to zrozumiec?

japonskie gry dla blubera = jeden bloodborne, bluber try harder, juz widac jelito

Opublikowano

A więc tak to Fanek zrobił :yao:

Klapy orają się same.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

napisz jeszcze ze rodzine, znajomych i prace masz wiec czasu nie ma a i z psem trzeba wyjśc na spacer

Opublikowano

A więc tak to Fanek zrobił :yao:

Klapy opają się same.

Nie twierdze, ze Fanek tak zrobil - po prostu Bloodborna moze przejsc najwieksza lama, bo na sieci jest milion filmow jak duplikowac przedmioty, zdobyc milion tetnien w 30 min. itp.

Edytowane przez easye

Opublikowano

ale ja mam wy(pipi)ana na ta serie

na bloodborne wyje.bane, który nie ma żadnych połączenie między soulsami ale wiedzmina 3 mimo braku ogrania dwóch poprzednich to zrobiłeś zamówienie na kolekcjonerkę

ZNÓW JE.BAĆ LOGIKĘ, chyba, że na handel jak rayos bierzesz to wtedy :hi: szalom bracie

Opublikowano

widzac jak ty siedzisz w pracy na forum, jak lubisz nabijac sie z rodziny forumowiczow (w tym z mojego zmarlego ojca o czym wiedziales), jak wygarniasz ludziom w co graja samemu grajac w raki i tego jak lurkujesz innych uzytkownikow po innych forach i necie (wiec pewnie znajomych i zycia nie masz bo normalny tego nie robi) to ty od zawsze i na zawsze bedziesz naczelnym hipokrytom tego forum

Opublikowano

I co Łatwy? Myślisz, że to nie zostanie załatane? 

W DS też była opcja szybkiego farmienia dusz w nieskończoność i załatali. 

Opublikowano

I co Łatwy? Myślisz, że to nie zostanie załatane? 

W DS też była opcja szybkiego farmienia dusz w nieskończoność i załatali. 

Duplikowania w Demonach do tej pory nie załatali, w Dark chyba też

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.