Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Jakie sledztwo ? Przeciez ten random nie posiada szrota,drugi mendrek

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Doritosy wylewaja sie z tego trailera

Opublikowano

Gimby to jara

Nie to co call of duty, takie powazne c'nie

tumblr_mukt71gYYz1s8kz63o1_1280.png

Opublikowano

Obrazek co wkleiłeś to akurat żart z battlefielda :reggie: Trochę mi wstyd, że wiem.

Opublikowano

anyway pic related bo bf też poważny

Opublikowano

Ja zawsze w beefie grałem usa i udawałem żem żołnierz pięknej, silnej wybitnej, patriotycznej, wielkiej, specjalnej jednostki GROM i jak żem tak udawał, to udawał żem że ja tych je.banych rosjan strzelam i za każdem razem jak żem wygrał to śpiewałżem polski hymn i żem dumny był, żem swój obywatelski obowiązek spełnił. nie ma służby czynnej wojskowej obowiązkowej, ale na szczęście był battlefield i miało mnie co uczynić mężczyzną.

Opublikowano

żem dumny był, żem swój obywatelski obowiązek spełnił

spelnisz dopiero jak Wiedzmina 3 kupisz :kaz:

Opublikowano

A co? Niby nie zamierza? :shotgun:

Opublikowano

Nie miałem żadnego kontaktu z książkami ani grami o Wiedźminie, więc po co mam kupić trójkę? 

Opublikowano

To nie jest wymówka. Nobody kupił BB nie mając konsoli. :problem:

Opublikowano

W maju premiera Wiesława ważniejsza niż wybory prezydenckie.

I tak, gdyby miało to coś zmienić - nie pozwoliliby nam głosować.

Opublikowano

Nie miałem żadnego kontaktu z książkami ani grami o Wiedźminie, więc po co mam kupić trójkę? 

No zeby spelnic swoj patriotyczny obowiazek :dynia:

Opublikowano

Streszczenie ponoć już krąży po forum, ale ponoć mało kto chce się przyznać. :reggie:

Żydy normalnie w podstawówce: "daj mi 5 zł, to Ci nagram nowa płytę Linkin Park".

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Ale ja w ogóle nie odczuwam potrzeby żeby wspierać CD projekt. Zagrałbym w wysokobudżetowe rpg z otwartym światem, ale wiedźmin wymaga przeczytania całej sagi fantasy, na co nie mam ochoty marnować czasu i dwóch gier. Nieee.

Opublikowano

Jedynka bardzo dobre staroszkolne rpg. Btw ps4 takie dobre, nawet miesiąca nie wytrwało się zje.bało xd

Opublikowano

To nie jest wymówka. Nobody kupił BB nie mając konsoli. [emoji14]roblem:

Ale ja w ogóle nie odczuwam potrzeby żeby wspierać CD projekt. Zagrałbym w wysokobudżetowe rpg z otwartym światem, ale wiedźmin wymaga przeczytania całej sagi fantasy, na co nie mam ochoty marnować czasu i dwóch gier. Nieee.

Zawsze możesz zacząć od 6e8629f8388102897f452156bbf61fdd.jpg

Pożyczyć Ci?

Edytowane przez Hum

Opublikowano

No to co. Kto Ci każe kupować od razu? :lapka:

Poza tym Redzi powiedzieli, że nic nie trzeba grać z poprzednich ani czytać. KUPUJ 

Ja już sobie teraz czytam, dzisiaj pękło pół pierwszej książki. W czwartek bierę kolejną. :cool:

Opublikowano

Yyy... nie wymaga, chyba w kazdym wywiadzie podkreslaja ze mozna zaczac od 3jki i wszystko gra wytlumaczy, nawet ludzie ktorzy pisali preview na roznych portalach podkreslali ze gra dosc zgrabnie pomogla im szybko ogarnac wiekszosc rzeczy w przeciwienstwie do 1nki i 2jki ktore odgornie zakladaly ze znasz lore.

2jka z 3jka tez jakos mocno nie sa powiazane fabularnie, jedynka to w ogole. Takze... smialo :reggie:

Opublikowano

Bansai, z dwójki końcowa scena jest w trójce więc jakoś tam jest powiązana, ale pewnie Redzi zrobią dobre wprowadzenie. Liczę na to też, bo średnio pamiętam wszystko więc fajnie będzie sobie wszystko przypomnieć na szybko. :cool:

Opublikowano

No to co. Kto Ci każe kupować od razu? :lapka:

Poza tym Redzi powiedzieli, że nic nie trzeba grać z poprzednich ani czytać. KUPUJ 

Ja już sobie teraz czytam, dzisiaj pękło pół pierwszej książki. W czwartek bierę kolejną. :cool:

Sutusiu kochany ja chcę w tym roku przejść Metroid Zero Mission, Metroid Fusion, Hotline Miami 2, Axiom Verge, FFVI, Shin Megami Tensei, jakiś sesyjka w europę universalis, No Man's Sky, Ys 7 dokończyć bo zacząłem w zeszłym roku i nie skończyłem, a nawet Bloodborne jeszcze nie ukończyłem.

Opublikowano

Same gierki dla hipsterów Mateusz.

Opublikowano

Też chcę w tym roku ograć jeszcze mniej-więcej 10 gier, w tym parę sandboxów(Wiedźmina, Batmana, SO, JC3 czy LoTF). Co z tego? :cool:

Opublikowano

Też chcę w tym roku ograć jeszcze mniej-więcej 10 gier, w tym parę sandboxów(Wiedźmina, Batmana, SO, JC3 czy LoTF). Co z tego? :cool:

Czemu tak bardzo chcecie żeby Mateusz z internetu ograł wiedźmina? :(

Opublikowano

Bo to obywatelski obowiązek.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.