Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Lekarz od przeszczepu glowy bedzie pozywal Kojime o rozpoczecie na podstawie jego osoby viral marketingu bez zgody. xD

Juz nie wiem komu wierzyc.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano
Gdzie jest kuźwa Microsoft?!

Polski oddzial czeka az xboxa zlamia zeby mieli jakiekolwiek szanse :kaz:

Opublikowano

Jak tak dalej pojdzie to platne multi <chark, tfu> na steamie pozostanie tylko kwestia czasu.

Opublikowano

Wyznawcy Gabena mają go za boga to sobie na wszystko może pozwalać a oni i tak będą się dalej wypinać.

Opublikowano

na PC jest sporo gier, w których serwerem może być komputer dowolnego gracza posiadającego zewnętrzne IP. Te gry gwarantują dożywotni darmowy online

Opublikowano

Do każdego xbona, paczka 10 verbatimów w gratisie

To by mogło pomóc ;)

Gdzie Microsoft ma jakiegoś swojego przedstawiciela? Dlaczego nie jeżdżą po polskich studiach? Dlaczego nie angażują się tak w reklamę? Dlaczego nie robią pokazów z Kinectem na żywo (skoro tak go wspierają)? Dlaczego odstawiają w Polsce taką manianę? Ta konsola tutaj i tak nikogo nie obchodzi, a odnoszę wrażenie, że choćby tą akcją z Wiedźminem polski oddział Sony zachęci znowu tysiące osób do zakupu PS4, a Microsoft zachęci do... 

Do tego, by w CW było na ten sprzęt jeszcze więcej hejtów :/

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

no nie wiem macio myslalem ze ty jestes mozgiem operacji ;)

Opublikowano

macio i jego wielka incjatywa xone w warszawie - forum nie zapomina

Opublikowano

Pamietam jak mi obiecywal udzial w podcascie, nawet byla juz nazwa.

"Haven hot, Macio not"

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

macio i jego wielka incjatywa xone w warszawie - forum nie zapomina

Trochę tych szczegółów było ustalonych, ale padło to wszystko na innej płaszczyźnie :P

Opublikowano

Jak się okazało, że wszystkie ustalenia były poczynione z odbiciem w lustrze? ;)

Opublikowano

Macio ma jeszcze xboxa czy zrobił prawilny powrót do plejstacji ?

Opublikowano

Lekarz od przeszczepu glowy bedzie pozywal Kojime o rozpoczecie na podstawie jego osoby viral marketingu bez zgody. xD

Juz nie wiem komu wierzyc.

A pieniądze z odszkodowania zamierza przeznaczyć na... dalszy rozwój badań nad transplantacjami głów. xD 

- Canavero wygłosił wykład na Cyprze, gdzie najprawdopodobniej znajduje się szpital ze zwiastuna gry;

- wykład odbył się w ramach konferencji TED Limassol - anagramem tej nazwy jest "Solid Metals";
- tak prezentuje się logo konferencji - oprócz hasła "Wszystko, co wiesz, jest nieprawdziwe", w oczy rzuca się czarno-czerwona kolorystyka, kojarzona z materiałami promocyjnymi Metal Gear Solid V;
z17782098Q,Logo-konferencji.jpg
- partnerem konferencji był cypryjski oddział Wargamingu, innej firmy z branży gier;
- Canavero jest autorem pracy "Gemini", którą opublikował dwa dni po ogłoszeniu prac nad Metal Gear Solid V; Gemini to także przeciwnicy z Metal Gear Solid, posiadający cybernetyczne głowy;

Fani ma forach gierkowych wynajdywali takie poszlaki, a światowe media opisały ten news for serious. :kaz:

Opublikowano

Jak się okazało, że wszystkie ustalenia były poczynione z odbiciem w lustrze? ;)

Nie były ;)

Macio ma jeszcze xboxa czy zrobił prawilny powrót do plejstacji ?

Nie zrobię powrotu do plejstacji.

Opublikowano

Do każdego xbona, paczka 10 verbatimów w gratisie

Dlaczego nie angażują się tak w reklamę? 

No przecież to robią, zobacz wzięli gameplay z PC w 1080/60 (tak jest, możesz włączyć 1080/60 na youtube) i dowalili xbox logo

:reggie:

Opublikowano

Kubson, ani to ani to ;D

no to troche beka ;d 

Macio nie mow ze sprzedales ixa tylko dlatego ze jakas gierka byla w 900p xD i nie dales rady grac hehe

Opublikowano

no to troche beka ;d 

Macio nie mow ze sprzedales ixa tylko dlatego ze jakas gierka byla w 900p xD i nie dales rady grac hehe

Tylko 4K i 120fps ;)

Opublikowano

zdecydowanie wole gameplay ;)

Opublikowano

Na PC jest go całe mnóstwo ;) Gameplay jest na kazdej platformie, reszta to kwestia preferencji.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

No jasne ze tak, bardziej chodzi o to ze meczy mnie to wasze przepychanie sie odnośnie technikaliów

Serio, ale w (pipi)e mam czy gra ma 4xaa, w ilu wyświetlanych jest p czy inne ch,ujowo-technologiczne sformułowania

Jedyne co dla mnie jest ważne żeby gra chodziła płynnie

Aha xboxa wybrałem ze względu na bardziej odpowiadające mi exy to tak a propo zlotu klapow, próbujących wmówić jaki ten xbox jest ch,jowy

Opublikowano

Kubson, szlachta nie czepia sie czyjegoś gustu, ludzie poważni, często z rodzina, świadomi i odpowiedzialni nie dyskutują o gustach, jesli wolisz exy na XOne to spoko, beka to tutaj jest z botów ktore pisza o super exach a zaraz bedzie wygrane wiecej godzin w wiedźmina i batmana niz we wszystkie exy razem wzięte.

Ja mam godzin wygranych najwiecej w exy Sony.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.