Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Powyzywajcie teraz Konami, a potem szybciutko zapłaćcie za swojego preordera MGSV

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ale co, ze gra nie powstanie, czy ze on nie bedzie w jej tworzeniu uczestniczyl? Nie ma co jeszcze siac paniki i trzeba zachowac trzezwy umysl.

ku.rwa ja pie.rdole ale ch.ujoza :frog:

Usunieto tez PT z PSN, wiec prawdopodobnie projekt polecial do kosza bez kojimy.

Konami oficjalnie dolacza do rakow branzy.

CDPRed = chemioterapia branzy, pamietajcie o tym 19 maja :taknieco:

Opublikowano

A miało być tak pięknie.  :frog:  :dog:  :whyyy:

silenthillsaved-630x354.png

Opublikowano

japoński bieber, hipsterski gaben i ten wieśniak z the walking dead?

Opublikowano

man-standing-in-the-rain-gif.gif

Zapewne postanie jakiś nowy Silent, który albo będzie crapem, albo przy dobrych wiatrach zjadliwym średniakiem  :frog:

Opublikowano

je/bać konami

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

prekursor gatunku stealth action i filmowej narracji w grach video, twórca Labiryntu Fauna i Hellboyów i ten wieśniak z The Walking Dead?  

tak

Opublikowano

To przyznac sie, ktory kupowal platne demo po 120zl i mowil, ze to nic takiego? xD

Opublikowano

:cw: 
Po lewej Konami, po prawej gracze, taka prawda  :frog:

Opublikowano

CDPRed = chemioterapia branzy, pamietajcie o tym 19 maja :taknieco:

Piszesz o firmie, która nie wysyła preorderów za pobraniem, każe je opłacać na trzy tygodnie przed premierą i przed terminem nie pokazała wersji konsolowej? No nie wiem...

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Z za(pipi)istego roku 2015 robi nam sie kolejny (pipi)owy i odtworczy, jak nie pokaza nic na e3 to zaczne chyba mocniej inwestowac w retro :/

Opublikowano

No nie wiem...

:reggie:

Nie wysylaja i kaza placic bo wszystkie wersje to praktycznie limitki (nawet zwykle bo maja limitowane steelbooki). Zgodze sie jedynie z pokazaniem wersji konsolowej, powinni to zrobic znacznie wczesniej.

Jak komus nie zalezy na limitowanych edycjach to niech sobie czeka do premiery, problem z glowy.

Opublikowano

Z za(pipi)istego roku 2015 robi nam sie kolejny (pipi)owy i odtworczy, jak nie pokaza nic na e3 to zaczne chyba mocniej inwestowac w retro :/

2015 słabym rokiem? BB, Wiedzmin, MGS, Batman, Halo, Project Cars, Mad Max, wymieniłem tylko gry, które mają już ustaloną premierę, a zapewne o czymś zapomniałem. Ten rok dla graczy jest bardzo dobry. Jeżeli ktoś narzeka, to serio niech zastanowi się nad zmianą hobby.
Opublikowano

Mad Max :dynia:

Opublikowano
Nie wysylaja i kaza placic bo wszystkie wersje to praktycznie limitki (nawet zwykle bo maja limitowane steelbooki). Zgodze sie jedynie z pokazaniem wersji konsolowej, powinni to zrobic znacznie wczesniej.

Jak komus nie zalezy na limitowanych edycjach to niech sobie czeka do premiery, problem z glowy.

Wytłumacz mi proszę w jaki sposób wysyłka za pobraniem wpływa na limitację :dafuq:

Co by nie mówić, podejście CDP do klientów przypomina przypomina raczej naciągacza z allegro niż poważną firmę i gdyby nie chodziło o CDP i o kolekcjonerkę Wiedźmina, nikt zdrowy na głowę na zakupy na takich warunkach by się nie zgodził. Jeśli gra nie zawiedzie, to szybko zostanie im zapomniane, ale w tym momencie nie zachowują się fajnie.

Opublikowano

Ludzie, kupcie sobie za 150zl ps2/xboxa albo za 50zl wiecej gamecube'a, dc, snesa albo budzetowego pc z 2007 roku, jesli chcecie w 2015 i 2016 grac w gry. Innej opcji nie widze.

Opublikowano

2015 słabym rokiem? BB, Wiedzmin, MGS, Batman, Halo, Project Cars, Mad Max, wymieniłem tylko gry, które mają już ustaloną premierę, a zapewne o czymś zapomniałem. Ten rok dla graczy jest bardzo dobry. Jeżeli ktoś narzeka, to serio niech zastanowi się nad zmianą hobby.

Miała być Zelda U, Uncharted 4, QB i coś tam jeszcze. Na konsolach wyszła w tym roku póki co jedna fajna gra także jest ku.wa słabo. Czekam na MGSa, Xeno X oraz Persone, reszta koło ch.uja lata (zagram w W3 i Batmana, ale to nadal sequele) i póki co nie zapowiada się nic świeżego na ten rok :<

Opublikowano

Typowy janusz jakby wybral za pobraniem, a potem nie mial kasy zeby odebrac nie zadzwonilby zeby anulowac zamowienie, a w kolejce czekaja nastepni, dlatego tak zrobili.

Opublikowano

YETI wymienil Halo? (nie to ze mam cos do gry ale, to ze YETI wymienił) az tak biedny ten rok?

Opublikowano

Wytłumacz mi proszę w jaki sposób wysyłka za pobraniem wpływa na limitację :dafuq:

Co by nie mówić, podejście CDP do klientów przypomina przypomina raczej naciągacza z allegro niż poważną firmę i gdyby nie chodziło o CDP i o kolekcjonerkę Wiedźmina, nikt zdrowy na głowę na zakupy na takich warunkach by się nie zgodził. Jeśli gra nie zawiedzie, to szybko zostanie im zapomniane, ale w tym momencie nie zachowują się fajnie.

Nie wplywa, tu chodzi o to ze limitki zamiast fruwac po polsce przez niezdecydowanych klientow (ktorzy w kazdej chwili moga sie rozmyslic), od razu poleca do fanow/graczy ktorzy faktycznie chca ta limitke miec.

Nie widze tutaj problemu, nie chcesz placic wczesniej? To rownie dobrze mozesz isc kupic w dzien premiery do sklepu.

Typowy janusz jakby wybral za pobraniem, a potem nie mial kasy zeby odebrac nie zadzwonilby zeby anulowac zamowienie, a w kolejce czekaja nastepni, dlatego tak zrobili.

O, o, o. Ten pan rozumie.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Nie no z tym MM i PC to troszkę przesadzasz. MM to jak na razie mocny znak zapytania, dla mnie to wygląda na razie na świat tylko całkiem pusty, jakoś mi w ogóle taka konwencja nie pasuje na dłuższą metę. A PC jakoś totalnie nie ufam. Gra była przesuwana już tyle razy, w dodatku wersje na konsole mocno odbiegają od dobrej jakości. 

Już prędzej wymieniłbym tutaj Ori, dodatek do Wolfensteina, Just Cause 3 czy Tomb Raidera(chociaż to pewnie też 2016). 

@Lem

Po prostu cdp nie chce się walić z osobnikami "za pobraniem". Nie masz pewności, że taki typ odbierze przesyłkę, a jak płacisz z góry to chcesz grę. Proste. 

Opublikowano

Nie wplywa, tu chodzi o to ze limitki zamiast fruwac po polsce przez niezdecydowanych klientow (ktorzy w kazdej chwili moga sie rozmyslic), od razu poleca do fanow/graczy ktorzy faktycznie chca ta limitke miec.

Naiwne myślenie, zważywszy że - obstawiam - połowa tych limitek wyląduje u januszy biznesu i zostanie odsprzedana z dużą przebitką. Gdyby im faktycznie zależało na fanach, to przynajmniej wprowadziliby limit sztuk na zamówienie.

@Lem

Po prostu cdp nie chce się walić z osobnikami "za pobraniem".

Ich chciejstwo pokazuje stosunek do klientów. Każda poważna firma prowadząca sprzedaż wysyłkową oferuje opcję płatności przy odbiorze, a "walenie się z osobnikami za pobraniem" jest wkalkulowane w biznes.

Aha, ja swoje dziesięć sztuk opłaciłem już dawno. Prawdopodobnie będę wystawiał na allegro po jednej co miesiąc, więc możecie spróbować szczęścia. Oczywiście jak na poważnego sprzedawcę przystało allegrowiczom z pięcioma pozytywnymi komentarzami wysyłam za pobraniem :lapka:

Opublikowano

byl limit sztuk na zamowienie

jedna osoba mogla zamowic maksymalnie dwie kolekcjonerki przeciez

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.