Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

lepiej by sie sprzedalo ale i tak bez szalu, nie strzela sie, nie ma cover systemu itp - nie przejdzie

yakuza jest nawet podobna i sie poza kkw nie sprzedaje praktycznie, a seria zyje w swiadomosci wspolczesnych graczy, nie to co shemnue

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Fanek

:obama:

pawcio chyba będzie miał nowy podpis :kaz:

Opublikowano

Fanek ng+ skończone?

Opublikowano

podobna to jest dla kogos kto nie gral w shenmue.

Opublikowano

gralem i skonczylem oba ;)

Opublikowano

wszystko skończyłem :kaz:

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Fanek

:frog:

Opublikowano

Bloodborne skończony, wczoraj po 80h gry siadło, 128lvl na końcu, dungeony pies i amygdala ubite solo bo w coopie nie łączyło, dopiero po ostatnim patchu zaczęło

WdWkMVi.jpg?1

platynę wbił solo yebany.  :ninja:

How about that? How about that?!!  Fanek GOTY or what?

GOTG 

Opublikowano

Fanek

Jakby co zbieram sugestie na pw :kaz:

Opublikowano

Mi zostały tylko dungeony do platyny, jak Fanek wbił solo, to nie ma bata, tez musze.

Opublikowano

Dobrze, ze nie mam PS4 :obama:

Bo popadlbym w kompleksy z powodu Fanka

Opublikowano

"Fanek" - wzruszajaca historia czlowieka, ktory mimo umyslowych przeciwnosci przeszedl gre wideo.

Opublikowano

ja też a już bossowie z pierwszej new game przyprawiają mnie o siwe kłaki.  :dog:

Opublikowano

Przejsc gre, w ktorej gra sie przeciwko komputerowi.

Niesamowite!

Opublikowano

Panowie walczmy razem!

e18451d7bfbee072c85337b3a02a76e0.jpg

Opublikowano

Przejsc gre, w ktorej gra sie przeciwko komputerowi.

Niesamowite!

Przejść nie. Wbić samemu platynę w zadaniach zobligowanych na co-op jak najbardziej. 

Opublikowano

Juz nie przesadzajmy Platyna w porownaniu do DeS czy DaS nie jest jakas wybitnie trudna :D

Opublikowano

Czyli jak mam calaka w Dark Souls to jestem lepszy od Fanka?  :isee:

Opublikowano

Juz nie przesadzajmy Platyna w porownaniu do DeS czy DaS nie jest jakas wybitnie trudna :D

bloodborne ma za(pipi)ista platyne, bo wynika z normalnego grania. W demons czy dark nie sa trudniejsze, tylko czasochlonne, polegajace czesto na glupiej farmie itemow jak w mmo.
Opublikowano

JA  JA CI ZARAZ DAM FARME ITEMÓW DŻERONIMO TO CI SIE ODECHCE.

Opublikowano

No ale to tak jest ja po ograniu NG+++++ dodatkowego 50h farmienia Pure Bladestone oraz dobicia postaci z nudow do chyba 225 lvlu doszedlem do wniosku ze mam wy(pipi)ane na platyne w DeS 

Opublikowano

odkad fanek ma platyne w bb nagle platyny nikogo i bb nie takie trudne xD

Opublikowano

Guer dobrze napisal, dla mnie platyna w DeS nie byla zbyt trudna, jedynie czasochlonna z powodu pure bladestone'a, grajac w wersje azjatycka chyba po 200-300 godzinach wpadla jak jeszcze nie do konca bylo wiadomo gdzie to sie farmi i co to jest [wiki byly w powijakach].

W BB platyna jest moim zdaniem bardziej uczciwa, gra rzuca Ci wyzwanie w postaci lochow i wszystko zalezy od twojego skilla, nie szczescia/grindu.

Opublikowano

Bo platyna w BB nie jest jakaś mega trudna, z grubsza to ubicie wszystkich bossow i odwiedzenie wszystkich lokacji. Podobna byla w lords of the fallen.

Opublikowano

odkad fanek ma platyne w bb nagle platyny nikogo i bb nie takie trudne xD

zazdrośniki co :D

ogólnie to takie troche trololo wyszło, bo okazało sie, że Fanek posiada jakąś tam namiastke skilla xd

Guernica - no raczej mylisz sie, zejdz tylko na 4 poziom lochów Pthumeru, masakra z niektórymi bossami na nich skutecznie można sobie odpuścić platyne,

jeszcze przy żadnej grze nie sadziłem tylko (pipi), (pipi), (pipi), pedał co przy BB, Wet Willy i Bansai potwierdzi :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.