Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

ale wiele serii się zeszmaciło przez pojawienie się na kąsolach) :confused:.

np.? 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Np diablo 3, ktore zeszmacilo sie na kompach i dopiero przy porcie na konsole ogarneli sie, ze z(pipi)ali z mikrotransakcjami :/ frajerow doi sie latwiej.

Opublikowano

Sorry, faktycznie przesadzilem. Gtx 780 kosztuje od 2,5 do 3k.

Idź kup nowy tv 80 cali, w końcu do PS4 poniżej tego to biedota i siara. Waldus nie będzie zadowolony.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

W momencie w którym gierki stały się popularną formą rozrywki wśród lemingów nie ma w tym nic dziwnego że gierki są robione dla nich i pod nich skoro to z nich jest najwięcej kasy. To są po prostu konsekwencje popularyzacji gierek :(

Opublikowano

Diablo 3 właśnie to cudowny przykład, bo gra od samego początku była planowana jako multiplatforma.

Bioshock to kolejny dobry przykład, z Infinite na czele.

The Elder Scrolls, Deus Ex, Fallout, Dragon Age, Civilization i inne gierki, w których trzeba pomyśleć i robić coś więcej, niż wychylać gałkę do przodu i miarowo naciskać A/X.

Opublikowano

Koper wytłumacz mi jedną rzecz jesteś posiadaczem 3DSa i grasz tam w takie tytuły

Oca_04--article_image.jpg

DKCR3D_002_thumb.jpg

i masz czelność pruć się o grafikę w Rogue Legacy? Nie wiem czy ogarniacie, ale PC z dobrą kartą graficzną pozwala odpalać wszystkie multiplatformy w 1080/60 jak ktoś chce sobie z nudów pooglądać widoczki w Far Cry 3 bo granie w ten tytuł to nuda do potęgi 4 ale też nie przeszkadza, że odpalić gry z grafiką jak w Shovel Knight czy Divinity.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Idź kup nowy tv 80 cali, w końcu do PS4 poniżej tego to biedota i siara. Waldus nie będzie zadowolony.

Będzie.

nyaakw99e4ky_t.jpg

Garbcie się dalej przed monitorkami.

@bluber - przecież gry na 3DSie wyglądają dużo lepiej ni te 20 pixeli z pctów. Nawet na DSa ładniej wyglądały. To jest poziom GBA.

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

Moja lodówka ma lepszą grafikę od 3DSa. Master rasa naprawdę nie ma do czego tych bieda-indyków porównywać?

Opublikowano

Szkoda, że piekarnik (PS4 szumiące jak by miało zaraz zdechnąć przy generowaniu grafy z epoki 2005) wciąż nie dorasta do pięt szlachetnemu sprzętowi każdego barona gamingu (PC).

Opublikowano

Będzie.

nyaakw99e4ky_t.jpg

Garbcie się dalej przed monitorkami.

@bluber - przecież gry na 3DSie wyglądają dużo lepiej ni te 20 pixeli z pctów. Nawet na DSa ładniej wyglądały. To jest poziom GBA.

Oczywiście nie grałeś w Rogue Legacy więc z czym do ludzi prosze cie.

Opublikowano

Diablo 3 właśnie to cudowny przykład, bo gra od samego początku była planowana jako multiplatforma.

Bioshock to kolejny dobry przykład, z Infinite na czele.

The Elder Scrolls, Deus Ex, Fallout, Dragon Age, Civilization i inne gierki, w których trzeba pomyśleć i robić coś więcej, niż wychylać gałkę do przodu i miarowo naciskać A/X.

Konsolowe drony nie ogarna tego bo do tego trzeba mieć IQ na plusie. 

Opublikowano

Moja lodówka ma lepszą grafikę od 3DSa. Master rasa naprawdę nie ma do czego tych bieda-indyków porównywać?

no z tym, że ten bieda indyk ma lepszą średnią niż to gó.wno od ubi, którym się tak podniecałeś i lepsze oceny niż każdy eks na ps4 więc stfu i do budy

Opublikowano

Bluber, przecież Koper nie gra w gierki od Nintendo bo to gierka dla dzieciaków, on tylko gra w dorosłe i poważne gry.

Opublikowano

no z tym, że ten bieda indyk ma lepszą średnią niż to gó.wno od ubi, którym się tak podniecałeś i lepsze oceny niż każdy eks na ps4 więc stfu i do budy

Ciągle słabszą od cieniutkiego GTA IV. Średnia dobrej gry nie zrobi.

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

szkoda ze na tej swojej lodowce nie odpalisz np bravely default

jak widze najwieksze klapy forum dyskusje na temat jakosci gier sprowadzaja do samej grafiki

Opublikowano

Co poradzisz, Xboty i Sonyklapki tylko na to patrzą. Kolejny niepodważalny dowód, że liczy się...

#tylkoNintendo

Opublikowano

on tylko gra w dorosłe i poważne gry.

tylko pif paf

Opublikowano

Yebac indyki, ktore swoim wygladem nawiazuja do jednych z lepszych konsolowych czasow czyli panowania prababek wspolczesnych konsol to trzeba byc albo glupim albo odkryc granie w 2009r.

Opublikowano

Dla prawdziwych graczy takich jak Koper czy Iras liczy sie *tylko grafika nie zapominajcie.

*No chyba ze grasz na PC na Ultra w 60fps, wtedy jestes pedauę.

Ale jak na PS4 jest lepszy port to take that smierdzace boty, 1.8 tflopa chlopcze.

Destiny jednak w 1080p ? Haha co wy na to klapy ? SDK mesjasz, 10% mocarne niczym 50%, wkrotce DX12 i power of the cloud ! Zmaralo kakao !

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Co poradzisz, Xboty i Sonyklapki tylko na to patrzą. Kolejny niepodważalny dowód, że liczy się...

Xboty juz na grafe nie patrza bo maja slabszy sprzet wiec dla nich juz sie liczy tylko dusza

#teamvita

Opublikowano

Czekam na zalew czarno-białych filmów, skoro powrót do korzeni jest taki za(pipi)isty.

Tak, jestem fanem handheldów, ale #tylkografika , lud chce wina i igrzysk.

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

ja milion razy pisalem ze nie rozumiem idei ogrywania indykow w stylizacji pixel art na czyms wiekszym niz 5-6cali, ale sama idea indykow i wiele perelek jakie wychodzi to <3<3<3

Opublikowano

Czekam na zalew czarno-białych filmów, skoro powrót do korzeni jest taki za(pipi)isty.

W sumie nie mam nic przeciwko, ostatnio po kazdym filmie wyplutym przez Holywood czuje sie jakby ktos przeprowadzil na mnie nieinwazyjna lobotomie. Nie wspominajac juz o tym ze zaczynaja zjadac wlasny ogon tymi "remake'ami" klasykow.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Zawsze można oglądać filmy trochę bardziej niszowe, takie jak Imagine czy Jagten, ale spoko, oglądaj dalej holiłudy i mów, że jest tragedia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.