Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ale w co byś grał na tej konsoli?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

W gry z plusa.

W japonszczyzne blubers, glownie jrpg i visual novels. Na 3ds tego malo.

Opublikowano

A co z milionem takich gier na DS'ie?

Opublikowano

Jakich? Mam je wszystkie i powoli ogrywam.

Opublikowano

"zadawanie obrażeń kończynom kluczem do wymiany kół"

wiadomo, esencja gamingu

Opublikowano

PSVita>PS3

Co ty cpiesz to ja nawet nie.

Opublikowano

PSVita>PS3

Co ty cpiesz to ja nawet nie.

Pewnie cos spomiedzy posladow.

Opublikowano

Kupiłem sobie te całe PS3 i na dzień dzisiejszy więcej instalowałem jak grałem.
Technologicznie to jest słaba konsola i nie wiem po co ją bronicie.

Opublikowano

Ale ma takie gry na wyłączność, że mówienie vita > ps3 to jak pierdnac przy stole na obiedzie rodzinnym.

Opublikowano

Jakie gry ? Czy znow mówimy o god of war i uncharted ? Gdzie te lepsze gry dla pojedynczego gracza ?

Opublikowano

Wąchanie sobie tyłków w przerwie między graniem w Battlefied 4... tak kończą fani PlayStation. Tymczasem Rasa Panów:

rli9aa.jpg

woSScOL.jpg

Wszystko się zgadza, grubasy z opłaconymi targowymi lalkami. Jedyny kontakt blaszek z niespokrewnioną płcią przeciwną.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

PSVita>PS3

niestety za pozno kupiles ps3, przesiadka ze sprzetu super dzialajacego na ten szrot technologiczny moze teraz byc zbyt bolesna i nawet genialna biblioteka gier moze tego nie uratowac. ja po kulturze dzialania vity juz na ps3 patrzec nie umiem - zanim tam sie wszystko poinstaluje, powlacza, wgra to ja juz od kilkunastu minut smigam w gierke na vicie, w miedzy czasie przegladajac forumek i rozmawiajac przez opcje imprezy

Opublikowano

Co konkretnie? Bo ja oprocz kilku drobnych patchy do gier to nic, chyba do gta5 najwiecej sie sciagalo.
Opublikowano

Co konkretnie? Bo ja oprocz kilku drobnych patchy do gier to nic, chyba do gta5 najwiecej sie sciagalo.

PES2014-> Pobieranie -> Instalowanie-> Patch-> Pobieranie SP-> Aktualizacja wewnętrzna-> Aktualka składów. Pół dnia, zagrałem jeden mecz.

Bjoszok-> Pobieranie-> Instalowanie-> Patch xD

Pozostałe gry to samo...

Minął dzień ja zagrałem jeden mecz w PES i pomyślałem sprawdzę pucharki w przerwie od instalowania, a tam synchronizacja pół godziny xD

Po synchronizacji wlazłem do sklepu który się oczywiście zawiesił.

No nic myślę...

Mam konsolę drugi dzień i przy dobrych wiatrach może teraz w coś zagram bo coś się zainstalowało.

Na xboxie pobierało się znacznie szybciej, a do tego nie trzeba było nic instalować na PS3 muszę instalować każdą grę, każdą ;{

Opublikowano

Pod względem działania systemu, Vita niewiele ustępuje sprzętom Apple. PS3 to rupieć i było to pisane milion razy, więc nie ma się co powtarzać.

Opublikowano

PES2014-> Pobieranie -> Instalowanie-> Patch-> Pobieranie SP-> Aktualizacja wewnętrzna-> Aktualka składów. Pół dnia, zagrałem jeden mecz.

Bjoszok-> Pobieranie-> Instalowanie-> Patch xD

Pozostałe gry to samo...

Minął dzień ja zagrałem jeden mecz w PES i pomyślałem sprawdzę pucharki w przerwie od instalowania, a tam synchronizacja pół godziny xD

Po synchronizacji wlazłem do sklepu który się oczywiście zawiesił.

No nic myślę...

Mam konsolę drugi dzień i przy dobrych wiatrach może teraz w coś zagram bo coś się zainstalowało.

Na xboxie pobierało się znacznie szybciej, a do tego nie trzeba było nic instalować na PS3 muszę instalować każdą grę, każdą ;{

witam w swiecie najgorzej przemyslanej i zaprojektowanej konsoli ever :D

Opublikowano

Ale i tak na forum jak się obrażało PS3 to można było otrzeć się o lincz. Paskudna konsola, zarówno od strony użytkownika, jak od tej developerskiej. Ile kur.ew poleciało w powietrze podczas pracy przy tym gónwie, to nawet nie jestem sobie w stanie przypomnieć. Narzędzia Microsoftowe za to zawsze były bardzo spoko.

Teraz się poprawiło, ale i tak nadal będę bronił PC - platformy idealnej dla gracza i developera.

Past geny cierpiały na jedną okropną przypadłość - wieszały się te konsolki regularnie, co najmniej raz dziennie.

Opublikowano

Ping jako blaszka to poza jak wcześniej sprzedawca knysz. Sprawdzone info, blaszki plusowały a to wszystko była beka.

Opublikowano

100 plusów i wam powiem jak to jest z pawłem.

Opublikowano

Poszedł symboliczny pierwszy.

Opublikowano

Żadna poza.

7Ok2ZIA.jpg

Jedyna słuszna platforma.

Opublikowano

Żadna poza.

7Ok2ZIA.jpg

Jedyna słuszna platforma.

Pinguś, to nawet ja pc-towy pirot/anty bloszka mam grubo ponad stówę, kilka biedackich bundli i jest, nawet pack HL2 liczy jako wiele pozycji. Właściwie tym zdjęciem tylko się pogrążyłeś, zbyt oczywiste : <

Edytowane przez Szatanek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.