Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Już w tych nowych samochodach w GT6 dźwięk jest poprawiony, to rodzi nadzieję, że w GT7 będzie coś na miarę Forzy 5.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Po co, bedzie wprowadzenie.

no to, że ty książek nie czytasz to wiem xddd

Przecież w playboyu tez sa literki.

Już w tych nowych samochodach w GT6 dźwięk jest poprawiony, to rodzi nadzieję, że w GT7 będzie coś na miarę Forzy 5.

Oby, ale ciezko bedzie pobić lub dorównać PCars, ilośc odgłosów podczas jazdy ze środka rozj.ebuje mózg.
Opublikowano

zaczal prace w kwietniu wiec moze jego owoce zobaczymy w GT8

Opublikowano

Wolałbym na miarę DC :)

Opublikowano

czytam właśnie  :dog:

#takmaloczasu

Ja sobie rozłożyłem i do premiery wyszło mi, że zostanie mi tylko jedna, ostatnia książka z sagi. :obama:

Dzisiaj zaczynam Czas Pogardy. :banderas:

Opublikowano

Wolałbym na miarę DC :)
Dokładnie, Forza 5 jest słabiutka pod tym katem.
Opublikowano

O to chodziło :) nie spodziewam się od razu poziomu DC czy PC ;] graficznie oczywiście oczekuję poziomu DriveClub, ale audio nie mam złudzeń 

Opublikowano

zanim wyjdzie gt7 juz na rynku bedzie jakis czas forza6 więc trzeba będzie z tą grą robić porównania a nie z odsłoną robioną na szybko na start konsoli w 2013 roku 

Opublikowano

zanim wyjdzie gt7 juz na rynku bedzie jakis czas forza6 więc trzeba będzie z tą grą robić porównania a nie z odsłoną robioną na szybko na start konsoli w 2013 roku

Oczywiście, FM5 mozna porównać z GT6
Opublikowano

według experta playboy = ksiązka 

CZO TEN TYP TO JA NAWET NIE

Opublikowano

według experta playboy = ksiązka

CZO TEN TYP TO JA NAWET NIE

Nie
Opublikowano

O to chodziło :) nie spodziewam się od razu poziomu DC czy PC ;] graficznie oczywiście oczekuję poziomu DriveClub, ale audio nie mam złudzeń 

Do Polyphony przeszedł audio lead/sound director odpowiedzialny za wszystkie Forzy (i masę innych gier, bo od 2011 był dyrektorem w SoundLabie MS), jak teraz nie poprawią dźwięku to już nigdy to się nie stanie.

Opublikowano

Teraz wiem czemu Sapkowski nie lubi growego Wieśka. Bo jak widzi cały ten gimbo-hajp to myśli sobie tylko: "Kasa się zgadza, ale ja p.... ". 

Ale miło będzie poczytać bóle polskiej młodzieży, gdy gdzieś jakiś "zachodni ignorant" napisze o naszym dobrze narodowym coś w stylu: "Porządna gra wzorowana na wspaniałym Dragon Age: Inkwizycji" ;)

Opublikowano

Karolek przecież ty nawet nie graleś w Inkwizycje 

Opublikowano

Hahahahhaa Karolek znowu nie wziął tabletek. 

Opublikowano

W inkwizycji jest pedau z wonsem, więc to logiczne, że wiedźmin w porównaniach wypadnie niekorzystnie

Opublikowano

i w inwizycji mozna przez edycje mendrka zrobic

Opublikowano

No dopiero DA 2 kończę, więc spokojnie!. Natomiast mogę przewidzieć, że zachodni recenzenci będą porównywać Wieśka do DA , a nie na odwrót.

NIektórzy widzę, to by tu chyba chcieli żebym warny rozdawał gdy ktoś krytykuje Wieśka, w ramach "obrazy uczuć religijnych" ;)

Opublikowano

nikt nie chce żebyś coś robil, po prostu pier.dolisz i tyle

Opublikowano

co jest w złego w porównaniu DA do W3? Da pochodzi od mistrzów gatunku rpg, więc to dobrze, że W3 będzie porównywany z najlepszymi

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

mendrek sie modli by wiesiek3 dostal slabe oceny by miec argumenty ze nie potrzebuje jeszcze ps4 i tej gry bo przeciez lepsze ma na swojej ps3 i ogrywa je lezac na wyimaginowanej kanapie

Opublikowano

Po prostu mam otwarte oczy i widzę, że znowu pompowany jest balonik - jak przy GTA V. Choć  tam to był jakiś wielki zeppelin w porównaniu, ale mimo to na takie zachowania reaguję dość alergicznie. Gra zdążyła mi już przez to zbrzydnąć nim nawet pomyślałem o kupnie konsoli na której bym mógł ją odpalić.

Opublikowano

Karolek przecież ty nawet nie graleś w Inkwizycje 

Ogra na PS3 w 20 klatkach. 

@Szejdi

Mistrzami to oni byli 10 lat temu. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Nie sądzę, żeby W3 był jakimś ocenowym hitem, obstawiam średnią między 80-85% Odchodzi ostre jaranie z powodu braku jakiejkolwiek konkurencji

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.