Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Już w tych nowych samochodach w GT6 dźwięk jest poprawiony, to rodzi nadzieję, że w GT7 będzie coś na miarę Forzy 5.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Po co, bedzie wprowadzenie.

no to, że ty książek nie czytasz to wiem xddd

Przecież w playboyu tez sa literki.

Już w tych nowych samochodach w GT6 dźwięk jest poprawiony, to rodzi nadzieję, że w GT7 będzie coś na miarę Forzy 5.

Oby, ale ciezko bedzie pobić lub dorównać PCars, ilośc odgłosów podczas jazdy ze środka rozj.ebuje mózg.
Opublikowano

zaczal prace w kwietniu wiec moze jego owoce zobaczymy w GT8

Opublikowano

Wolałbym na miarę DC :)

Opublikowano

czytam właśnie  :dog:

#takmaloczasu

Ja sobie rozłożyłem i do premiery wyszło mi, że zostanie mi tylko jedna, ostatnia książka z sagi. :obama:

Dzisiaj zaczynam Czas Pogardy. :banderas:

Opublikowano

Wolałbym na miarę DC :)
Dokładnie, Forza 5 jest słabiutka pod tym katem.
Opublikowano

O to chodziło :) nie spodziewam się od razu poziomu DC czy PC ;] graficznie oczywiście oczekuję poziomu DriveClub, ale audio nie mam złudzeń 

Opublikowano

zanim wyjdzie gt7 juz na rynku bedzie jakis czas forza6 więc trzeba będzie z tą grą robić porównania a nie z odsłoną robioną na szybko na start konsoli w 2013 roku 

Opublikowano

zanim wyjdzie gt7 juz na rynku bedzie jakis czas forza6 więc trzeba będzie z tą grą robić porównania a nie z odsłoną robioną na szybko na start konsoli w 2013 roku

Oczywiście, FM5 mozna porównać z GT6
Opublikowano

według experta playboy = ksiązka 

CZO TEN TYP TO JA NAWET NIE

Opublikowano

według experta playboy = ksiązka

CZO TEN TYP TO JA NAWET NIE

Nie
Opublikowano

O to chodziło :) nie spodziewam się od razu poziomu DC czy PC ;] graficznie oczywiście oczekuję poziomu DriveClub, ale audio nie mam złudzeń 

Do Polyphony przeszedł audio lead/sound director odpowiedzialny za wszystkie Forzy (i masę innych gier, bo od 2011 był dyrektorem w SoundLabie MS), jak teraz nie poprawią dźwięku to już nigdy to się nie stanie.

Opublikowano

Teraz wiem czemu Sapkowski nie lubi growego Wieśka. Bo jak widzi cały ten gimbo-hajp to myśli sobie tylko: "Kasa się zgadza, ale ja p.... ". 

Ale miło będzie poczytać bóle polskiej młodzieży, gdy gdzieś jakiś "zachodni ignorant" napisze o naszym dobrze narodowym coś w stylu: "Porządna gra wzorowana na wspaniałym Dragon Age: Inkwizycji" ;)

Opublikowano

Karolek przecież ty nawet nie graleś w Inkwizycje 

Opublikowano

Hahahahhaa Karolek znowu nie wziął tabletek. 

Opublikowano

W inkwizycji jest pedau z wonsem, więc to logiczne, że wiedźmin w porównaniach wypadnie niekorzystnie

Opublikowano

i w inwizycji mozna przez edycje mendrka zrobic

Opublikowano

No dopiero DA 2 kończę, więc spokojnie!. Natomiast mogę przewidzieć, że zachodni recenzenci będą porównywać Wieśka do DA , a nie na odwrót.

NIektórzy widzę, to by tu chyba chcieli żebym warny rozdawał gdy ktoś krytykuje Wieśka, w ramach "obrazy uczuć religijnych" ;)

Opublikowano

nikt nie chce żebyś coś robil, po prostu pier.dolisz i tyle

Opublikowano

co jest w złego w porównaniu DA do W3? Da pochodzi od mistrzów gatunku rpg, więc to dobrze, że W3 będzie porównywany z najlepszymi

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

mendrek sie modli by wiesiek3 dostal slabe oceny by miec argumenty ze nie potrzebuje jeszcze ps4 i tej gry bo przeciez lepsze ma na swojej ps3 i ogrywa je lezac na wyimaginowanej kanapie

Opublikowano

Po prostu mam otwarte oczy i widzę, że znowu pompowany jest balonik - jak przy GTA V. Choć  tam to był jakiś wielki zeppelin w porównaniu, ale mimo to na takie zachowania reaguję dość alergicznie. Gra zdążyła mi już przez to zbrzydnąć nim nawet pomyślałem o kupnie konsoli na której bym mógł ją odpalić.

Opublikowano

Karolek przecież ty nawet nie graleś w Inkwizycje 

Ogra na PS3 w 20 klatkach. 

@Szejdi

Mistrzami to oni byli 10 lat temu. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Nie sądzę, żeby W3 był jakimś ocenowym hitem, obstawiam średnią między 80-85% Odchodzi ostre jaranie z powodu braku jakiejkolwiek konkurencji

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.